Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyruda90 wrote:Dziewczyny oddam za duża czekoladę lub ptasie mleczko termometr z Lidl SFT 75 zakupiony końcem października. Termometr działa ale ma jedną wadę, nie da się odkręcić śrubki do wymiany baterii. Ja tego nie ogarnęłam ale może jakaś złota rączka sobie z tym poradzi uśmiech
A nie próbowałaś go zareklamować? -
Makowa_Panna wrote:Dobra zamówione dwa rożki
Teraz czas ogarnać Gemini.
ja w gemini mam koszyk za 540 zł .. Katastrofa, jak chcesz wrzucę zdjęcie
Tylko, że ja już trochę mam w domu , więc może brakować czegoś na liście.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2018, 13:32
-
nick nieaktualny
-
Karola94c wrote:ja w gemini mam koszyk za 540 zł .. Katastrofa, jak chcesz wrzucę zdjęcie
Tylko, że ja już trochę mam w domu , więc może brakować czegoś na liście. -
nick nieaktualny
-
Lutyska wrote:Jejuś jakie ślićzne
a tam są otwory na pasy?
Tak, są otwory na pasy!
Macie dziewczyny, ale tam zmieniłam termometr na Microfile NC 200. I pare rzeczy w koszyku jest na teraz, dla mnie i dla córki, więc tam nie przywiązujcie za bardzo uwagi hehe.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3bf02adaaf0f.jpg
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarola ja z okresu tez mam na 06.02 A z usg mam na 02.02.
Mój maluch w 31 tyg. Ma 1600 g, zas waga mojego syna w 33 tyg. Wynosiła 1800 g. Urodził się z wagą 3840g czyżby szykowalo sie 4 kg dziecko.?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2018, 14:42
Karola94c lubi tę wiadomość
-
-Mamunia- wrote:Karola ja z okresu tez mam na 06.02 A z usg mam na 02.02.
Mój maluch w 31 tyg. Ma 1600 g, zas waga mojego syna w 33 tyg. Wynosiła 1800 g. Urodził się z wagą 3840g czyżby szykowalo sie 4 kg dziecko.?
Mi lekarz ostatnio jak byłam to powiedział, żebym się nie martwiła, że nawet ponad 4 kg urodzę naturalnie, podobno bardzo pięknie przybiera na wadzę .. tylko żeby młody się odwrócił .. ja w środę idę na prenatalne i w środę zaczynam 32 tydzień, więc zobaczymy ile mój malutki będzie ważył.
Ps. boję się strasznie porodu -
nick nieaktualnyKarola94c wrote:Mi lekarz ostatnio jak byłam to powiedział, żebym się nie martwiła, że nawet ponad 4 kg urodzę naturalnie, podobno bardzo pięknie przybiera na wadzę .. tylko żeby młody się odwrócił .. ja w środę idę na prenatalne i w środę zaczynam 32 tydzień, więc zobaczymy ile mój malutki będzie ważył
.
Ps. boję się strasznie porodu
Ja osobiscie nie czułam ze rodze duże dziecko. Nacieli mnie przy partych nic nie czułam. Gorzej wspominam szycie. Nawet gorzej niż poród, ale są różne porody.Teraz idę na strych i zobacze jakie mam ciuszki po starszym synku. Jeszcze dwa tygodnie i ide na zwolnienie.
Karola dzieki za listę. Ale po co tobie dwa termometry? Ja do kąpieli mialam ten sam produkt do włosów i ciała, ale to się nie marnuję. Właściwie to moj nie mial praeie włosów. Hihi -
-Mamunia- wrote:Jak to moj ginekolog powiedzial "dupe rozerwie"
Ja osobiscie nie czułam ze rodze duże dziecko. Nacieli mnie przy partych nic nie czułam. Gorzej wspominam szycie. Nawet gorzej niż poród, ale są różne porody.Teraz idę na strych i zobacze jakie mam ciuszki po starszym synku. Jeszcze dwa tygodnie i ide na zwolnienie.
Karola dzieki za listę. Ale po co tobie dwa termometry? Ja do kąpieli mialam ten sam produkt do włosów i ciała, ale to się nie marnuję. Właściwie to moj nie mial praeie włosów. Hihi
Kochana ten termometr elektroniczny to dla córki, ona nie toleruje bezdotykowego.. nie wiem czemu, a do mycia w hippie do włosów i ciała do tej pory myje córkę. Płyn z Hippa dla malucha
Dlatego napisałam, że tam nie które rzeczy są dla mnie albo córki
-
nick nieaktualnyJa ogólnie poki co nie ogarniam tematu. Najlepiej by bylo jakby mi ktoś to wszystko kupił i wogole posprzątal w domu i przygotowal miejsce dla drugiego synka.
Ja dzisiaj mam wolne i najlepiej zakisilabym sie w domu. Cały dzień bym przesłała nic Ale to nic kompletnie nie zrobilam.