Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Pepper wrote:Porzeczka bardzo mi przykro
Ja mam od wczoraj zakwasy w udach a nie miałam żadnego wysiłku. Rwa mnie niemożliwie. Czy ktoś wie co to może być?
Boję się piątkowej wizyty
Uzupełnij porządnie potas i magnez moja Droga!
Pepper lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
milllusia88 wrote:Ja również się z wami żegnam dziś byłam u ginka ciąża się nie rozwija jutro do szpitala ide na badania i zobaczyc co postanowia ;(
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualnyPepper wrote:Porzeczka bardzo mi przykro
Ja mam od wczoraj zakwasy w udach a nie miałam żadnego wysiłku. Rwa mnie niemożliwie. Czy ktoś wie co to może być?
Boję się piątkowej wizyty
Wiesz co ja tez miałam podobnie i w pierwszej ciąży i w tej, ze nagle z dnia na dzień zakwasy w udach niewiadomo po czym ja sobie to tłumacze rozciągającymi się więzadłami
-
nick nieaktualnymilllusia88 wrote:Ja również się z wami żegnam dziś byłam u ginka ciąża się nie rozwija jutro do szpitala ide na badania i zobaczyc co postanowia ;(
Kochana współczuje
Mimo wszystko trzymam kciuki żeby się jutro okazało, ze jednak nic straconego i jest nadzieja.
Tule cię z całych sił! -
Porzeczka bardzo mi przykro.
Na pocieszenie mogę powiedzieć że w 28 marca skończyłam ciążę z pustym jajem a teraz znów jestem w ciąży i jest zarodek i serduszko. Także trzymaj się i będzie dobrze.
Drugie pocieszenie to takie że o tyle dobrze że nie było zarodka który trzeba ronić... Marne bo marne ale mi było odrobinę lżej...
-
Ja się melduję u nas wszystko w porządku, progesteron urósł z 21 do 39, także myślę, że jest ok, poza tym niestety znów cukrzyca ciążowa... spodziewałam się tego, ale jednak trochę się zamuliłam, bo średnio teraz jest czas na ogarnianie posiłków przy raczkujacym i stawajacym dziecku przy meblach, a tak zawsze można sobei coś przegryźć bez myślenia, czy cukier skacze czy nie... no ale cóż jakoś trzeba i to ogarnąć...
Po za tym miesiąc byłam sama, więc nie miałam czasu tu wpadać
Współczuje strat, jednocześnie trzymam kciuki za dalsze starania!
Wizytuje we wtorek i mam nadzieje, że wszystko ok -
nadziejastru wrote:Ja się melduję u nas wszystko w porządku, progesteron urósł z 21 do 39, także myślę, że jest ok, poza tym niestety znów cukrzyca ciążowa... spodziewałam się tego, ale jednak trochę się zamuliłam, bo średnio teraz jest czas na ogarnianie posiłków przy raczkujacym i stawajacym dziecku przy meblach, a tak zawsze można sobei coś przegryźć bez myślenia, czy cukier skacze czy nie... no ale cóż jakoś trzeba i to ogarnąć...
Po za tym miesiąc byłam sama, więc nie miałam czasu tu wpadać
Współczuje strat, jednocześnie trzymam kciuki za dalsze starania!
Wizytuje we wtorek i mam nadzieje, że wszystko ok -
Kropeczka85 wrote:Porzeczka u mnie też tak urósł, a każą mi jeszcze dwa tygodnie czekać, bo różne rzeczy mogą się zdarzyć. Nie poddawaj się jeszcze Kochana! Bądź silna!!!
Aniołek 2015
Leon 21.07.2016 ❤
Aniołek 2018
Aniołek 2018 -
Pisałam wcześniej ze poza zmęczeniem, bólem podbrzusza i częstym oddawaniem moczu nie mam żadnych innych znaczących objawów ciąży. .. otóż teraz moje zakwasy w udach, powiększony juz znacznie brzuch i bardzoooo wrażliwe sutki nie dają mi spać zaczęły mi się tez dziwne sny...
Macie jakieś inne sny?
-
nick nieaktualny
-
Peper ja mam dziwne sny ale głównie związane ze zbliżającą się wizytą. Im bliżej tym bardziej się stresuje że dalej będzie sam pęcherzyk a jak czytam dzisiaj smutne wiadomości od dziewczyn to jeszcze bardziej ogarnia mnie przerażenieCs kto by liczył
Niepłodność idiopatyczna
Podejście do 1 IUI - 05.03.18r ( clo + ovitrelle)
06.2018 Udało się! -->02.07 puste jajo
Wracamy do walki !!!!
IVF start 03.2019 Transfer 30.03.2019 beta -
nick nieaktualny