Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam szmaciana, dla siebie i małego, tej samej wielkości (dwie male). Co do imion to my myślimy nad Marcinkiem albo Oliwierem.. ale też jakoś kiepsko nam to idzie.. mi bardzo się podoba Szymon ale mąż jest na nie
-
nick nieaktualnyWojtuś, Piotr, Bartek, Krzyś, Arek, Marcel już w rodzinie są.
Myslalam o Wiktorku ale mąż niet. Póki co zaprzestało na Kamilu ale też kręcę nosem, czuje że nie pasuje do niego.
Myslalam o Oliwier i Igorze.
Co do Marcina od mojej rodziny mnie namawiają, Ale dla mnie to ciężkie imie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2019, 11:56
-
nick nieaktualny
-
Ja torbę bd miała szmacianą sportową myślałam o tej na kółkach ale jakoś do szpitala mi się nie widzi.
Ja mam wizytę 18.01. myśle, że ustalimy już termin cc.
My dla chlopca też mieliśmy problem z imieniem podobał nam sie: Jaś, Adaś, Kubuś, Filip, Oskar, Karol.Wiekszość imion odpadała bo są w rodzinie a to narzeczonemu nie pasowało itp.Naszczęście bd dziewczynka i po problemie bo dla niej mieliśmy od dawna i będzie Kornelia Anna❤
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2019, 12:17
-
nick nieaktualny
-
Co do seksu u nas bez zmian, i przed ciąża i w trakcie ten 1 raz w tygodniu przynajmniej musi być, inaczej nas nosi
Ja pakuję się w walizkę na kółkach, dla małego nic nie muszę mieć poza kremem więc ciuszki na wyjście spakuje do osobnej miękkiej torby dla męża
Co do imienia u nas będzie Artur, ale to jest dopiero ciężkie imię więc wątpię czy ci przypadnie do gustua w rodzinie z takich co tu jeszcze nie wymienione to mam Adriana Macieja Daniela Dariusza Dawida Łukasza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2019, 12:36
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pau.Em wrote:Słyszalyscie o tej tragedii w koszalinie?
ja już jestem cała w stresie bo Oliwka w maju jedzie na zieloną szkołę i na tym wyjeździe jeden dzień spędzą w Energylandii .Mam tysiąc myśli co moze się stać w takim miejscu
-
nick nieaktualnyTeż myslalam o Ignasiu, ale to imie brzmi fajnie tylko w wydaniu małego łobuza
Dzięki dziewczyny za propozycję, trzeba spiąć pośladki cos wymyśleć.
Mój syn Michał miał być Arturem, ale pod koniec ciazy mi się zmieniło bo te imie mi do niego nie pasowało.
Teraz muszę się po raz kolejny nad tym imieniem zastanowić.Jonesey lubi tę wiadomość
-
U nas będzie Agatka
Imię zostało wybrane przed pierwszą wizyta u ginekologakompletnie nie wiem dlaczego, gdy kiedyś z mężem rozmawialiśmy o imionach padały różne propozycje, tego nigdy nie braliśmy pod uwagę.
Zaszlam w ciążę, nie było nawet wiadomo czy będzie dziewczynka ale Agatka od początku gdzieś utkwila nam w głowie. -
A nadajecie swoim maluchom drugie imię?
ja bym bardzo chciała bo jako dziecko pamiętam że fajnie było z koleżankami się wymieniać kto jak ma na drugie
Mamy tylko problem z wyborem bo chciałabym żeby to imię coś znaczyło i najpierw mieliśmy dać Józef po dziadku mojego męża (super ważna osoba w jego życiu) ale stwierdziłam że drugi dziadek czyli mój tato mógłby się obrazićno i tak zastanawiam się czy by nie dać synowi imienia mojego męża na drugie, mysle że to by było fajne jako że to nasz pierworodny
co dziwne mój mąż jakoś nie jest do tego przekonany zupełnie nie wiem czemu
-
Alem umęczona po sesji
U nas będzie Mikołaj, a drugie imię prawdopodobnie po mężu albo po teściu, bo po moim tacie już jeden wnuk ma drugie imię.
Pakować będę chyba w walizkę. Jeszcze zobaczymy. -
U nas Bedzie Blanka od kad dowiedzieliśmy się że będzie dziewczynka
Drugiego nie dajemy dla mnie to bez sensu i problematyczne... Po co jest to drugie imię wgl? Tylko problem w urzędach. Ja nie mam mój mąż ma i mówi że nie będziemy dawać bo to nie ma sensu...
Ja torbę mam jedną dużą mommy baga i biorę też obaga będę tam miała rzeczy do przebrania odrazu klapki koszule itp.
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Lady_E wrote:U nas Bedzie Blanka od kad dowiedzieliśmy się że będzie dziewczynka
Drugiego nie dajemy dla mnie to bez sensu i problematyczne... Po co jest to drugie imię wgl? Tylko problem w urzędach. Ja nie mam mój mąż ma i mówi że nie będziemy dawać bo to nie ma sensu...
Ja torbę mam jedną dużą mommy baga i biorę też obaga będę tam miała rzeczy do przebrania odrazu klapki koszule itp.moj mąż ma dwa imiona bo teść się uparł ze na pierwsze ma mieć Piotr i nikt nigdy doniego tym imieniem sie nie zwraca tylko drugim
moja babcia też była Józefa Sabina i wszyscy mowili do niej Sabina, nawet ona sama zaczęła w dokumentach używac tylko drugiego imienia i jak tata zaczął to wszystko odkręcać to jeżdzenia i załatwiania było od groma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2019, 16:13
Lady_E lubi tę wiadomość