Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadzieja22 wrote:Pepper, ale lekarz
To co teraz?
Bumbum mamy Espiro Next Avenue. Ty chyba też go masz z tego co pamiętamJak jest u Ciebie z tym hamulcem?
Straciatella to daj znać jak się zdecydujecie, zapisze sobie jaki model
U mnie też mąż pracuje ok godzinę od domu i to zależy czy są korki, bo wtedy też potrafi jechać i 3 godziny. Od nas do szpitala prawie 40 min. No, ale jakby co, to niedaleko rodzina mieszka i z jednej i drugiej strony, to ktoś mnie zawiezie
Pau Em ja też mam taką, też 4,6 i też używana mięciutka. Znaczy jeśli to ta samaCzy to ta? https://bebepetit.pl/sklep/littlefrog-chusta-tkana-bambusowy-labradoryt/
Baranosia, ja też tak zrobię z buteleczkami. Zawsze na wyjazdy sobie przelewam wszystko i jest super wygodnie.
Monitor kupujemy Babysense 5.
A możecie polecić jaką nianie wideo kupić? Nie mogę się na nic zdecydowaćBedziemy uzywać tylko u tezciowej bo ma wielki dom. Ina ali jest video niania za 120 zł
Ponoć jak na tą cenę się opłaca
https://pl.aliexpress.com/item/Wireless-Video-2-0-inch-Color-Baby-Monitor-Security-Camera-2-Way-Talk-NightVision-IR/32297450489.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.61f52e0eYWF1sxWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 16:28
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
nick nieaktualny
-
My po wizycie.
Klusek waży już 3200! Do porodu będzie ponad 4kg.Nadzieja22, Ewelcia85, malami91, artemida27, Papapatka, Straciatellaa, Pepper, symbolica, MonisiaK, Jonesey, Lady_E, KaroKaro, Kropeczka85, baranosia, Paulaa25, -Mamunia-, bumbum, Black_Lilith, kjt91 lubią tę wiadomość
-
Ja jeszcze nic z aliexpress nie zamawiałam i jakoś mi nie po drodze szczerze mówiąc
Pau Em za 120 zł z przesyłką od dziewczyny tu z forumA Ty?
Bumbum, kurde ja też mam inny właśnie niż ten na zdjęciu i taki jakby łódka, no i albo jakaś głupia jestem albo nie wiem coU Ciebie normalnie się odblokowuje hamulec przez ponowne wciśnięcie? Aha, ten na zdjęciu to stary.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 18:46
-Mamunia- lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mambella wow ale klusek ci się szykuje
Dzisiaj miałam wizytę duszpasterską i prawie zaliczyłam wtopęKsiądz miał zacząć ok 16 ale my mieszkamy w środkowej klatce więc myślałam ze mam czas a tu zonk
chwilę po 16 stwierdziłam ze się przebiorę i nagle pukanie do drzwi a ja w staniku
szybko dorwałam pierwszą lepszą bluzkę i jakoś udało się nie świecic cyckami
za to Ala wyglądała po całym dniu jak nie boskie stworzenie ( miałam ją przebrać zaraz po mnie ) a Oliwia była tylko w bluzce i rajstopach ( spódniczka ją uwierała a nie zdąrzyła ubrać z powrotem
) także jesteśmy przypałami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 19:46
Papapatka, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
U nas 36 tydz.
No jest cięższy niż starszak, a on urodził się z waga 3900g. Teraz na pewno waga ponad 4kg. Rodze najcięższe dzieci w rodzinie
Dostałam skierowanie na CC. Jutro będę dzwonić do szpitala zapisać się na kwalifikację.
Dziś tak się fatalnie czuje, wszystko mi doskwiera że już ż niecierpliwością czekam na poród.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 21:46
-
nick nieaktualny
-
Ja też po wizycie, wszystko okej, pobrał mi wymazy na gbs, nie mierzyliśmy dziś dzidziusia, dopiero na następnej wizycie czyli 23.01 i doktorek się śmiał, że już po tej wizycie mogę rodzić :p
Dorzucam zdjęcie.. Schował się
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aa6601ec3eca.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 22:44
malami91, Kropeczka85, -Mamunia-, Straciatellaa, Pepper, bumbum, Dorota3, symbolica, Papapatka, Nadzieja22, MałaMała, Ewelcia85, Black_Lilith, baranosia, Lady_E, kjt91, Paulaa25, artemida27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
-Mamunia- wrote:Karola idziemy łeb w łeb! Ja na wymazy ide w piątek. I pewnie w 37 tyg. Czyli na kolejnej wizycie bede miała zdejmowany pessar. Coś czuje że przenoszę ciążę.
Ja mam nadzieję, że nie przenoszę haha! Naprawdę, już mi ciężko
. Ważyłam się dziś u doktorka i jestem 17 kg na plusie ! Ratuuunku
-
Nadzieja22 wrote:Pau Em no to też dobra cena
A ten plecak to do czego?
wkładasz pieluchy, butle i w droge
Karola94c, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Nadzieja22 wrote:Bumbum, kurde ja też mam inny właśnie niż ten na zdjęciu i taki jakby łódka, no i albo jakaś głupia jestem albo nie wiem co
U Ciebie normalnie się odblokowuje hamulec przez ponowne wciśnięcie? Aha, ten na zdjęciu to stary.
Wydawało mi się że jak chcesz włączyć hamulec to wciskasz dół a jak wyłączyć to wciskasz góręale nie testowałam
-
nick nieaktualnyMój klusek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2019, 12:50
Dorota3, SiSi111, Straciatellaa, Nadzieja22, Karola94c, Papapatka, Ewelcia85, Pepper, MałaMała, Kropeczka85, Black_Lilith, baranosia, bumbum, Lady_E, kjt91, Paulaa25, artemida27 lubią tę wiadomość