Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Pepper wrote:Kompulsywne wymioty bardzo utrudniają życie. .. w poprzedniej ciąży ja leżałam w szpitalu z powodu nerek a reszta dziewczyn na oddziale z powodu wymiotów. Ale ale to było 8 lat temu.
Rozmawiałam z doktorem to mówił ze teraz są juz lekarstwa, które łagodzą ta dolegliwość i coraz mniej kobiet leży z tego powodu.
Dzisiaj masz wizytę. Spytaj o leki i koniecznie pochwal się nam jak okruszek
Grzechotka już po wizycie, wczoraj miała
-
Pepper wrote:Może być jeszcze za wcześnie na obraz na USG. Spróbuj zrobić betahcg dzisiaj i za 48h. Sprawdzisz dzięki temu prawidłowy przyrost.
Na tym etapie jest to moim zdaniem Twój jedyny miernik.
Czekamy na Ciebie i nie zapomnij napisać jak wyniki
bylam na becie dzis okolo 15 mam miec wynik mam nadzieje ze juz cos bedzie wiadomo Trzymajcie mega kciuki :*
Bo wczorajsza wizyta sie mega zmartwilam
Dodam ze jestem Alergikiem Mam mega katar nie daje sobie z nim rady nic nie pomaga jedynie krople których owo nie mozna ale slyszalam ze duzo dziewczyn bierze nasivin beby co o tym sadzicie?***musi być dobrze.*
__________ -
malami91 wrote:U mnie trochę większe, ale bez szaleństw póki co . Dziewczyny, czy do tej pory miałyście tylko USG przezpochwowe czy już normalnie przez brzuch?
Ja wczoraj miałam najpierw dopochwowe usg ale za chwilę lekarz stwierdził, że ułożenie mojego Ktosia wskazuje na to że przez brzuch będzie wszystko lepiej widać I było
Wczoraj byłam w 9t3d.malami91 lubi tę wiadomość
-
Ja już po wizycie. Póki co wygląda to dobrze według gin Jeszcze zarodka nie ma, ale powinien być na wizycie za tydzień. Wracam do domu, napiszę więcej jak dojadę.
Papapatka, empiq, Pepper, ej_est lubią tę wiadomość
-
Nadzieja22 wrote:Ja już po wizycie. Póki co wygląda to dobrze według gin Jeszcze zarodka nie ma, ale powinien być na wizycie za tydzień. Wracam do domu, napiszę więcej jak dojadę.
U mnie to samo bylam wczoraj nie mialam nawet pecherzyka siedze i myśle troche sie martwie dzis robiłam Bete.
A kiedy mialas ostatni okres ?***musi być dobrze.*
__________ -
Nadzieja22 wrote:Ja już po wizycie. Póki co wygląda to dobrze według gin Jeszcze zarodka nie ma, ale powinien być na wizycie za tydzień. Wracam do domu, napiszę więcej jak dojadę.
U mnie było tak samo, a tydzień później kropek i seruszko jego piękneNiezwykła lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mayka04 wrote:Mnie na całe szczęście do jedzenia nie
Ciągnie nawet triche na wadze straciłam.
Ale ja dopiwro 6 tydzień to chyba jeszcze się nie tyje?
Tylko ze akurat mi to się nawet przydało. Teraz ważę 52 kg ale już by mogło tak zostać do konca tego trymestru -
Niezwykła wrote:ma tu ktos alergie i katar Non stop?
Jak sobie radzicie?
Ja jestem mega alergikiem i przez dwie ciąże byłam na zyrtecu tym razem działam miejscowo. Dymista 2x 2 psikniecia, do tego dwa rodzaje kropli do oczu i jest bajka. Już nigdy nie wezmę doustnie leku antyhistaminowego bo tylam niemiłosiernie.Niezwykła lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Niezwykła wrote:wlasnie sie zastanawiam bo u mnie tez nic nie bylo a okres 2czerwiec ani pecherzyka :(Dzis jestem po becie
Spokojnie ja ostatni miałam 8 maja,
byłam na wizycie 19 czerwca i był pęcherzyk i ciałko żółte ale bez zarodka
a 26 czerwca już kropek i serduszko, więc też dość późno...
Ale ja ten poprzedni cykl miałam rozpieprzony...
Także nie poddawać się dziewczynyNiezwykła lubi tę wiadomość