Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
baranosia wrote:Ja najbardziej się boję że mój 2latek nie zrozumie że teraz karmię i nie mogę do niego podejść jakoś o to mam największe obawy
Na razie nie cieszy z rodzeństwa... -
Pepper ja tam zwykłych kropel do nosa xylometazolin używam - nie wyobrażam sobie się męczyć z katarem bo nos mi odpada. Przecież takie krople miejscowo działają a nie wypija się ich, a ulga niesamowita. I na zmianę z sola morską, która świetnie nawilża nos.
Pepper lubi tę wiadomość
-
symbolica wrote:Pepper ja tam zwykłych kropel do nosa xylometazolin używam - nie wyobrażam sobie się męczyć z katarem bo nos mi odpada. Przecież takie krople miejscowo działają a nie wypija się ich, a ulga niesamowita. I na zmianę z sola morską, która świetnie nawilża nos.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2018, 20:37
-
Ja już po usg III trymestru, Malutka waży 1800g, wszystkie przepływy ok
Pierwszy raz miałam KTG - też w porządku.
I wreszcie mam fotkę buźki:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cea605b795b2.jpgEwelcia85, Straciatellaa, symbolica, Papapatka, malami91, Ciążowa_Gapsy, ej_est, Kropeczka85, baranosia, Dorota3, Mila_85, KaroKaro, Karola94c, Nadzieja22, Paulaa25, Lady_E, Pepper, Pau.Em, MonisiaK, Lutyska, artemida27, -Mamunia-, kjt91 lubią tę wiadomość
-
My też po usg III trymestru. Dziś Franek ważył prawie 2kg więc jednak jest w ok. 70 centylu. Tydzien temu lekarz prowadzący wymierzyl 1400g. Spora różnica. Ale pewnie błąd pomiaru bo prowadzący ma kiepskawy ten aparat. Położony główkowo. Przepływy w normie. Do fotek nie pozowal. Buziak zasłonięty. I dobrze skopal doktorka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2018, 23:11
Nadzieja22, Lady_E, Pepper, MonisiaK, malami91, -Mamunia-, baranosia, kjt91 lubią tę wiadomość
-
Kocham prace mojego męża...
Wczoraj był w domu. Teraz już jest w drodze na lotnisko. Leci do Turcji. Na szczęście tylko na 2 dni. Pilna sprawa. No cóż pora się przyzwyczaić. Szkoda tylko bo ominie to jutro szkoła rodzenia i wizyta. Tym się najbardziej przejął
No i ja pewni nie zasnę do rana. Będę czekać na wieści czy dojechał ma lotnisko potem czy doleciał, czy dojechał do hotelu i tak do piątku...
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Ech Lady E... Szkoda, że musiał lecieć. Oby tylko 2 dni, a nie tak jak ostatnio się przeciągnęło.
Lady_E lubi tę wiadomość