Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCo do kosinakowskiego i tego 500+
Dziewczyny czym Was urazilam? Kazda z Was chciala podjąc pracę i nie chciała żerować na państwie. Wiec jestescie w 100 % usprawiedliwione.
Ej est jesli wrzucilas siebie do jednego worka z patologia to juz Twoj problem.
Chodzi mi tutaj niestety o ludzi ktorzy zwyczajnie "produkuja" dzieci dla socjalów. Jaką oni im przyszlość dadzą? Żadna....
Mam nadzieje ze u Was nastana lepsze czasy. Tego Wam życzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2018, 20:54
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Empiq płacze razem z Tobą, Boże tak strasznie mi przykro.. żadne nasze wyrazy współczucia tutaj nie ukoją Twojego bólu i nawet nie potrafie sobie wyobrazić jak musisz się czuć.. modlę się o siły dla Ciebie i mężą i za Waszego Aniołka.
I tak jak dziewczyny pisały, to nie była Twoja wina!!!! zrobiłaś WSZYSTKO co mogłaś dobrze o tym wiesz! Nawet gdybyście pojechali autem to też nie masz gwarancji czy dotarlibyście na czas i ja wierze, że tak po prostu musiało być
teraz pozwól sobie przez to przejść, pozwól sobie na żałobę, na cierpienie i na pożegnanie i pamiętaj, że zawsze znajdziesz tutaj w nas wsparcie! -
nick nieaktualny
-
Boże empiq człowiek nawet nie wie co napisać... Nie obwiniaj się za nic, nie mamy wpływu na takie rzeczy niestety, a głupie życie pisze nam takie scenariusze
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Kilka razy się zbierała żeby coś napisać, bo łzy wtedy same zaczynały lecieć. Czemu los nas tak doświadcza... Poroniłam w 9tc i wiem, że to nie ma porównania, ale ja żałuję, że nie zdecydowałam się na pogrzeb. Miałabym miejsce gdzie mogłabym odwiedzać mojego Aniołka i wszystkie te Iskierki z cb.
Tulę mocno i pomodlę się za Was. -
Empiq nie ma słów, które ukoją Twoje cierpienie ale wiedz ze wiele z nas kieruje dzis wieczorem swoje modlitwy do Boga w Twojej intencji, mimo ze sie nie znamy to wiele łez dziś się uroniło. Pochowaj Malutką, pozegnaj i żyj dla niej bo każda istotka pojawia sie na swiecie w jakims celu, mina zapewne miesiące zanim ty zrozumiesz sens swojej ogromnej tragedii. modle sie o to abyś przetrwała ten trudny czas, badz blisko z meżem, mów mu o wszystkim i nie obwiniaj sie bo tu nie ma winnych.
Nadzieja22, -Mamunia-, Straciatellaa lubią tę wiadomość
-
Empiq, tak bardzo mi przykro
Sisi, idealnie to wszystko ujęła i ja się podpisuję pod tymi słowami.
Koniecznie pamiętaj też o swoich prawach. Wiem, że to brzmi idiotycznie, ale masz ich naprawdę bardzo dużo w obecnej sytuacji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2018, 21:56
Straciatellaa lubi tę wiadomość
-
bumbum wrote:KaroKaro, ja też dzisiaj pierwsze zajęcia ze szkoły rodzenia. Dzisiaj będę z mężem, ale niestety niektóre zajęcia odbywają się rano i mąż nie będzie mógł
Byłam dzisiaj u fizjoterapeuty, wymasował mi plecy, szkoda, że tak krótkodostałam też zestaw ćwiczeń (u mnie problem z odcinkiem lędźwiowym). Jak któraś chce to podeślę foteczki