Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny co ja dzis przezywam to koszmar
Dzwonilam do mojego lekarza bo ma urlop wiec bylam wczoraj i nieznanego pierwszego lepszego
Moj lekarz stwierdzil ze Beta jest prawidlowa i ze moze byc nie widoczny pecherzyk bo jest niska ciąża gdzies 4tydzien dlatego jej nie widać
Owszem mam tyło zgiecie bo lekarz mnie o tym powiadomił ale nic nie widzial
Kazal przyjsc w piatek rano na szpital i zrobi USg i ponowna beta i mowi ze przy Pozamacicznej bym miala silne bole i plamienai ktorych wogole nie mam ani plammiec ani boli czuje sie swietnie ale psychicznie -okropnie
Pada mi juz psycha
A jak Wy sadzicie mialabym bole jesli by to byla pozamaciczna i plamienia ktorych nie mam***musi być dobrze.*
__________ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiezwykła wrote:dziewczyny co ja dzis przezywam to koszmar
Dzwonilam do mojego lekarza bo ma urlop wiec bylam wczoraj i nieznanego pierwszego lepszego
Moj lekarz stwierdzil ze Beta jest prawidlowa i ze moze byc nie widoczny pecherzyk bo jest niska ciąża gdzies 4tydzien dlatego jej nie widać
Owszem mam tyło zgiecie bo lekarz mnie o tym powiadomił ale nic nie widzial
Kazal przyjsc w piatek rano na szpital i zrobi USg i ponowna beta i mowi ze przy Pozamacicznej bym miala silne bole i plamienai ktorych wogole nie mam ani plammiec ani boli czuje sie swietnie ale psychicznie -okropnie
Pada mi juz psycha
A jak Wy sadzicie mialabym bole jesli by to byla pozamaciczna i plamienia ktorych nie mam
Skoro lekarze tak mówią to najwidoczniej tak jest. Moze warto ich posłuchać i troche wyluzować, hmm?
Do piątku zostały ci tylko dwa dni wiec czekaj cierpliwie, a wszystkiego sie dowiesz...wiem, ze łatwo sie mowi, ale nie stresuj sie tak bo to nie pomaga.
Lekarz ci mowi, ze ciąży moze nie być widać bo jest wczesna ciąża? To widocznie tak jest. Sytuacja naprawdę moze zmienić sie z dnia na dzień, jednego dnia nie widać nic na usg, a drugiego juz tak, wiec głowa do góry.
Nigdy nie doświadczyłam ciąży pozamacicznej wiec nie wiem jakie objawy temu towarzysza, ale z tego co czytałam to mocny ból brzucha. Skoro lekarz cie uspokaja, ze nie masz objawów typowych dla ciąży pozamacicznej to po co sie nakręcaszna zle scenariusze?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 22:19
mamamajeczki lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Empiq, masakra z ginem Ale jest dzidzia, serduszko itp, to jest ok
Ja jutro wybieram się do immunologa, ciekawe co powie na moje wyniki i czy coś jeszcze zaleci.empiq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jonesey wrote:Teraz ja przeżywam swój koszmar..
Miałam okrutna awanturę z mężem strasznie się zdenerwowałam i zaczęłam krwawic.. ((( nie wiem to chyba już koniec ;(((( czekam na pogotowie Boże dziewczyny tak bardzo się boję;((((((
Trzymam kciuki :*
Bądź dobrej myśli i koniecznie daj znać jak już czegoś się dowiesz
-
Jonesey wrote:Teraz ja przeżywam swój koszmar..
Miałam okrutna awanturę z mężem strasznie się zdenerwowałam i zaczęłam krwawic.. ((( nie wiem to chyba już koniec ;(((( czekam na pogotowie Boże dziewczyny tak bardzo się boję;(((((( -
Jonesey koniecznie daj nam znać czy wszystko w porządku, trzymam kciuki żeby tak było! :*🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Dziękuję dziewczyny za dobre słowa oby się spełniły. Czekałam na karetkę 3.5 godz i w końcu ich odmowilam bo już nie miałam siły czekać. Czuje się jak trup spałam chyba 2 godziny. Krwawienie ustalo i potem już tylko lekko plamilam teraz już prawie przestałam plamic chociaż ciągle mi się wydaje że się rozkręci od nowa.. zaczekam jeszcze parę godzin aż maz się wyspi i jedziemy na izbę przyjęć. Co ma być to będzie, już i tak nic nie zmienię, modlę się żeby to było jednorazowe krwawienie przez stres a nie coś gorszego ;( będę wam dawać znać na bieżąco