Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do ochraniacza do łóżeczka, mam po synku piękny z wzorem marynarskim. Ale w dostawce mi się nie przyda, potem zobaczymy. Jakoś tym razem nie jestem przekonana do używania.
Chyba mi wrócił stan z pierwszego trymestru... Od kilku dni mam lekkie mdłości i mogłabym ciągle spać. Po prostu na nic nie mam siły.
-
Ja się też kiepsko czuje, nie tyle wannie co tchu mi brak, serce mało nie wyskoczy i jak mierze ciśnienie to niestety jest podwyższone.
Ostatnio chodzi mi pomglowke co by były jak bym zaczęła teraz rodzić... Może czas ogarniać wyprawkę.
Dziewczyny może coś mi podpowiecie, w pt urodziła moja szwagierka. Mysle nad prezentem gwiazdkowym dla małej. Karuzele mają, jakąś lampkę ż kołysanka też, ubranek od groma. Wiem że szumisia nie chciała. Jakoś nie mam pomysłu. -
Mambella wrote:Ja się też kiepsko czuje, nie tyle wannie co tchu mi brak, serce mało nie wyskoczy i jak mierze ciśnienie to niestety jest podwyższone.
Ostatnio chodzi mi pomglowke co by były jak bym zaczęła teraz rodzić... Może czas ogarniać wyprawkę.
Dziewczyny może coś mi podpowiecie, w pt urodziła moja szwagierka. Mysle nad prezentem gwiazdkowym dla małej. Karuzele mają, jakąś lampkę ż kołysanka też, ubranek od groma. Wiem że szumisia nie chciała. Jakoś nie mam pomysłu.
Mabella, moja siostra rok temu dostała od koleżanki "kure babci Dany" I widzę że z takich prezentów to jej najbardziej podpasowalo. To taka poduszka o karmienia w kształcie kuryI teraz 11miesieczma siostrzenica kładzie się na niej I doi butelke A moja siostra wszystkim ciezarnym kupuje ta kure
rok temu wydawalo mi się to zabawne ale teraz widzę że często korzystają.
-
Gapsy
Koszule brałam z allegro od wyprawkowo.pl
29 zl za szt miękkie bawełniane
Gacie, podkłady i kosmetyki brałam z e-melisa.pl, bo wychodziło taniej niż w geminiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2018, 22:44
Ciążowa_Gapsy lubi tę wiadomość
-
Ja też ostatnio kiepsko się czuję. Trochę marudzę mężowi.
Co kupujecie na promocji 2+2 w Rossmannie? -
Dziewczyny, pocieszyłyście mnie, że Wasze samopoczucie wygląda podobnie jak u mnie, bo już się obawiałam czy to nie jakiś wirus przyniesiony przez synka z przedszkola... Mam nadzieję, że niebawem wszystkie będziemy czuły się super.
Nadzieja, ja kupuję dwa czteropaki chusteczek z Babydream (zielone i nagietkowe), płyn babydream do mycia i krem nivea na każdą pogodę. Z karty męża wezmę też te same chusteczki, płyn do mycia Hipp,sudocrem i coś jeszcze dobiorę w sklepie. Chusteczki i płyny dla maluchów u nas są w ciągłym użyciu przy synku, więc potrzebuję więcej. Żadnych oliwek ani balsamów nie biorę, to mi się nie przydało. -
Straciatellaa wrote:mam w koszyku już:
nivea baby krem na każdą pogodę
BABYDREAMkrem ochronny przeciw odparzeniom z pantenolem i wtaminą E, 100 ml
BABYDREAMExtra Sensitivedelikatne chusteczki nawilżające, 4x80 szt.
HIPPBabysanftoliwka pielęgnacyjna od 1. dnia życia Sensitive, 200 ml
HIPPBabysanftpielęgnacyjny płyn do kąpieli od 1. dnia życia Sensitive, 350 ml
BABYDREAMworeczki na pieluchy o świeżym zapachu, 100 szt.
Nadzieja tu pisałam co np ja zamawiamhipp to te babysanft
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, ja zaraz się zbieram do pracy. Pogoda jest taka, ze najchętniej zaszyłabym się pod kocem, ale mam dzisiaj ważne spotkanie. Chyba już czas odpocząć, bo ledwo się mieszczę w ostatnią koszulę
że już nie wspomnę o butach - wygodnie mi tylko w emu...
Nadzieja, to te płyny:
https://www.rossmann.pl/Produkt/Produkty-do-kapieli/babydream-zel-do-kapieli-i-szampon-500-ml,123599,8480
https://www.rossmann.pl/Produkt/Produkty-do-kapieli/HiPP-Babysanft-zel-do-mycia-ciala-i-wlosow-od-1-dnia-zycia-Sensitive-400-g,193088,8480
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
A ja myślałam że dziś w Rossmanie będą wszystkie produkty dziecięce I że obkupie się w pieluszki
A tu pielęgnacja czyli tylko kremy, płyny I chusteczki.
Gapa.
Dzień do ty w poniedziałek:) Dziś chyba robię dzień oszczędzania się. Rano jak wstałam do toalety to brzuch mnie pobolal jak na okres. Jak się położyłam to przestał. W takich bólach bierzecie NoSpe? Czy raczej przy napinaniu? O 16 mam kontrolę więc też zapytam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2018, 08:19
-
Moniiiikaaaa wrote:A ja myślałam że dziś w Rossmanie będą wszystkie produkty dziecięce I że obkupie się w pieluszki
Gapa.
Dzień do ty w poniedziałek:) Dziś chyba robię dzień oszczędzania się. Rano jak wstałam do toalety to brzuch mnie pobolal jak na okres. Jak się położyłam to przestał. W takich bólach bierzecie NoSpe? Czy raczej przy napinaniu? O 16 mam kontrolę więc też zapytam.
Ja biorę nospę przy napinaniu, ale moim zdaniem ból jak na okres to też skurcz, więc nospę bym wzięła jak najbardziej, plus magnez.Karola94c lubi tę wiadomość
-
Moniiiikaaaa wrote:A ja myślałam że dziś w Rossmanie będą wszystkie produkty dziecięce I że obkupie się w pieluszki
Gapa.
Symbolica szare mydlo na atopowa skore nie służy i bardzo przesusza. Wole juz zel bialego jelenia z kozim mlekiemno i zele sa poreczniejsze w szpitalu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2018, 08:27
Karola94c lubi tę wiadomość