Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Makowa_Panna wrote:Nie martw się i spróbuj ze spokojem czekać na kolejna wizytę. Dużo zależny też od sprzętu i od tego jak wytrwale lekarz szuka. A beta zacna
mycha ale cos definitywnie nie pasuje zobacz taka wysoka owo 7tydz a nic nie ma ani pecherzyka!***musi być dobrze.*
__________ -
Dzień Dobry !
My w końcu wróciliśmy z urlopu, może jakoś was nadrobię choć widzę że będzie ciężko
Bardzo współczuję strat i pustych pęcherzyków, trzymajcie się jakoś i powodzenia przy ponownych staraniach :*
U nas wszystko ok, mdłości lekkie tylko z rana i pod wieczór. W południe przechodzi i wtedy nadrabiam zaległości jedzeniowe
Powodzenia na dzisiejszych wizytach i gratuluje pozytywnych wieści z wczorajszych wizyt
My wizytujemy dopiero za 2 tygodnie, ale będzie to już 9t5d także liczę na dość pokaźną dzidzieempiq, iwona01 lubią tę wiadomość
-
OM miałam 24.05, dzisiaj 5+6.
Ginka mówi, że wygląda dobrze według niej. Zobaczymy co mój gin za tydzień powie i czy będzie zarodek z serduszkiem.
Jest pęcherzyk ciążowy 0,96cm i żółtkowy 0,25cm. Na lewym jajniku mam torbiel ok. 4cm. Ech prawie w każdej ciąży mi się robi.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ee66750981fa.jpgmamamajeczki, Furka, empiq, Grzechotka2, iwona01 lubią tę wiadomość
-
Oby ten Kropek się pojawił
Jakiej wielkości GS i YS miałyście mniej więcej w tym czasie? -
Nadzieja ja w tym samym dniu miałam DS 1.4 cm a YS musiałabym sprawdzić na zdjęciu, a nie mam go przy sobie. Był już tez zarodek 3,2 mm i serduszko, ale to jakoś wyjątkowy szybko mi się wydajne. Liczyłam tylko na pęcherzyk ciążowy i żółtkowy. Na kolejnej wizycie na pewno zobaczysz okruszka z pykającym serduszkiem
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
Niezwykła wrote:JAkos po zakropieniu nie moge funkcjonowac jest znacznie gorzej niz przed nie potrafie czekac tydzien dwa by sie nos odetkał bo sie dusze wiec wole nasivin
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
U mnie tydzień temu w środę było hcg 800, potem gin zakazał badać U mnie raczej też późno owu była, więc luz
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny próbowałam przeczytać wszystko od początku i tak powoli klikalam w kolejne strony 9...10...11 ale jak zobaczyłam że jest ponad 60 to się poddałam
Jestem Nina, ciąża po IUI, ostatnia @ 22 mają, póki co jestem po jednej wizycie u gina 25 czerwca i niecierpliwie przebierając nóżkami czekam na kolejną w poniedzialek. Ogólnie to strasznie ale to strasznie się boje bo w marcu poroniłam no i wiecie
.. ciągle się doszukuje że coś może być nie tak
Wiecie może czy beta po 1200 naprawdę wolniej przyrasta?empiq lubi tę wiadomość
-
Nadzieja zobaczysz, że później podgoni. U mnie owu w 19 dc i na pierwszym USG wiek ciąży zgadzał się z tym liczonym według terminu owu a według OM była 4 dni młodsza. W poniedziałek okazało się, że nadoił te 4 dni i teraz wiek ciąży według USG pokrywa się z tym z OM.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 14:56
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadzieja22 wrote:OM miałam 24.05, dzisiaj 5+6.
Ginka mówi, że wygląda dobrze według niej. Zobaczymy co mój gin za tydzień powie i czy będzie zarodek z serduszkiem.
Jest pęcherzyk ciążowy 0,96cm i żółtkowy 0,25cm. Na lewym jajniku mam torbiel ok. 4cm. Ech prawie w każdej ciąży mi się robi.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ee66750981fa.jpg
Ja w 5+2miałam GS 0,7cm, YS 0,21cm. 2 tyg później zobaczyłam zarodek 1cm .Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 15:51
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStraciatellaa wrote:Przy takiej becie pęcherzyk powinien być już widoczny.
Byłaś na NFZ? Pytam bo tam często aparat usg nie jest dobry. Czy lekarz oglądał dokładnie jajowody?
U mnie przy becie ponad 7000 pani doktor na IP powiedziała, ze nie wie czy będzie cokolwiek widać. Mysle, ze to bardzo indywidualna sprawa.
Niezwykła to jeszcze bardzo wczesna ciąża tak naprawdę 4 tydzień. W pierwszej ciąży tez nic tak wcześniej doktor nie widział na USG do tego naprawdę dochodzi jakoś sprzętu i podejście lekarza. Trzeba po prostu czekać i być dobrej myśli :€