Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
No wypiłam ta glukoze jakoś poszło:) Ta cytrynowa nawet do przełknięcia. Teraz siedzę i jedyne co mnie męczy to zgaga:( Byle do 9
Ewelcia85, Pepper, Kropeczka85, Black_Lilith, Karola94c, Ola-Ola, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
nick nieaktualny
-
Pau em no kolejna chudzinka z niewielkim brzuszkiem i słodkimi kapciuszkami
Ewelcia gdzie Ty gruba kobieto jesteś??? Nie grzesz proszę!
Melanie też figurka zacna!
Grubych bab nie widziały
Powodzenia na glukozach i miłego dnia. Ja dziś kontrola z Wojtkiem, ciekawe czy zapalenie nie postępuje dalej!?Pau.Em, Karola94c lubią tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Jak wszyscy pokazują brzuszki to ja też się pochwalę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4fefcacc463f.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2018, 08:34
malami91, ej_est, Papapatka, Black_Lilith, Kropeczka85, Pepper, KaroKaro, Ewelcia85, Ola-Ola, Nadzieja22, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelcia85 wrote:Pau.Em ty tez figura jak modelka z malutkim brzuszkiem
Szukam forum dla grubasów bo tu same chudzinki
Jak znajdziesz to daj znać idę z tobą!
EDIT: napisałam to zanim zobaczyłam twoje zdjęcie i nie wiem gdzie ty tego grubasa widziszWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2018, 08:39
Ewelcia85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelcia no co Ty, jaki grubas! Świetnie wyglądasz:) piękny brzuch❤
W ogóle wszystkie brzuchy piękne, nieważne czy male czy duże
Wypilam już glukoze. Trzymajcie kciuki.malami91, Pepper, Black_Lilith, Karola94c, Ewelcia85, Ola-Ola, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny,ale macie super brzuszki. Wrzucam swój
Mąż co tydzień robi mi zdjęcie z brzuszkiem w tych samych ciuchach, ale nie mogę ich teraz znaleźć na serwerze. W poprzedniej ciąży też tak robiliśmy, ostatnie było już z małym na rękach, fantastyczna pamiątka.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4f6e39d664d2.jpgPau.Em, KaroKaro, Papapatka, Pepper, Kropeczka85, ej_est, Ewelcia85, Ola-Ola, Nadzieja22, malami91, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
Baranosia na ból kręgosłupa mnie pomaga ciepły okład
Karola94c dobrze że nie zdecydowała się na SN, bo aż strach myśleć jak to by się mogło skończyć, najważniejsze że malutka Hania jest już na świecie i żeby teraz wszytko dobrze się goiło
Wszytkie jesteście piękne z brzuszkami! Nie ważne czy chudzinka czy nie, najważniejsze że dzieciaczki sobie zdrowo rosną
A jak już wszystkie pokazujemy to ja też się pochwalę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/884e32a15123.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2018, 09:18
Papapatka, Black_Lilith, Pepper, kjt91, Pau.Em, Kropeczka85, ej_est, Ewelcia85, Ola-Ola, Nadzieja22, malami91, Karola94c, -Mamunia- lubią tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
MonisiaK wrote:Cześć dziewczynki... Ja po glukozie... Szybko poszło bo po 20 minutach zwymiotowałam wszystko... A teraz czuję się jak...kupa nieszczęścia...
Ja glukozę zrobię za tydzień. Poprzednio podchodziłam 7 razy i zawsze wymiotowalam. Wkońcu nie zrobiłamwiem co czujesz, może spróbuj ta glukozę schłodzić i dodać cytryny. Nie wiem. Mi w sumie nic nie pomogło
-
MonisiaK wrote:Cześć dziewczynki... Ja po glukozie... Szybko poszło bo po 20 minutach zwymiotowałam wszystko... A teraz czuję się jak...kupa nieszczęścia...
Biednaa miałaś smakową czy zwykła?
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
nick nieaktualnyMonisiaK wrote:Cześć dziewczynki... Ja po glukozie... Szybko poszło bo po 20 minutach zwymiotowałam wszystko... A teraz czuję się jak...kupa nieszczęścia...
ja się jeszcze trzymam... miałam o 9:35 pobranie po 1h i teraz czekam na 10:35 i do domu.
-
nick nieaktualny
-
Widzę, że wysyp brzuszków. To i ja się pokaże. Tylko uwaga ja jestem prawdziwy wieloryb
url=https://naforum.zapodaj.net/19ecd6902e29.jpg.html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/19ecd6902e29.jpg[/url
MonisiaK dobrze wiem jak musisz się czuć. Idź się prześlij jeśli możesz to będzie trochę lepiej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2018, 11:12
Ewelcia85, Kropeczka85, Papapatka, Nadzieja22, Pau.Em, KaroKaro, Black_Lilith, malami91, Ola-Ola, Pepper, ej_est, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
Pepper wrote:Ja glukozę zrobię za tydzień. Poprzednio podchodziłam 7 razy i zawsze wymiotowalam. Wkońcu nie zrobiłam
wiem co czujesz, może spróbuj ta glukozę schłodzić i dodać cytryny. Nie wiem. Mi w sumie nic nie pomogło
Na sama myśl mi nie dobrze.
Miałam zwykłą...
Z córką w miarę ok zniosłam glukoze a tu już od początku byla walka i liczyłam po cichu że zaraz przejdzie ale niestety...