Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Niezwykła wrote:dziewczyny chyba cos nie tak
WYNIK
BETA 3770
Miesiaczka 2czerwiec ostatnia
Wczoraj jeszcze pecherzyka ciązowego brak a taka wysoka beta ?
Ja miałam betę ok 2800, byłam u ginekologa i tez nic nie widział. Kazał przyjść za 2 tygodnie i się nie przejmować, ze może za wcześnie. Za 2 tygodnie usłyszałam już serduszko -
Jonesey czekasz aż się wyśpi? A Ty spałaś? Pomysl o sobie i o dziecku... Jak raz się nie wyśpi w imię wyższej sprawy to nic mu nie będzie...
Daj znać co po wizycie.
I wszystkim wizytujacym dzisiaj powodenist i dobrych wieści.Karola94c lubi tę wiadomość
-
Chodzi o to że popił wczoraj solidnie i chce żeby wytrzezwial a sama nie pojade:(
Póki co plamienia w 99% ustały staram się leżeć i odpoczywać nie stresować, 2 godziny w ta czy w tamtą mnie raczej nie zbawia tym bardziej że najgorsze już za mną ;( -
nick nieaktualny
-
Jonesey wrote:Chodzi o to że popił wczoraj solidnie i chce żeby wytrzezwial a sama nie pojade:(
Póki co plamienia w 99% ustały staram się leżeć i odpoczywać nie stresować, 2 godziny w ta czy w tamtą mnie raczej nie zbawia tym bardziej że najgorsze już za mną ;(
Oni to chyba nie zdają sobie sprawy z powagi sytuacji...Karola94c lubi tę wiadomość
-
Jonesey, oby to był tylko jakiś krwiaczek.
Baranosia trzymam kciuki!Karola94c lubi tę wiadomość
-
magdaaa88 wrote:Ja miałam betę ok 2800, byłam u ginekologa i tez nic nie widział. Kazał przyjść za 2 tygodnie i się nie przejmować, ze może za wcześnie. Za 2 tygodnie usłyszałam już serduszko
a ktory mialas tydzien przy Tej Becie Twojej 2800?
Ja mam ponad 3700 wiec jak na 4-5tydz wydaje mi sie za duza:(***musi być dobrze.*
__________ -
Niezwykła wrote:a ktory mialas tydzien przy Tej Becie Twojej 2800?
Ja mam ponad 3700 wiec jak na 4-5tydz wydaje mi sie za duza:(
Poczekaj do 6tc i wtedy wybierz się na wizytę. Beta może być wysoka na usg nie będzie nic widać. A porównywanie swojej bety do wyników kogoś innego totalnie mija się z celem. -
Niezwykła wrote:a ktory mialas tydzien przy Tej Becie Twojej 2800?
Ja mam ponad 3700 wiec jak na 4-5tydz wydaje mi sie za duza:( -
Jonessey trzymam kciuki kochana , żeby było okej.. Mój mąż też nie rozumie powagi sytuacji, a ciągle się czepia.. ja to poleżeć nie mogę ^^ bo on zmęczony po pracy, a ja cały dzień w domu z dzieckiem 2.5 letnim.. (wymagająca córka) + zrobić obiad, posprzątać, iść na zakupy .. itp itd.. Wczoraj też była kłótnia.. naprawdę nie którym facetom to by się przydało porządnie walnąć czymś w łeb..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 09:30
MonisiaK, Papapatka lubią tę wiadomość
14.01.2016r - 3580g, 58cm -g.15.00
14.02.2019r - 3970g, 59cm -g.00.45
-
nick nieaktualny
-
Karola94c wrote:Jonessey trzymam kciuki kochana , żeby było okej.. Mój mąż też nie rozumie powagi sytuacji, a ciągle się czepia.. ja to poleżeć nie mogę ^^ bo on zmęczony po pracy, a ja cały dzień w domu z dzieckiem 2.5 letnim.. (wymagająca córka) + zrobić obiad, posprzątać, iść na zakupy .. itp itd.. Wczoraj też była kłótnia.. naprawdę nie którym facetom to by się przydało porządnie walnąć czymś w łeb..