Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
My po wizycie. Mały ma się dobrze, waży 615g
Ten żylak jest dosyć mały wg gina. No i jeszcze mam infekcję. Szyjka bez zmian, dalej długa jak była (4,7 cm miesiąc temu i teraz podobnie).
Tu nasz Synek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/956a14425d55.jpgruda90, Papapatka, MonisiaK, malami91, KaroKaro, Black_Lilith, Lutyska, Pepper, Mambella, Kropeczka85, Ola-Ola, ej_est, Straciatellaa, artemida27, kjt91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fbd944109c40.jpg
A to my dzisiaj, młody to już daje mi tak popalić, że szok.. Córka bez smoka strasznie późno chodzi spać i jest marudna.. mam nadzieję, że wróci do siebie hehe.. co do rozstepow mam na posladkach i udach z pierwszej ciąży. Na. Teraz na szczęście nigdzie jeszcze nie wyskoczyły ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2018, 22:14
Papapatka, Straciatellaa, Pepper, Kropeczka85, ej_est, malami91, Nadzieja22, Ewelcia85, kjt91, Ola-Ola lubią tę wiadomość
-
Karola94c wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fbd944109c40.jpg
A to my dzisiaj, młody to już daje mi tak popalić, że szok.. Córka bez smoka strasznie późno chodzi spać i jest marudna.. mam nadzieję, że wróci do siebie hehe.. co do rozstepow mam na posladkach i udach z pierwszej ciąży. Na. Teraz na szczęście nigdzie jeszcze nie wyskoczyły ...
Kapciuszki słodziaki, jak ulał pasują do CiebieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2018, 22:31
Karola94c lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Straciatellaa wrote:o kurła jakie Wy laski
ja wyglądam jak zmęczona matka polka wielorybia
Nie wrzucam swoich zdjęć co by Wam szybki w telefonach nie popękały
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Dziewczyny dla porównania. Ja jestem dopiero w 24 tc
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bdfeb25ca9e3.jpg
Ważę 58 kg 8 kg więcej niż przed ciążą
Także tego...
Kręgosłup i pachwiny obciążone a gdzie jeszczeWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2018, 22:44
Straciatellaa, Kropeczka85, MonisiaK, malami91, KaroKaro, Karola94c, Nadzieja22, Ewelcia85, Papapatka, ej_est, Ola-Ola, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
MonisiaK wrote:Piękne te wasze brzuszki
Chyba już wolałam mdłości niż wieczną zgagę... Potem się nauczyłam czego nie jeść by nie wymiotować a teraz i po kanapce i po herbacie mam zgagę. Mam nawet po niczymA przed ciążą w ogóle nie miałam...
To masz tak jak ja w pierwszej ciąży. Zgaga była nie do zniesienia. Wstawałam w nocy napić się mleka a i tak ledwo pomagało. -
Dziewczyny dziś mojej siostry - męża - brata - żona poprzez cesarskie cięcie (drugi poród - dlatego wybrała drugi raz cesarkę, ale myślała nad naturalnym) urodziła śliczną dziewczynkę o imieniu Hania.. ale nie o tym chciałam napisać tylko o tym, że przy cesarce były powikłania, ponieważ po pierwszej cesarce (3 lata temu) macica przyrosła jej do pęcherza, cały pęcherz pękł ... zszywali ją itp.. lekarz powiedział, że dobrze, że zdecydowała się na drugą cesarkę bo nie wiadomo czy takie krwotoki przy naturalnym by przeżyła.. jeju.. - no i poleży sobie trochę dłużej niż 3 dni w szpitalu.
-
baranosia wrote:Dziewczyny pomocy. Okropnie boli mnie kręgosłup
Karola94c strasznie... od razu przypomniała mi się ta przykra sytuacja co po sn (wcześniejszym cc) kobieta z dzieciątkiem zmarła. Jednak jak już raz było cc, chyba bym nie ryzykowała sn....
No i gratulacje dla Was, rodzinka się powiększyłaoby już się obyło bez żadnych komplikacji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2018, 23:37
Karola94c lubi tę wiadomość
-
Karola ty chudzinko !
Dobrze ze dziewczyna zdecydowała się na cc i ze udało się wszystko opanowac . Buziaki dla małej Hani
Pepper śliczny brzuszekz wielkością brzuszka zdecydowanie blizej mi do ciebie
Baranosia tak doraźnie tylko paracetamol i może termofor z ciepłą wodą ?
Monisiak współczuję zgagi a rennie brałaś ?
Ja za to męcze się z drętwiejącymi nogamimasakra
Pepper, Karola94c lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPiękne macie dziewczynki brzuchy
Ja swój wrzucę później, bo rano mamy zawsze tyle do zrobienia, że nie ma kiedy się po czole podrapacodprowadza małą do przedszkola i lecę na obciążenie glukoza także proszę o kciuki
Karola to dobrze, że wybrała cc. A że pokazy dłużej- No szkoda,bo wiadomo, najlepiej w domu, ale musi być pewnie pod obserwacją. Będzie dobrze
Ja wczoraj miałam wizytę i badanie ginekologiczne - wszystko ok. Szyjka twarda, zamknięta i długa. Nic się nie dzieje i mogę wrócić do normalnego życiatakże widzicie jak jeden pomiar może narobić zamieszania? Masakra, tyle stresu... Ale grunt że okazało się że jest ok
I dzień dobry tak w ogóle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2019, 19:15
Ewelcia85, Papapatka, Pepper, Kropeczka85, Black_Lilith, ej_est, Karola94c, KaroKaro, Ola-Ola, Nadzieja22 lubią tę wiadomość