Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Straciatella maliny i wiesiolek to jest właśnie natura. Więcej niekorzystnych substancji jemy na codzień z innych produktów niż z tago naparu
A z głową to wszystko trzeba robić.
Ja tez na pierwszej szkole rodzenia słyszałam o tym wiesiołku od położnych ale wtedy nie stosowałam bo miałam mieć cc, którego mi nie zrobili wkoncu. Teraz czuję, że tak samo może być -
Pepper wrote:Straciatella maliny i wiesiolek to jest właśnie natura. Więcej niekorzystnych substancji jemy na codzień z innych produktów niż z tago naparu
A z głową to wszystko trzeba robić.
Ja tez na pierwszej szkole rodzenia słyszałam o tym wiesiołku od położnych ale wtedy nie stosowałam bo miałam mieć cc, którego mi nie zrobili wkoncu. Teraz czuję, że tak samo może być -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
-Mamunia- wrote:A ja tam wolę się poseksic
bo później znowu przerwa przez
)
-
A mi się właśnie w dzień chce a wieczorem wszystko mnie boli i mi się odechciewa
Nawet nie wiem w jakiej pozycji co by następnego dnia nie czuć się po maratonie. Na górze raz poszalalam to nogi jak z waty, jakby mięśni nie było heheAle to było dużo wcześniej, teraz się nie porywam nawet...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pau.Em wrote:Ja miałam przez położna rozpisane jak parzyć te liście malin i jak stosować wiesiolek. Jak skończyłam 37 tygodni (37+0) zaczęłam stosować. No i rzeczywiście poród był bardzo szybki. Czy to dlatego? Nie wiem.