X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie Luty 2019.
Odpowiedz

Mamusie Luty 2019.

Oceń ten wątek:
  • Grzechotka2 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2018, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Porzeczka :(

Ja właśnie wracam od rodziców i teściów. Będę mogla w końcu wymiotować.... Hura..

l22nio4pm7glhik4.png
    w57v3e3kpq4472hr.png
  • Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2018, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pepper wrote:
    Porzeczka bardzo mi przykro :(

Ja mam od wczoraj zakwasy w udach a nie miałam żadnego wysiłku. Rwa mnie niemożliwie. Czy ktoś wie co to może być?

Boję się piątkowej wizyty :(

Uzupełnij porządnie potas i magnez moja Droga!

Pepper lubi tę wiadomość

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2018, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Porzeczka u mnie też tak urósł, a każą mi jeszcze dwa tygodnie czekać, bo różne rzeczy mogą się zdarzyć. Nie poddawaj się jeszcze Kochana! Bądź silna!!!

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • amir Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2018, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolorowaola wrote:
    U mnie pojawiły się dziś mdłości, czuję się fatalnie :/

u mnie niestety też.. przeleżalam cały dzień ciekawe co bedzie jutro w pracy

• milllusia88 Znajoma

Wysłany: 1 lipca 2018, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również się z wami żegnam dziś byłam u ginka ciąża się nie rozwija jutro do szpitala ide na badania i zobaczyc co postanowia ;(

f2w3s65g7edvmdou.png

f2w33e5eegywedjr.png

f2w3jt3j8y2jkw5p.png
  • Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2018, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milllusia88 wrote:
    Ja również się z wami żegnam dziś byłam u ginka ciąża się nie rozwija jutro do szpitala ide na badania i zobaczyc co postanowia ;(
    może jeszcze nic straconego! Trzymamy kciuki z całych sił!!!

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • Ewelcia85 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2018, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milllusia88 wrote:
    O rany co za dzień :( Milllusia88 współczuje ci bardzo , bądź dzielna .

f2wli09kebrdx746.png

km5sdf9hrbv8wz69.png

zem3df9hlpgxzhqc.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2018, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pepper wrote:
    Porzeczka bardzo mi przykro :(

Ja mam od wczoraj zakwasy w udach a nie miałam żadnego wysiłku. Rwa mnie niemożliwie. Czy ktoś wie co to może być?

Boję się piątkowej wizyty :(

Wiesz co ja tez miałam podobnie i w pierwszej ciąży i w tej, ze nagle z dnia na dzień zakwasy w udach niewiadomo po czym ja sobie to tłumacze rozciągającymi się więzadłami ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2018, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milllusia88 wrote:

Kochana współczuje :(
    Mimo wszystko trzymam kciuki żeby się jutro okazało, ze jednak nic straconego i jest nadzieja.
    Tule cię z całych sił!

• Grzechotka2 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2018, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi. Co za głupia niedziela :/

Karola94c lubi tę wiadomość

l22nio4pm7glhik4.png
    w57v3e3kpq4472hr.png
  • MonisiaK Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2018, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Porzeczka bardzo mi przykro.
    Na pocieszenie mogę powiedzieć że w 28 marca skończyłam ciążę z pustym jajem a teraz znów jestem w ciąży i jest zarodek i serduszko. Także trzymaj się i będzie dobrze.

Drugie pocieszenie to takie że o tyle dobrze że nie było zarodka który trzeba ronić... Marne bo marne ale mi było odrobinę lżej...

ex2b9vvj4jxe17l2.png
    km5siei3wv50qtno.png
  • nadziejastru Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2018, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się melduję u nas wszystko w porządku, progesteron urósł z 21 do 39, także myślę, że jest ok, poza tym niestety znów cukrzyca ciążowa... spodziewałam się tego, ale jednak trochę się zamuliłam, bo średnio teraz jest czas na ogarnianie posiłków przy raczkujacym i stawajacym dziecku przy meblach, a tak zawsze można sobei coś przegryźć bez myślenia, czy cukier skacze czy nie... no ale cóż jakoś trzeba i to ogarnąć...

Po za tym miesiąc byłam sama, więc nie miałam czasu tu wpadać :)

Współczuje strat, jednocześnie trzymam kciuki za dalsze starania!

Wizytuje we wtorek i mam nadzieje, że wszystko ok :)

201710081562.png
    <3 Julianek
    bfaregz2wr08gt7m.png
    01.04.2016r. Aniołek 12tydz [*] a myślałam, że robisz Mamusi Prima Aprilis... :(
  • Ewelcia85 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2018, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadziejastru wrote:
    Ja się melduję u nas wszystko w porządku, progesteron urósł z 21 do 39, także myślę, że jest ok, poza tym niestety znów cukrzyca ciążowa... spodziewałam się tego, ale jednak trochę się zamuliłam, bo średnio teraz jest czas na ogarnianie posiłków przy raczkujacym i stawajacym dziecku przy meblach, a tak zawsze można sobei coś przegryźć bez myślenia, czy cukier skacze czy nie... no ale cóż jakoś trzeba i to ogarnąć...

Po za tym miesiąc byłam sama, więc nie miałam czasu tu wpadać :)

Współczuje strat, jednocześnie trzymam kciuki za dalsze starania!

Wizytuje we wtorek i mam nadzieje, że wszystko ok :)
    Z tą cukrzycą to rzeczywiście kiepsko :( mam nadzieje ze u mnie teraz się nie pojawi bo też raczkujący brzdąc w domu .

f2wli09kebrdx746.png

km5sdf9hrbv8wz69.png

zem3df9hlpgxzhqc.png

• Porzeczka17 Przyjaciółka

Wysłany: 1 lipca 2018, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczka85 wrote:
    Porzeczka u mnie też tak urósł, a każą mi jeszcze dwa tygodnie czekać, bo różne rzeczy mogą się zdarzyć. Nie poddawaj się jeszcze Kochana! Bądź silna!!!
    A jaki duży był Twój pęcherzyk? Był już zarodek? Mi lekarka kazała odstawić duphaston i luteine i czekać na krwawienie

3jgxugpjhdl3x81v.png

Aniołek 2015
    Leon 21.07.2016 ❤
    Aniołek 2018
    Aniołek 2018
  • Pepper Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2018, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisałam wcześniej ze poza zmęczeniem, bólem podbrzusza i częstym oddawaniem moczu nie mam żadnych innych znaczących objawów ciąży. .. otóż teraz moje zakwasy w udach, powiększony juz znacznie brzuch i bardzoooo wrażliwe sutki nie dają mi spać :( zaczęły mi się tez dziwne sny...
    Macie jakieś inne sny?

💙Synek 2011
    🩷Córcia 2019
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2018, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Porzeczka, milllusia88 tak bardzo mi przykro :((

• Pepper Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2018, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milusia88 przykro mi :(

Jak tak czytam kolejną złą wiadomość to strach ogarnia. Dość dużo z nas ma jakieś problemy :(
    Smutna ta nasza lutowa statystyka

💙Synek 2011
    🩷Córcia 2019
    preg.png
  • Pionerka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2018, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peper ja mam dziwne sny ale głównie związane ze zbliżającą się wizytą. Im bliżej tym bardziej się stresuje że dalej będzie sam pęcherzyk a jak czytam dzisiaj smutne wiadomości od dziewczyn to jeszcze bardziej ogarnia mnie przerażenie

Cs kto by liczył ;-)
    Niepłodność idiopatyczna
    Podejście do 1 IUI - 05.03.18r ( clo + ovitrelle) :-(
    06.2018 Udało się! :-) -->02.07 puste jajo :-(
    Wracamy do walki !!!!
    IVF start 03.2019 Transfer 30.03.2019 beta :-(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2018, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, współczuję...U mnie kolejna wizyta 25.07, wydaje mi się, że to cała wieczność, nie wiem jak wytrzymam do tego czasu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2018, 21:34

• baranosia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2018, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straciatellaa mój by wziął kasę. Pewnie inaczej jakby sam kazał wpaść, a inaczej jak Ty chcesz

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
‹‹ 53 54 55 56 57 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ