Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Pytanko
Jak to jest z jedzeniem podczas porodu? Bo się dowiedziałam że u mnie w szpitalu nie pozwalają nic jeść absolutnie a razie jakby trzeba było cc. N ale jak sie rodzi ileś tam godzin to co wtedy? Troche mnie to podłamało bo mi się często robi słabo jak długo nie zjem.
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Karola94c wrote:Coś mnie brzuch dziś boli .. .;< wzięłam nospę i posiedzę trochę, a jeszcze do sklepu trzeba iść i do Rossmana :<
W rossmannie można zrobię zakupy online a odbierzesz za darmo kiedy poczujesz się lepiejKarola94c lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak odbiór w Rossmannie to przelew i od momentu kiedy dostaniesz smsa, że jest gotowe do odbioru, to masz 72 godziny, żeby odebrać.
Pau.Em, Karola94c lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lady_E wrote:Pytanko
Jak to jest z jedzeniem podczas porodu? Bo się dowiedziałam że u mnie w szpitalu nie pozwalają nic jeść absolutnie a razie jakby trzeba było cc. N ale jak sie rodzi ileś tam godzin to co wtedy? Troche mnie to podłamało bo mi się często robi słabo jak długo nie zjem.
Ja jak rano miałam sie zameldować w szpitalu na wywyływanie tak wieczorem ostatni posiłek chyba 12h wcześniej albo już też nic..? dlatego wzięłam dużo wody i nimm2 które mi pomagało uporać się z głodem. No i kroplówki dostawałam więc nie było tak źle, tylko sikałam jak głupia.. -
Ja też mam wizytę w sobotę, na 13
Ale to zwykła wizyta i będę 28+5, na 3 trymestru dopiero mnie umówi.
Kjt91, sprawdź sobie tutaj jaki skład mają chusteczki pampersa. Może zmienisz zdanie, bo faktycznie nieciekawy
http://www.srokao.pl/2017/01/analiza-chusteczki-nawilzane-m-v.html -
Na te bardziej naturalne produkty też nie ma co się nastawiać,że będą super, bo jak każdy może uczulić. Składniki naturalne tak samo uczulają
Ale zawsze warto wybrać coś co ma krótszy i lepszy skład, niż napakowane mnóstwem niefajnych rzeczy. Tym bardziej dla takiej delikatnej skóry u maluszka
Black Lilith, czy ja dobrze pamiętam, że używasz orzechów do prania? Możesz coś więcej na ten temat napisać? Np jak z dopieraniem (mam mężowe ciuchy robocze i po nich zawsze muszę puścić pralkę pustą, żeby się wyczyściła)Karola94c lubi tę wiadomość
-
kjt91 wrote:Kurcze czytam wasze opinie i może rzeczywiście te babydream lepsze. Przy pierwszej córce miałam problem bo większość produktów ją uczulało.
Też zawsze myślałam że nivea i pampers są super aż zaczęłam czytać składy i o mamo! Dlatego tylko baby dream calendula jako chusteczki mokre, hipp do kąpieli i baby dream krem ochronny z pantenolem i wit E jako krem do codziennej pielęgnacji dupkiCiążowa_Gapsy lubi tę wiadomość
-
Znam ten blog, ale tak jak wcześniej pisałam starszej nie uczulały tylko chusteczki pampersa i dady, ale w sumie nie potrzebnie się kieruje tym co było każde dziecko inne. Jeszcze nie byłam na zakupach jest czas na zmianę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2018, 14:58