Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
ruda90 wrote:Dziewczyny ponawiam pytanie
czy wam tez pojawiło się więcej pieprzyków ? Jeden mnie niepokoi z dnia na dzień zrobił się ciemniejszy...
-
bumbum wrote:Jutro zaczyna się promka w rossmanie 2+2 na produkty dziecięce. Nie mam nic dla Bobinki, co polecacie zatem z rossmanna?
nivea baby krem na każdą pogodę
BABYDREAMkrem ochronny przeciw odparzeniom z pantenolem i wtaminą E, 100 ml
BABYDREAMExtra Sensitivedelikatne chusteczki nawilżające, 4x80 szt.
HIPPBabysanftoliwka pielęgnacyjna od 1. dnia życia Sensitive, 200 ml
HIPPBabysanftpielęgnacyjny płyn do kąpieli od 1. dnia życia Sensitive, 350 ml
BABYDREAMworeczki na pieluchy o świeżym zapachu, 100 szt.bumbum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MonisiaK wrote:A na czym ona polega? Mogą być to różne produkty? Czy po dwa takiego samego?
Muszą to być różne produkty:
"Wybierz 4 różne produkty do pielęgnacji dziecięcej, oznaczone czerwoną etykietą "2+2". Akcja rusza od 10 grudnia i trwa do 18 grudnia. Promocja dostępna jest jednorazowo dla członków klubu rossmann lub rossnę! przy zakupie 4 różnych produktów do pielęgnacji dziecięcej. Łączy się z rabatem Rossnę!" -
Dziewczyny, z przekąsek do szpitala dla nas to polecam też tubki owocowe - mogą być same owoce albo najlepiej DayUp - owoce z jogurtem i zbożami lub owoce z tapioką i zbożami. Można kupić wszędzie, ja kupuję w Lidlu, są przy kasie. Skład super, bez cukru i chemii. Moje dziecko też lubi
bumbum, Straciatellaa, Ciążowa_Gapsy, symbolica lubią tę wiadomość
-
Black_Lilith wrote:Dziewczyny, z przekąsek do szpitala dla nas to polecam też tubki owocowe - mogą być same owoce albo najlepiej DayUp - owoce z jogurtem i zbożami lub owoce z tapioką i zbożami. Można kupić wszędzie, ja kupuję w Lidlu, są przy kasie. Skład super, bez cukru i chemii. Moje dziecko też lubi
Dobry pomysł, też je lubięi są w biedronce też
-
nick nieaktualnyBlack_Lilith wrote:Dziewczyny, z przekąsek do szpitala dla nas to polecam też tubki owocowe - mogą być same owoce albo najlepiej DayUp - owoce z jogurtem i zbożami lub owoce z tapioką i zbożami. Można kupić wszędzie, ja kupuję w Lidlu, są przy kasie. Skład super, bez cukru i chemii. Moje dziecko też lubi
-
bumbum wrote:Dobry pomysł, też je lubię
i są w biedronce też
Tylko w Biedronce z tymi DayUp robią straszną głupotę, bo trzymają je w lodówce. I potem też już raczej do lodówki trzeba wsadzić. A je można spokojnie przechowywać w temperaturze pokojowej. -
ruda90 wrote:Dziewczyny ponawiam pytanie
czy wam tez pojawiło się więcej pieprzyków ? Jeden mnie niepokoi z dnia na dzień zrobił się ciemniejszy...
Ja przed ciążą systematycznie kontrolowałam pieprzyki co pół roku lub po wakacjach.Swojego czasu przezadzalam dość mocno z opalaniem, słońce + solarium.Usunełam już kilka sztuk w ciągu ostatnich lat.Teraz byłam we wrześniu już w trakcie ciązy sprawdzić.Jeżeli Cię jakiś niepokoi może umów się na wizytę do dermatologa i sprawdz go.
Mi nowe się w ciązy nie pojawiły mam jeden na brzuchu który wydaje mi się wiekszy ale nie wiem czy to nie efekt rosnącego brzucholka