Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
My po labo. Byla afera o przepuszczanie kobiet w ciazy
Wydane 250zlno ale mus to mus.
W środę wizyta!
Ja nigdy opryszczki nie mialam, mimo ze malz ma dosc czesto. Ale teraz za to mam znow zatoki cale zaprawioneimbir i cytryna od 2 dni non stop.
-
Powodzonka dziewczyny na dzisiejszych badaniach i wizytach!!!
Ja mam teemin z OM na 5 lutego, podoba mi się ta data
Z Usg 3 trymestru 28.01 hmmm mam mieć cesarkę ale moja dr jakoś nie bardzo chce ustalać termin no nie wiem wiec jak to będzie.18.01.mam wizytę i bd drążyć temat -
Straciatellaa wrote:My po labo. Byla afera o przepuszczanie kobiet w ciazy
Wydane 250zlno ale mus to mus.
W środę wizyta!
Ja nigdy opryszczki nie mialam, mimo ze malz ma dosc czesto. Ale teraz za to mam znow zatoki cale zaprawioneimbir i cytryna od 2 dni non stop.
Karola94c lubi tę wiadomość
-
Ewelcia85 wrote:Czyżby nie chcieli cie przepuścić ? Te nasze społeczeństwo to jakieś zdziczałe .
wiec sie nie wychylalam na poczatku. Ale ludzie zaczeli wkurzac, bo mowili ze ida tylko po wyniki a szli od razu na pobieranie wpychajac sie rzecz jasna przed czekajacych i dluzylo sie to w nieskonczonosc. W koncu wstalam i powiedzialam ze sie spytam jak to jest z kobietami w ciazy i sie zaczelo
ze Oni to przepuscili kobiete w ciazy przede mna, ale to moze niech co 3-4 ludzi wchodzi jakas ciezarna
Slyszala to pielegniarka z lab, wyszla i mowila ze kobiety w ciazy bez kolejki i ze ja zaraz wchodze i po mnie od razu druga pani w ciazy
podczas pobierania mowily, ze z ludzmi coraz gorzej i ze masakra jest bo ani z niemowlakami ani w ciazy nie przepuszczaja i afery kręcą.
Ewelcia85 lubi tę wiadomość
-
Kurde napisałam posta i nie wysłałam...
Ja w środę idę do dwóch labo, a potem zajęcia o farmakologicznych metodach stosowanych przy porodzie. Jedna krew na wizytę do gina, druga do hematologa (uwielbiam te podwójne oddawanie krwi...). Chociaż tyle dobrze, że u gina kolejek nie mam lub czasem jakaś jedna osoba się trafi, a w szpitalu kazali mi od razu wchodzić do punktu poboru krwi i jak coś to tam chwilkę poczekać aż skończą pobierać jednej osobie.
Wizyta w następną środę. W ogóle przyszły tydzień znowu mocno wyjazdowy. We wtorek zajęcia o laktacji i hematolog, środa gin, czwartek dentysta.
Mambella z tego co pamiętam, to chyba next wychodził mi największy, ale pewności nie mam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 11:56
Mambella lubi tę wiadomość
-
Ja już po wizycie. Szyjka bez zmian 2cm. Na następną wizytę muszę zrobić mocz, morfologię, hbs i pobierze mi wymaz. W związku z tym że wyjeżdża następna wizyta dopiero za 3tyg
Karola94c, bumbum, artemida27, KaroKaro, Ciążowa_Gapsy, Papapatka, Pau.Em, Nadzieja22, Pepper lubią tę wiadomość
-
Hej!
Kiepska noc za mną.
Mambella pajacyki z h&m są dość duże. Na zdjęciu oba 56 ten w paski h&m, biały od mamaginekolog i takiej samej wielkości są ze Smyka. Za to body już są takie same.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7578ffd550f7.jpg
Baranosia to dobrze, że dalej się nie skraca.
Mambella lubi tę wiadomość
-
A taki mam brzuchol
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a1a33b30aeef.jpgKropeczka85, artemida27, bumbum, Ewelcia85, KaroKaro, Ciążowa_Gapsy, malami91, Papapatka, Pau.Em, Karola94c, -Mamunia-, Nadzieja22, Lutyska, Pepper, MałaMała, iwona01 lubią tę wiadomość
-
Od kilku dni nie mogę założyć obrączki i pierścionka. Trochę mnie to zaskoczyło bo wydawało mi się, że moje dłonie wyglądają normalnie. Dziś widzę, że już nie
Buty też robią się trochę za ciasne.. Na szczęście nie muszę wychodzić jakoś bardzo często.
Makowa_Panna śliczny brzuszekMakowa_Panna, Karola94c lubią tę wiadomość
-
Makowa_Panna ślicznie wyglądasz!
Ja też dziś idę na wizytę ale dopiero wieczorem na 19.10, stresuję się moją szyjką bo ostatnio dość często brzuch mi się stawiaMakowa_Panna lubi tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
artemida27, mi obrączka nie wchodzi już chyba od conajmniej 2óch miesięcy :o a jeśli chodzi o buty to tylko adidaski miękkie noszę bo pozostałe też mnie cisną. Zastanawiam się czy ta opuchlizna zejdzie na tyle, że nie trzeba będzie przerabiać obrączki. Wolałabym tego nie robić.
-
Kochane, dziś mam wizytę u lekarza prowadzącego. Umieram z ciekawości ile przytyłam
Przyszpilę go o skierowanie na paciorkowca
Mam też nadzieję, że Synek się nie przekręcił. A później idę do pobliskiego sklepu wybrać biustonosze do karmienia. Takie wyjście od razu wprawia mnie w dobry humor, bo wyjdę z domu!
Nieźle mi się w głowie porobiło
bumbum, Ewelcia85, Karola94c, Lutyska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyArtemida, ja to profilaktycznie zdjęłam obrączkę i pierścionek kilka tygodni temu, żeby nie było niespodzianek. Co do stóp to od kilku dni mam wrażenie, że są lekko opuchnięte.
Pozdrawiamy z Jasiem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/de61485c90b1.jpg
Makowa_Panna, Ciążowa_Gapsy, bumbum, artemida27, Papapatka, baranosia, Ewelcia85, Karola94c, KaroKaro, -Mamunia-, Nadzieja22, Pepper, Kropeczka85, MałaMała, iwona01 lubią tę wiadomość
-
Makowa_Panna - ale super. Brzuszek jaki kształtny
)
Kończę 33 tydzień i właśnie jakoś tydzień temu, w Sylwestra, zdjęłam obrączkę i pierścionek. Palce puchną, może nie jakoś widocznie, ale tak, jak w górach,gdy ciśnienie rośnie...Makowa_Panna lubi tę wiadomość