Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
magdaaa88 wrote:W czwartek będę kończyć 36 tydzień i rozpoczynać 37.
To wszystko dla jej dobra :*
-
nick nieaktualny
-
Magda trzymamy kciuki
Ja po wizycie niestety czuje niedosyt bo nie wiem ile mierzy maluch.
Z dobrych informacji to ułożony jest główkowo, szyjka ok 3cm zamkniętaNiestety mam nisko łożysko ale nie jest przodujące więc nie powinno robić problemów przy porodzie.
Humor mi popsuł telefon od mechanika do którego oddaliśmy auto w piątek... -
Magda trzymam za Was kciuki! Postaraj się do nas pisać, bo się martwimy.
-
MonisiaK wrote:Magda trzymamy kciuki
Ja po wizycie niestety czuje niedosyt bo nie wiem ile mierzy maluch.
Z dobrych informacji to ułożony jest główkowo, szyjka ok 3cm zamkniętaNiestety mam nisko łożysko ale nie jest przodujące więc nie powinno robić problemów przy porodzie.
Humor mi popsuł telefon od mechanika do którego oddaliśmy auto w piątek... -
Obrączki nie noszę, bo mi spada
A ciąża w grudniu to rewelacja. Wszystkie zakupy obskoczone bez kolejki.
Jak nie było kasy z pierszenstwem to pytalam pierwszego z brzegu pracownika gdzie mam podejść.
A jak było na prawdę ciasno to podchodziłem do kasy i pytalam czy mogę zapłacić bez kolejki. Ludzi się nawet nie zawsze pytałam, bo każdy miał oczy gdzieś indziej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 15:54
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a tutaj ja
.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f8b99bb3ec0e.jpg
Dziewczynki nie chce któraś za mnie poprasować ?ruda90, Nadzieja22, malami91, Straciatellaa, Pepper, KaroKaro, Papapatka, bumbum, artemida27, Jonesey, Lutyska, MonisiaK, Paulaa25, Ciążowa_Gapsy, MałaMała, iwona01 lubią tę wiadomość
-
Magda88 trzymamy kciuki. Pisz do nas. Jesteś pierwsza. Gratulacje
wszystko będzie dobrze. Napisz czy dostałaś surfaktant na rozwój płucek. Chociaż w 36 tc to pewnie już nie potrzeba.
Dziewczyny piękne brzuszki.
Ja niestety też musiałam zdjąć obrączkę i pierscionek bo juz mi się nie mieściły. Wolałabym je nosić ale trudno. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny