Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLutyska tak to zostawić faceta razem z dzieckiem, dobrze że ma wszystkie zęby.
Ja dzisiaj mialam jechac na badania, ale oczywiście zaspana i sie normalnie wysikalam, a więc jutro wymazy i podstawowe badania.
Ostatnio mam nie tyle straszne co dziwne sny. Nawet nie potrafię ich opowiedzieć. Ale śniło mi się dziecko i szambo. Dziecko chciało wpaść do tego szamba, nie chciało mojej piersi, a ja tak mocno je trzymałam zeby sie niezeslizneło mi z nienzeslizneło -
Ruda ja w ciąży w ciągu ostatnich 2 mscy miałam opryszczke 4 razy! Ostatnim razem na górnej wardze i następnego dnia na dolnej.
Pytałam lekarza i powiedział, że na końcówce ciąży to normalne.
Pojawia się wtedy dużo infekcji.
Zalecił brać to co przed ciążą. Niczym nie smarowałam, używałam plasterków Compeed, bo nie chciałam, żeby się dalej rozniosło. -
Lutyska no niestety meżczyźni to wyobraźni nie maja .
Pau.Em trzymam kciuki za badanie .
Ruda ja też miałam juz opryszczkę w ciąży , używałam Hascovir .
Muszę się wam pochwalić że dzisiaj pierwszy raz od ponad miesiąca przespałam całą noc
nick nieaktualny, Karola94c, Kropeczka85, Nadzieja22, Papapatka, Dorota3 lubią tę wiadomość
-
Pau.Em trzymam kciuki za badanie!

Lutyska nie dziwie Ci się że się zdenerwowałaś, oby synkowi szybko się wszytko zagoiło
Ruda ja na opryszczke zawsze plastry używam, 3 dni i nie ma śladu
Ewelcia85 gratulacje dla Ciebie no i dla Alusi przede wszystkim!
Ewelcia85 lubi tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Na końcu czesto sa infekcje niestetyruda90 wrote:Właśnie idę na pobranie GBS. Jestem załamana po tym moim przeziębieniu zrobila mi się opryszczka... Jestem wściekła !!! Cała ciążę udało mi się jej unikać aż tu na koniec buuuum ! Co mogę zastosować ?
Na opryszczkę stosuję plastry compeed. Do mnie przypałętał się jęcznień na oku wiec nie jestes sama

04.2013 - Początek starań (5cs z clo
)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
nick nieaktualnyMąż zawiózł próbkę do labo, zawiezlismy córkę do przedszkola i teraz leżę, ciekawe o której będą wyniki...
W czwartek mam wizytę, a w sobotę usg.
Mam nadzieję, że mój organizm jest na tyle mądry, że wie, w którym jest tygodniu i rozwarcie dalej na razie nie postepuje;p
Chciałabym urodzić 6 lutego:p najwcześniej- to 10 dni przed terminem. I miałabym córka z 6.10 i syna z 6.02
takie mam marzenie:p
-
Ja już po pobraniu. Nie było to zbyt przyjemne albo położna nie była delikatna... Na wyniki trzeba czekać około 10 dni...
Co do opryszczki to napisałam SMS do ginekologa i odp mi żebym zastosowała zowirax więc go posłucham
Co jeszcze gorsze mój mąż się odemnie zaraził i już jojczy że umiera
Ewelcia85 lubi tę wiadomość
-
Mi tez się marzy 6.02Pau.Em wrote:Mąż zawiózł próbkę do labo, zawiezlismy córkę do przedszkola i teraz leżę, ciekawe o której będą wyniki...
W czwartek mam wizytę, a w sobotę usg.
Mam nadzieję, że mój organizm jest na tyle mądry, że wie, w którym jest tygodniu i rozwarcie dalej na razie nie postepuje;p
Chciałabym urodzić 6 lutego:p najwcześniej- to 10 dni przed terminem. I miałabym córka z 6.10 i syna z 6.02
takie mam marzenie:p
Moje dziewczyny urodziły się : Oliwia 18.08 godz. 5:50, Ala 18.10 godz. 5:30 . Zeby było śmieszniej u jednej i u drugiej była to środa i chociaż rodziłam w dwóch różnych szpitalach w odstępie 7 lat przy porodzie była ta sama pani doktor
nick nieaktualny, Karola94c, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO jaki zbieg okolicznościEwelcia85 wrote:Mi tez się marzy 6.02

Moje dziewczyny urodziły się : Oliwia 18.08 godz. 5:50, Ala 18.10 godz. 5:30 . Zeby było śmieszniej u jednej i u drugiej była to środa i chociaż rodziłam w dwóch różnych szpitalach w odstępie 7 lat przy porodzie była ta sama pani doktor
I z godzina i z panią dr 
Ja urodziłam o 00:40, więc tym razem zamiast środka nocy wolałabym południe;D urodziłam we wtorek, a nawet nie wiem kiedy 6.02 wypada
zaraz zerknę
-
Ja urodziłam córkę w czwartek , o godzinie równo 15 !
14.01.2016r . 6 lutego mi się oświadczył mój mąż
. A na 6 lutego mam termin z miesiączki:D
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Pau.em trzymam kciuki za wyniki! Sama analiza trwa około 8 minut, ale kiedy zrobią i wpiszą w system to wielką niewiadoma.
Lutyska dobrze, że to tylko warga! Najadlas się strachu biedna
Ewelcia ja też oboje urodziłam w środę i też kroił mnie ten sam pan doktor i nie był to mój tylko jego ojciec
ciekawe jak teraz będzie 
Nadzieja pięknie wyglądacie!!! Ciąża bardzo Ci służy
Ewelcia85, nick nieaktualny, Karola94c, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Mi też wyszła opryszczka także mogę przybic 5 z męczącymi się z tą dolegliwością.
Ja stosuję maść z acyklovirem teraz mam hascovir.
Jestem taka padnięta. Nie dość że chora to jeszcze dziś rano musiałam zrobić badania w laboratorium, bo jutro wizyta.
-
nick nieaktualny