Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja już po wizycie, wszytko OK. Bobo ma już prawie 2cm Dzisiejsze USG pokazało 8tydz4dzien Kolejna wizyta dopiero 31 lipca (jak ja to wytrzymam?!?!?) a USG genetyczne mam robić 30 lipca. Krwiak jeszcze jest ale dużo mniejszy .
artemida27, Nadzieja22, empiq, Pepper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny muszę się komuś wygadać bo zaraz pękne normalnie . To że ludzie potrafią zaskakiwać to normalne ale że są tak beszczelni to nie wiedziałam . Ostatnio robiłam porządki w ciuchach starszej córki i uzbierałam 2 reklamówki leginsów, bluzek,sukienek i kurtek w stanie dobrym + i wpadłam na pomysł że oddam komuś za symbolicznego batona dla córki bo i tak nie mam co z tym zrobic a komuś jeszcze posłuży i odezwała się pani że chętna tylko muszę jej przetrzymać do soboty . A teraz napisała do mnie ze najlepiej byłoby gdybym jej przyniosła do domu bo ona ma małe dziecko ... No heloł ja też mam i tak jej napisałam to się zastanawia czy da radę przyjść i może ja jednak będe na mieście to bym jej wzieła . Padłam normalnie
-
Ewelcia85 wrote:Hej dziewczyny muszę się komuś wygadać bo zaraz pękne normalnie . To że ludzie potrafią zaskakiwać to normalne ale że są tak beszczelni to nie wiedziałam . Ostatnio robiłam porządki w ciuchach starszej córki i uzbierałam 2 reklamówki leginsów, bluzek,sukienek i kurtek w stanie dobrym + i wpadłam na pomysł że oddam komuś za symbolicznego batona dla córki bo i tak nie mam co z tym zrobic a komuś jeszcze posłuży i odezwała się pani że chętna tylko muszę jej przetrzymać do soboty . A teraz napisała do mnie ze najlepiej byłoby gdybym jej przyniosła do domu bo ona ma małe dziecko ... No heloł ja też mam i tak jej napisałam to się zastanawia czy da radę przyjść i może ja jednak będe na mieście to bym jej wzieła . Padłam normalnie
Robisz coś dobrego nie możesz mieć jeszcze poczucia winy ze komuś nie dałaś tego pod nos.Ewelcia85 lubi tę wiadomość
-
Ewelcia no takie mamy czasy. Państwo nauczyło takiego leserstwa i to się ciągnie. Po co iść do pracy jak lepiej wziąć 500+ na każde dziecko, rodzinne, zapomogi, datki z darów, w szkole dzieci nakarmią to najlepiej jeszcze jak ktoś odda ubrania i przyniesie do domu
Olciaaa, amir, Karola94c lubią tę wiadomość
-
baranosia wrote:Ewelcia no takie mamy czasy. Państwo nauczyło takiego leserstwa i to się ciągnie. Po co iść do pracy jak lepiej wziąć 500+ na każde dziecko, rodzinne, zapomogi, datki z darów, w szkole dzieci nakarmią to najlepiej jeszcze jak ktoś odda ubrania i przyniesie do domu
-
nick nieaktualny
-
Witam Was kobietki
Robiłam test 1 lipca .. wyszedl pozytywny wyraźna mega mocna kreska
Ostatnia miesiaczka 2 czerwiec
Współżyłam 14czerwiec pozniej ani wczesniej nie ..
Dzis będac u gin Na USg nie bylo widac totalnie nic ani pęcherzyka mam zrobic bete wiec ok zrobie
Ale martwi mnie sam fakt że nie bylo nic jest to mozliwe?
mowi ze to pewnie wczesna ciąża moze 3/4tydzien -ale aby nic nie bylo?
Strasznie sie tym martwie jak sadzicie z obliczen niby wynika od ostatniej miesiaczki ze owo 5tydzien ......***musi być dobrze.*
__________ -
Niezwykła wrote:Witam Was kobietki
Dzis będac u gin Na USg nie bylo widac totalnie nic ani pęcherzyka mam zrobic bete wiec ok zrobie
Strasznie sie tym martwie jak sadzicie z obliczen niby wynika od ostatniej miesiaczki ze owo 5tydzien ......Niezwykła lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelcia85 wrote:Wydaje mi się że ginekolog ma racje , a do zapłodnienia mogło dojść nawet kilka dni po zbliżeniu więc na spokojnie beta i mam nadzieje ze pochwalisz sie za jakiś czas ciążą )
dziekuje za odpowiedz mam nadzieje ze tak bedzie
jestem po Becie***musi być dobrze.*
__________ -
Niezwykła wrote:Witam Was kobietki
Strasznie sie tym martwie jak sadzicie z obliczen niby wynika od ostatniej miesiaczki ze owo 5tydzien ......
Może być jeszcze za wcześnie na obraz na USG. Spróbuj zrobić betahcg dzisiaj i za 48h. Sprawdzisz dzięki temu prawidłowy przyrost.
Na tym etapie jest to moim zdaniem Twój jedyny miernik.
Czekamy na Ciebie i nie zapomnij napisać jak wynikiNiezwykła lubi tę wiadomość
-
Grzechotka2 wrote:U mnie wymioty jak tylko się podnoszę z łóżka. Lekarz straszył szpitalem. ;/
Rozmawiałam z doktorem to mówił ze teraz są juz lekarstwa, które łagodzą ta dolegliwość i coraz mniej kobiet leży z tego powodu.
Dzisiaj masz wizytę. Spytaj o leki i koniecznie pochwal się nam jak okruszek