Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysymbolica wrote:A może jeszcze nikt Twojemu lekarzowi wycieczki nie zasponsorował za wypisywanie supli
Widać mu na tym nie zależy. Pacjentek ma całą masę, więc na wycieczki sobie sam uczciwie zarabia
.
Jeśli ktoś się obawia, że nie dostarczy dziecku potrzebnych składników wraz z dietą to może brać te wieloskładnikowe preparaty, czemu nie. Na pewno wiele mam jest spokojniejszych dzięki temu i w sumie chociażby ten spokój jest na plus. Co do ich działania to jednak pewności nie ma. W końcu to tylko suplementy. Na rynek równie łatwo je wprowadzić jak dżem np.
symbolica lubi tę wiadomość
-
malami91 wrote:Widać mu na tym nie zależy
. Pacjentek ma całą masę, więc na wycieczki sobie sam uczciwie zarabia
.
Jeśli ktoś się obawia, że nie dostarczy dziecku potrzebnych składników wraz z dietą to może brać te wieloskładnikowe preparaty, czemu nie. Na pewno wiele mam jest spokojniejszych dzięki temu i w sumie chociażby ten spokój jest na plus. Co do ich działania to jednak pewności nie ma. W końcu to tylko suplementy. Na rynek równie łatwo je wprowadzić jak dżem np.
-
dzięki, jutro sobie kupię. Prócz częstych twardnień mam tez drgania rąk jakbym miała jakiegoś parkinsona. Mąż wczoraj pytał czy często tak mam bo pierwszy raz go wołałam żeby zobaczył, nie mogłam nic w rękach utrzymać. Mówiłam mu, że albo to magnez i ciąza albo mam jakiegoś guza mózgu czy coś. w życiu tak źle się nie czułam jak teraz
ciągle narzekam, wiem
-
nick nieaktualnyStraciatellaa wrote:mam wyniki glukozy
Glukoza na czczo 83,40 mg/dl
Glukoza po 1 godz. 106,60 mg/dl
glukoza po 2 godz. 100,40 mg/dl
chyba ok co? bo mnie ta babka z lab zestresowała mówiąc, ze za wolno mi spada -
Na grudniowy wątku dzieciaczki sypią się jedne za drugim
Nie mogę się doczekać jak u nas będą się pojawiać takie informacje-Mamunia-, Pau.Em, Ola-Ola, Dorota3, Reni, Black_Lilith, Ciążowa_Gapsy lubią tę wiadomość
-
magdaaa88 wrote:Ja mam usg III trymestru prenatalne 4 grudnia
Już nie mogę się doczekać. Jutro przyjdzie do mnie zamówienie z apteki gemini więc myślę że w tym albo przyszłym tygodniu ogarnę torbę do szpitala. Będzie leżeć a ja będę mieć spokojną głowę
Właściwie większość rzeczy dla dzidziusia już mam, już nie wiele zostało do kupienia. Ja niestety z tych osób co muszą wszystko zrobić od razu
Nawet już zaczęłam kompletować prezenty na święta. Nie znoszę robić czegoś na ostatnią chwilę. Co ciekawe - mój mąż jest moim przeciwieństwem. On wszystko robi na ostatnią chwilę...
Tak tak, u mnie jest to samo !Ja jak robię to wszystko chcę od razu.. a mąż nie, mąż na ostatnią chwilkę
Makowa_Panna wrote:Ja się zastanawiam czy nie zacząć łykać aspargin. To lek a nie suplement.
Ja biorę aspargin, mi lekarz zalecił 3 x 2 tabsy , okropne skurcze łydek..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 16:40
-
bumbum wrote:symbolica, jaki wapń bierzesz?
CostixK2 ale on zawiera dużo witD a nie chcę z nią przeginać skoro biorę w innym suplemencie... zamòwiłam w aptece internetowej jakiś wapń z ostryg z mniejszym dodatkiemCalcivitum 60tabl. Zamierzam jedną dziennie brać.
bumbum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStraciatellaa wrote:mam wyniki glukozy
Glukoza na czczo 83,40 mg/dl
Glukoza po 1 godz. 106,60 mg/dl
glukoza po 2 godz. 100,40 mg/dl
chyba ok co? bo mnie ta babka z lab zestresowała mówiąc, ze za wolno mi spadaStraciatellaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny