X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie Luty 2019.
Odpowiedz

Mamusie Luty 2019.

Oceń ten wątek:
  • Ewelcia85 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2018, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pau.Em wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a9df9729c9bc.jpg

:D
    O ja ale pięknie wyglądają <3 normalnie zgłodniałam :)

Pau.Em lubi tę wiadomość

f2wli09kebrdx746.png

km5sdf9hrbv8wz69.png

zem3df9hlpgxzhqc.png

• Ewelcia85 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2018, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdaaa88 ja raczej z końcem grudnia będę prać :)

f2wli09kebrdx746.png

km5sdf9hrbv8wz69.png

zem3df9hlpgxzhqc.png

• ruda90 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2018, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ponawiam pytanie :) czy wam tez pojawiło się więcej pieprzyków ? Jeden mnie niepokoi z dnia na dzień zrobił się ciemniejszy...

• Ewelcia85 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2018, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ruda90 wrote:
    Dziewczyny ponawiam pytanie :) czy wam tez pojawiło się więcej pieprzyków ? Jeden mnie niepokoi z dnia na dzień zrobił się ciemniejszy...
    Jakoś nie zauważyłam że jest ich więcej ale to że są ciemniejsze to jest zupełnie normalne :)

f2wli09kebrdx746.png

km5sdf9hrbv8wz69.png

zem3df9hlpgxzhqc.png

• Straciatellaa Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2018, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ruda90 wrote:
    nie zwróciłam uwagi w tej ciąży, ale miałam problemy skórne z młodszą w ciąży i byłam u dermatologa. Mówił, że mogą ciemnieć i że zawsze warto to sprawdzić. Miałam sprawdzane te co mnie niepokoiły ;)

oar8ikgn5pgt0ug5.png

Wysłany: 9 grudnia 2018, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ohh robiłam niedawno racuszki. PYCHA!! Tylko u mnie zawsze problem jest taki, że chce zrobić z 20, a wychodzi mi z 60 i stoje przy patelni i się wkurzam :P

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • Pepper Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2018, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ruda90 wrote:
    Nie mam więcej pieprzykow albo nie zauważyłam.

💙Synek 2011
    🩷Córcia 2019
    preg.png
  • bumbum Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2018, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro zaczyna się promka w rossmanie 2+2 na produkty dziecięce. Nie mam nic dla Bobinki, co polecacie zatem z rossmanna?

Ciążowa_Gapsy, MonisiaK lubią tę wiadomość

• Ciążowa_Gapsy Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2018, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pepper wrote:
    Nie mam więcej pieprzykow albo nie zauważyłam.

Ja mam więcej na brzuchu, a ten, co zawsze miałam, zaczął się troszkę ruszać... ginekolog mówi, żeby go nie tykać ;)

Wysłany: 9 grudnia 2018, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bumbum wrote:
    Jutro zaczyna się promka w rossmanie 2+2 na produkty dziecięce. Nie mam nic dla Bobinki, co polecacie zatem z rossmanna?
    mam w koszyku już:
    nivea baby krem na każdą pogodę
    BABYDREAMkrem ochronny przeciw odparzeniom z pantenolem i wtaminą E, 100 ml
    BABYDREAMExtra Sensitivedelikatne chusteczki nawilżające, 4x80 szt.
    HIPPBabysanftoliwka pielęgnacyjna od 1. dnia życia Sensitive, 200 ml
    HIPPBabysanftpielęgnacyjny płyn do kąpieli od 1. dnia życia Sensitive, 350 ml
    BABYDREAMworeczki na pieluchy o świeżym zapachu, 100 szt.

bumbum lubi tę wiadomość

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • MonisiaK Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2018, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bumbum wrote:
    A na czym ona polega? Mogą być to różne produkty? Czy po dwa takiego samego?

ex2b9vvj4jxe17l2.png
    km5siei3wv50qtno.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2018, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2019, 14:20

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2018, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda u mnie nie pojawia się więcej pieprzykow, ani z aktualnymi nic sie nie dzieje, także w tym temacie nie pomogę.

• bumbum Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2018, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonisiaK wrote:
    A na czym ona polega? Mogą być to różne produkty? Czy po dwa takiego samego?

Muszą to być różne produkty:

"Wybierz 4 różne produkty do pielęgnacji dziecięcej, oznaczone czerwoną etykietą "2+2". Akcja rusza od 10 grudnia i trwa do 18 grudnia. Promocja dostępna jest jednorazowo dla członków klubu rossmann lub rossnę! przy zakupie 4 różnych produktów do pielęgnacji dziecięcej. Łączy się z rabatem Rossnę!"

• Black_Lilith Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2018, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, z przekąsek do szpitala dla nas to polecam też tubki owocowe - mogą być same owoce albo najlepiej DayUp - owoce z jogurtem i zbożami lub owoce z tapioką i zbożami. Można kupić wszędzie, ja kupuję w Lidlu, są przy kasie. Skład super, bez cukru i chemii. Moje dziecko też lubi :-)

bumbum, Straciatellaa, Ciążowa_Gapsy, symbolica lubią tę wiadomość

gg64qtkfqgxaoe0h.png

5j6nu7i.png

CB - 10.2017, 1.2018
  • bumbum Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2018, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Black_Lilith wrote:
    Dziewczyny, z przekąsek do szpitala dla nas to polecam też tubki owocowe - mogą być same owoce albo najlepiej DayUp - owoce z jogurtem i zbożami lub owoce z tapioką i zbożami. Można kupić wszędzie, ja kupuję w Lidlu, są przy kasie. Skład super, bez cukru i chemii. Moje dziecko też lubi :-)

Dobry pomysł, też je lubię :) i są w biedronce też :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2018, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Black_Lilith wrote:
    Moja córka je uwielbia. Są teraz w Lidlu nowe smaki - jaglanka ż jabłkiem i cynamonem i jeszcze jakieś 2 ale już nie pamiętam;p

• Black_Lilith Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2018, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bumbum wrote:
    Dobry pomysł, też je lubię :) i są w biedronce też :)

Tylko w Biedronce z tymi DayUp robią straszną głupotę, bo trzymają je w lodówce. I potem też już raczej do lodówki trzeba wsadzić. A je można spokojnie przechowywać w temperaturze pokojowej.

gg64qtkfqgxaoe0h.png

5j6nu7i.png

CB - 10.2017, 1.2018

Wysłany: 9 grudnia 2018, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo tez kupuje te tubki, ale o sobie nie pomyślałam :D muszę zapisać do listy "must have" :P

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • Paulaa25 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2018, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ruda90 wrote:

Ja przed ciążą systematycznie kontrolowałam pieprzyki co pół roku lub po wakacjach.Swojego czasu przezadzalam dość mocno z opalaniem, słońce + solarium.Usunełam już kilka sztuk w ciągu ostatnich lat.Teraz byłam we wrześniu już w trakcie ciązy sprawdzić.Jeżeli Cię jakiś niepokoi może umów się na wizytę do dermatologa i sprawdz go.
    Mi nowe się w ciązy nie pojawiły mam jeden na brzuchu który wydaje mi się wiekszy ale nie wiem czy to nie efekt rosnącego brzucholka ;)

klz99vvj0gp9lsbd.png
‹‹ 573 574 575 576 577 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ