Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLutyska tak to zostawić faceta razem z dzieckiem, dobrze że ma wszystkie zęby.
Ja dzisiaj mialam jechac na badania, ale oczywiście zaspana i sie normalnie wysikalam, a więc jutro wymazy i podstawowe badania.
Ostatnio mam nie tyle straszne co dziwne sny. Nawet nie potrafię ich opowiedzieć. Ale śniło mi się dziecko i szambo. Dziecko chciało wpaść do tego szamba, nie chciało mojej piersi, a ja tak mocno je trzymałam zeby sie niezeslizneło mi z nienzeslizneło -
Ruda ja w ciąży w ciągu ostatnich 2 mscy miałam opryszczke 4 razy! Ostatnim razem na górnej wardze i następnego dnia na dolnej.
Pytałam lekarza i powiedział, że na końcówce ciąży to normalne.
Pojawia się wtedy dużo infekcji.
Zalecił brać to co przed ciążą. Niczym nie smarowałam, używałam plasterków Compeed, bo nie chciałam, żeby się dalej rozniosło. -
Lutyska no niestety meżczyźni to wyobraźni nie maja .
Pau.Em trzymam kciuki za badanie .
Ruda ja też miałam juz opryszczkę w ciąży , używałam Hascovir .
Muszę się wam pochwalić że dzisiaj pierwszy raz od ponad miesiąca przespałam całą noc
Pau.Em, Karola94c, Kropeczka85, Nadzieja22, Papapatka, Dorota3 lubią tę wiadomość
-
Pau.Em trzymam kciuki za badanie!
Lutyska nie dziwie Ci się że się zdenerwowałaś, oby synkowi szybko się wszytko zagoiło
Ruda ja na opryszczke zawsze plastry używam, 3 dni i nie ma śladu
Ewelcia85 gratulacje dla Ciebie no i dla Alusi przede wszystkim!Ewelcia85 lubi tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
ruda90 wrote:Właśnie idę na pobranie GBS. Jestem załamana po tym moim przeziębieniu zrobila mi się opryszczka... Jestem wściekła !!! Cała ciążę udało mi się jej unikać aż tu na koniec buuuum ! Co mogę zastosować ?
Na opryszczkę stosuję plastry compeed. Do mnie przypałętał się jęcznień na oku wiec nie jestes sama
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
nick nieaktualnyMąż zawiózł próbkę do labo, zawiezlismy córkę do przedszkola i teraz leżę, ciekawe o której będą wyniki...
W czwartek mam wizytę, a w sobotę usg.
Mam nadzieję, że mój organizm jest na tyle mądry, że wie, w którym jest tygodniu i rozwarcie dalej na razie nie postepuje;p
Chciałabym urodzić 6 lutego:p najwcześniej- to 10 dni przed terminem. I miałabym córka z 6.10 i syna z 6.02takie mam marzenie:p
-
Ja już po pobraniu. Nie było to zbyt przyjemne albo położna nie była delikatna... Na wyniki trzeba czekać około 10 dni...
Co do opryszczki to napisałam SMS do ginekologa i odp mi żebym zastosowała zowirax więc go posłucham
Co jeszcze gorsze mój mąż się odemnie zaraził i już jojczy że umieraEwelcia85 lubi tę wiadomość
-
Pau.Em wrote:Mąż zawiózł próbkę do labo, zawiezlismy córkę do przedszkola i teraz leżę, ciekawe o której będą wyniki...
W czwartek mam wizytę, a w sobotę usg.
Mam nadzieję, że mój organizm jest na tyle mądry, że wie, w którym jest tygodniu i rozwarcie dalej na razie nie postepuje;p
Chciałabym urodzić 6 lutego:p najwcześniej- to 10 dni przed terminem. I miałabym córka z 6.10 i syna z 6.02takie mam marzenie:p
Moje dziewczyny urodziły się : Oliwia 18.08 godz. 5:50, Ala 18.10 godz. 5:30 . Zeby było śmieszniej u jednej i u drugiej była to środa i chociaż rodziłam w dwóch różnych szpitalach w odstępie 7 lat przy porodzie była ta sama pani doktorPau.Em, Karola94c, Lutyska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelcia85 wrote:Mi tez się marzy 6.02
Moje dziewczyny urodziły się : Oliwia 18.08 godz. 5:50, Ala 18.10 godz. 5:30 . Zeby było śmieszniej u jednej i u drugiej była to środa i chociaż rodziłam w dwóch różnych szpitalach w odstępie 7 lat przy porodzie była ta sama pani doktorI z godzina i z panią dr
Ja urodziłam o 00:40, więc tym razem zamiast środka nocy wolałabym południe;D urodziłam we wtorek, a nawet nie wiem kiedy 6.02 wypadazaraz zerknę
-
Pau.em trzymam kciuki za wyniki! Sama analiza trwa około 8 minut, ale kiedy zrobią i wpiszą w system to wielką niewiadoma.
Lutyska dobrze, że to tylko warga! Najadlas się strachu biedna
Ewelcia ja też oboje urodziłam w środę i też kroił mnie ten sam pan doktor i nie był to mój tylko jego ojciecciekawe jak teraz będzie
Nadzieja pięknie wyglądacie!!! Ciąża bardzo Ci służyEwelcia85, Pau.Em, Karola94c, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Mi też wyszła opryszczka także mogę przybic 5 z męczącymi się z tą dolegliwością.
Ja stosuję maść z acyklovirem teraz mam hascovir.
Jestem taka padnięta. Nie dość że chora to jeszcze dziś rano musiałam zrobić badania w laboratorium, bo jutro wizyta.
-
nick nieaktualny