Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jest fajna promocja na pampersy w superkoszyk.pl z darmowa wysyłką: przy zakupie pieluch Pampres newborn - chusteczki Luba 60sz. gratis (paczka pieluch 43szt./20,89), przy zakupie tych większych 3-6kg *36,89/76szt - Płyn do mycia ciała 3w1 johnsona 500ml gratis (najtaniej na ceneo za 9,99)przy każdej paczce (przy innych tez ale trzeba poklikać których), przy zakupie najtańszego produktu z niveababy (mydełko 4,47zł... warte chyba 3 zł?) fajna myjka misiek gratis. Czyli za całość 62,27 mamy gratisów za ok 18zł + mydełko 3zł+ 119 pieluszek oryginalnych Pampers za ok 35gr/szt. (bez gratisów 0,485gr/szt) chyba warto tylko nie wiem do kiedy ta darmowa dostawa... czy tylko do dzis czy jutro np. też można zamawiać.. Minimalna cena zakupu do darmowej dostawy to 30zł.
Tutaj są gratisy w ofercie specjalnej - co z czym dodawać do koszyka.
https://www.superkoszyk.pl/oferta-specjalna.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2018, 23:12
-Mamunia-, Ciążowa_Gapsy lubią tę wiadomość
-
Na usg 3trymestru jestem umówiona jak będę mieć 31+6 tc. Ostatnie usg było 27+6tc także 4 tygodnie odstępu jak dla mnie ok.
Ostatnio ginekolog powiedziała mi że będę mieć jeszcze kilka usg do porodu ze względu na bliznę po cc. I od jej stanu zależy czy będę rodzić naturalnie czy cc. Powiedziała że jeśli chce cc to może mi wypisać skierowanie,że mogę zdecydować. Bardzo mnie to zdziwiło, myślałam że skoro 2 poród był sn to trzeci też już będzie sn.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2018, 21:39
-
Mila 85 to jest fajne podejście ginekolog... ciekawe jakie zdanie będzie miał mój ginekolog, bo jeszcze nie poruszałam tego tematu, a trzeba będzie. Tylko odległość między narodzinami to 10,5roku. Był zdziwiony że miałam CC przez cholestazę, a przeciez jest to stan bezpośrednio zagrażający dziecku....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2018, 21:44
-
symbolica wrote:Mila 85 to jest fajne podejście ginekolog... ciekawe jakie zdanie będzie miał mój ginekolog, bo jeszcze nie poruszałam tego tematu, a trzeba będzie. Tylko odległość między narodzinami to 10,5roku. Był zdziwiony że miałam CC przez cholestazę, a przeciez jest to stan bezpośrednio zagrażający dziecku....
-
Dziewczyny a ja witam się w skończonym 30 tyg i rozpoczętym 31
w nocy tez mi coraz ciężej spać, często się budzę. Nie mogę wytrzymać na lewym boku
mała ostatnie dni jest mniej aktywna ale mam wrażenie ze się przemieściiła bo w innych miejscach czuje ruchy.
Ewelcia85, Ola-Ola, Ciążowa_Gapsy lubią tę wiadomość
-
Hej wam
za mną też bezsenna noc, czy wy też tak często chodzicie sikac w nocy? Masakra jakaś
Mój mały tez ostatnimi czasy się mniej aktywny zrobił, mam nadzieję że po prostu więcej śpi.. We wtorek idę wreszcie na wizytę i go zobaczę pierwszy raz od 10 tygodni!!! Już się nie mogę doczekać
A dzisiaj mam plan wreszcie przysiąść i sporządzić listę wyprawkowa i apteczna, chyba jestem tu ostatnia która jeszcze nic nie ma -
Hej. U mnie dziś -13!!! I jak tu z domu wyjść???
Też macie uczucie jak by brzuch miał się urwać?
Tak mnie ostatnio po wizycie blizna bolała, pachwiny, spojenie. Sypie się...
Mój Didi tak kopie w lewy bok że aż mnie zgina. Mówiłam o tym dr ale stwierdził że mam tam "coś" wrażliwego. Ciekawe co?
Ja też jakoś nie garne się do wyprawki, wprawdzie kupiłam już 4 pary spodenek, rożek. Brat mnie poratował torba podkładów, butelek, smoczków bo dostał w pracy. Na listę w aptece ciągle patrzę i nie wiem czy mi coś jeszcze potrzeba czy nie.
W pierwszej ciąży byłam bardziej zorganizowana. -
Jonesey wrote:Ewelcia ale ty już masz dzieci więc wiesz co i jak a ja zupełnie zielona w temacie
a jak się liczy te ruchy tzn ile powinno być?
Dzien dobryMi doktorek kazał o 9 zaczynać liczyć 10. Jak dolicze to zapisywać godzinę. Mówił też że dziecko rusza się salwami I taka salwe liczyć jako 1. Nie wiem czy dobrze to robię Ale osobno liczę jak jest kilka sek. Różnicy pomiędzy ruchami. Nasz urwisek zwykle do 9.15 nakopie 10. Maksymalnie 9.30.
Też mam już dość spania na lewym boku bo mi zaraz drętwieje noga. Pomiędzy pobudkami czasem leżę na prawym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2018, 08:30
-
Jonesey wrote:Ewelcia ale ty już masz dzieci więc wiesz co i jak a ja zupełnie zielona w temacie
a jak się liczy te ruchy tzn ile powinno być?
Jonesey, Ola-Ola lubią tę wiadomość