Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamunia ja też mam odwrotnie
Najwygodniej mi w kiecce i rajtuzach, bo najmniej uciskają brzuch
Mi brzucha nikt nie dotyka, bo nie lubię za bardzo. Znaczy parę razy ktoś się mnie zapytał i w zależności od relacji zgadzałam się lub nie. Teściowa za to jakoś w 12tc złapała za brzuch i zaczęła tarmosić... Syknęłam na nią i od tej pory spokójA ostatnio mały wariował i teść zapytał czy może dać rękę, powiedziałam że ok, a teściowa już że on to ma specjalne wzgledy, bo ona nie może
No cóż, powiedziałam, że zwyczajnie wystarczy zapytać a nie pchać się z łapami
Karola94c lubi tę wiadomość
-
Witajcie kochane ja już po wizycie.Wszystko okey u mojej malutkiej przepływy, wody i łożysko 1 stopnia.Cały czas leży nisko wiec mam leżec do połowy stycznia a potem dr powiedziała, że mogę robić wszystko.Pobrała wymaz na GBS.Mam również odstawić juz niedługo wszystkie tabsy tj.magnez i żelazo.
Ktoraś z was kiedyś pytała kiedy ciąża donoszona więc wg mojego lekarza 37 tydz.skonczony.
Dziewczyny jakie kupujecie wanienki??Takie zwykłe czy moze profilowane?
Znajomi polecili mi z mama&papas profilowaną ...ale sama nie wiem...artemida27, Dorota3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula, ja kupuję zwykle wanienke.
Pau Em chudzinka jak nicEwelcia dobrze mówi, voucher do okulisty się przyda
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
-Mamunia- wrote:Mi się wydaje że mój brzuch zrobił się mniejszy, tez tak macie?
Często tak mam, że w zależności jak młody się ułoży: czasem leży jakoś w poprzek, czasem góra/dół... Po nocnym sikaniu jakbym mniej wód płodowych jest ( tak mi się wydaje) plus pusty żołądek i zawsze jest mniejszy niż wieczorem.
Pauem super masz figurkę, teściowej słowa jednym uchem wpuść drugim wypuść.
Najgorsze pomyłki to przepuścić kogoś do kasy jako klient czy kasjerka a on w ciąży nie jest...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2018, 17:06
-
Mnie w pierwszej ciąży wszyscy chcieli macać po brzuchu i bardzo mnie to irytowało. Dlatego teraz nie pozwalam
Kupiłam dziś koszule do porodu / karmienia... Ale też mi przypomnialyscie że nie mam, a córka sporo ulewala po karmieniu a "swoje" córka używa że swoimi lalkami hehe
Jonesey lubi tę wiadomość
-
Pau.Em chyba teściowa grubasa nie widziała!!!
Masz super figurę!
Ja przytyłam póki co 8 kg. Poszło mi tylko w brzucholaaaa no i trochę w cyc.Dupy zero, spadła mi strasznie.
U mnie długo nic nie było widać to każdy dopytywał o brzuszek teraz jak wyskoczył to już nie pytają , mówią że małyale jak dla mnie nie mającej nigdy brzucha to jest spory i czasem ciężko zwlec się z wyrka
-
nick nieaktualny
-
Mnie znowuż irytowało, gdy ktoś oceniał moją figurę i mówił: w ogóle nie widać ciąży! Nie wiem, czy to miał być komplement? Słyszałam go regularnie od pulchniejszej dziewczyny, z którą pracowałam, i niesamowicie działał mi na nerwy. Mój brzuch był już baaardzo wyraźny wtedy i miałam wrażenie, że w jej oczach właśnie powinnam mieć + 20 kg
-
Nadzieja22 wrote:Reni duży brzuch spoko nic nie powiem (w sumie to nikt mi nigdy nie skomentował, że mam duży brzuch, tylko słyszałam, że bardzo ładnie wyglądam i że oprócz brzuszka to nie widać, że jestem w ciąży), ale żeby z grubasem wyskakiwać
Ja też się cieszę, że brzuch widoczny, w końcu jestem w ciąży
eee też na mnie nie działa
ostatnio sąsiadka do mnie " jak tam grubasku toczysz się, widzę, że się nie dopinasz" więc zaczęłam się śmiać, bo przeciez tak jest. Własnie wracałam z psem ze spaceru. Dobrze, że moja psina to senior więc tak oboje dreptaliśmy sobie krokiem gejszy.Dorota3, Karola94c lubią tę wiadomość
-
Pau.Em wrote:Dziękuję kochana. Mnie zabolało słowo grubas. Jestem w ciąży, mam brzuch, wiadomo. Ale nie jestem grubasem. Po prostu jestem w ciąży i jakby powiedziała "Ale masz już brzuszek" czy coś takiego to zupełnie inaczej to brzmi.
A tak wyglądam na dzień dzisiejszy:
Słuchajcie w ogóle była teściowa od rana. Cały czas zajmowała się małą A ja leżałam!! No szok. Tak się super bawiły naprawdę. Zwracam honor normalnie:D
Pau..no wiesz co! Jeszcze, żebyś była na prawdę gruba, a tu suchotnik na zdjęciach, który najadł się bobu. Wstydź ssię tak ładnie i szczupło wyyglądać. -
nick nieaktualny
-
malami91 wrote:Jedne się wkurzają, że ktoś zauważa brzuch, inne, że nie zauważa, eh, babie w ciąży nie dogodzisz
.
i to w tym wszystkim jest najlepszehormony jak nic
malami91, Karola94c lubią tę wiadomość