Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Pepper wrote:witam się też nocną porą
chodzę po ścianach bo mam zapalenie zatok chyba, czy któraś miała podobny problem? czym leczyłyście?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 07:01
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Dzięki Lady E
Itygacje robię od wczoraj. Wszystko spuchniete i zapchane. Nie mam gorączki wiec antybiotyku na razie nie wezmę. Mam masę sprayow do nosa. Niestety pomaga tylko ksylometazolina albo jej pochodna. Nic innego ...
Dopiero wtedy czuje ze wracam do żywych i mogę chociaż iść spać na 4 godziny. -
Pepper mi lekarz pozwolił brać sinupret/ zatoxin one są ziołowe i mi się zatoki super odetkaly i potem to już z górki bo trzeba było walczyć już bardziej z katarem.
Ja mam bardzo duży problem z zatokami, Jak mam zatkane to aż kręci mi się w głowie i nie mogę funkcjonować...Pepper lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Widać że sezon chorobowy w pełnię niestetyzdrówka dziewczyny!
My za godzinę mamy usg III trymestru, mam nadzieję że wszystko będzie w porządku z HelenkąCiekawe czy da radę ładna fotkę w 3d zrobić
Nadzieja22, bumbum, Lutyska, Ewelcia85, baranosia, Ciążowa_Gapsy lubią tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My już po usg III trymestru!
Odetchnęłam z ulgą, przepływy, płyn owodniowy, łożysko w porządku
Helenka waży 1531g i jest przeciętniaczkiem, we wszystkich pomiarach w okolicy 50 centyla, szacowana waga na 40tc około 3,5kg
Jedyne co to nie udało się zrobić ładnego zdjęcia w 3D bo przytuliła się buźką do łożyska i pomimo prób, wszystkie są nie zbyt wyraźnie, ale najważniejsze jest to że zdrowo sobie rośnie nasza księżniczka
Lady_E, Pepper, bumbum, malami91, artemida27, Mambella, -Mamunia-, Papapatka, Ewelcia85, Nadzieja22, baranosia, Pau.Em, Ciążowa_Gapsy, symbolica, kjt91, ej_est, Paulaa25 lubią tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
nick nieaktualnyNadzieja i jak sie czujesz w nowej fryzurze?
Artemida ja wolę nie wchodzić na styczniówki. Już wiem co mnie czeka, także boje się bardziej niż przy pierwszym.
Ty chyba jesteś z tych które pierwsze pójdą na odstrzał.
Artemida A ty sie z tygodniami przypadkiem nie załapujesz na styczeń?
Mamabella wspołczuje takich sytuacji z rana. Ważne że nic Wam się nie stało, połóż się na łóżko i odetchnij Bo mogę się tylko domyślać co przezywalaś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 11:31
-
-Mamunia- wrote:Nadzieja i jak sie czujesz w nowej fryzurze?
Artemida ja wolę nie wchodzić na styczniówki. Już wiem co mnie czeka, także boje się bardziej niż przy pierwszym.
Ty chyba jesteś z tych które pierwsze pójdą na odstrzał.
Artemida A ty sie z tygodniami przypadkiem nie załapujesz na styczeń?
Tak, termin z OM mam 30.01. ale na każdym usg jest kilka dni młodsza i wychodzi początek lutego.. dodatkowo w mojej rodzinie dzieci w większości rodzą się po terminie ( ja np. urodziłam się 9 dni później).
Z jednej strony obawiam się wcześniejszego porodu a z drugiej mam gdzieś przeczucie, że urodze po terminie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mamunia ja jeszcze z farbą
Na 10 miałam, ale zawsze ok 3h nam schodzi.
-Mamunia- lubi tę wiadomość
-
Mambella wrote:Matko, dziewczyny ale miałam poranek.
Syn rozlał wodę a ja się na niej poślizgnęłam i leciałam jak długa. Całe szczęście że na kolana i ręce. Ale co ja przeżywałam, ile łez wylałam. Ehhh🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
No jestem ciekawa która z nas rozwiąże worek
Ja donoszona będę miała 22.01.
Niedługo będą tylko wiadomości. Rodzę
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml