Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, długo mnie nie było, przeżywam tragedię mojego ukochanego Miasta.
Dorota3 - miałam identyczną sytuację! Lekarz musiał jechać do Zusu i to odkręcać. To jest nowa katalogizacja i ponoć przez to takie problemy są...
Na forum gorąco, dziewczyny niezmiennie trzymam kciuki!
A ja mam dziś wizytę u lekarza. Błagam trzymajcie kciuki za szyjkęi za resztę rzeczy.
W niedzielę położna mnie nie badała, bo jeśli lekarz za dwa dni, to nie było potrzeby. Ale jestem zadowolona ze spotkania. Zastanawiamy się tylko, czy ze względu na moją tkliwość przy badaniach znieczulenie nie będzie "mocno wskazane"... A ja bym chciała dać sobie możliwość znieczuleń metodami niefarmakologicznymi.-Mamunia- lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorota hahahaha padlam:D
Lady E pięknie przygotowałas kącik dla malej:)
Gapsy - niefarmakologiczne są słabe. Na mnie nie działał gaz-było mi po nim niedobrze. Prysznic też no słabo działał. Niestety nikt mi nie dał nic innego, Więc bolało jak diabli.
A ja się chwalę- jadę w niedzielę na sesjęzostałam szczęśliwie wybrana do udziału ale się cieszę
Ciążowa_Gapsy, malami91, Papapatka, -Mamunia-, baranosia, Ewelcia85, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Pau.Em wrote:Dorota hahahaha padlam:D
Lady E pięknie przygotowałas kącik dla malej:)
Gapsy - niefarmakologiczne są słabe. Na mnie nie działał gaz-było mi po nim niedobrze. Prysznic też no słabo działał. Niestety nikt mi nie dał nic innego, Więc bolało jak diabli.
A ja się chwalę- jadę w niedzielę na sesjęzostałam szczęśliwie wybrana do udziału ale się cieszę
Mi tez gaz dawali, czulam sie jak pijana a bolalo nadal tak samo
Gapsy ja też z trójmiastaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2019, 12:50
-
nick nieaktualny
-
baranosia wrote:Nadużywanie alkoholu w ciąży- padłam
Lady cudny kącik jak z katalogu! Gdzie kupowałaś laleczkę metoo?baranosia lubi tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
nick nieaktualnyruda90 wrote:Dziewczyny które mają koszule od dolce sono
czy one farbuja podczas pierwszego prania ? Zamówiłam granatowa i chciałam ją wyprać z rzeczami dla dzidzi ale się boję ze zafarbuja...
Pewnie zrobie to ręcznie, więc zaraz tobie napiszę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2019, 13:06
ruda90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGapsy - no Twoja decyzja
pociesze Cię i powiem, że nie chcą dawać znieczulen,bo to droga rzecz:p więc zapewne będziesz mogła korzystać z niefarmakologicznych metod bez przeszkód, A farmakologicznych pewnie nie zaproponują nawet:p
Myślę że jak najbardziej możesz już porozmawiać o porodzie:) -
nick nieaktualny
-
Dorota no to teraz lekarz będzie miał odkręcania sporo pewnie, ale nawiasem mówiąc też się uśmiałam
Lady_E cudowny kącik!
Ciążowa_Gapsy myślę że nie zaszkodzi zapytać jeśli już masz jakieś pytania do gina dotyczące porodu🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Pau.Em wrote:Wiecie co.. za chwilę wejdziemy w etap życzenia krótkich szyjek heheh
-
nick nieaktualny
-
Lutyska wrote:też się zastanawiam gdzie taką herbatę kupić? kto już ma, albo wie niech napisze
chociaż może nie będzie potrzebna? chcę wytrzymać do końca przyszłego tygodnia bo mój lekarz jeszcze na urlopie... jutro mam u innego wizytę i jestem ciekawa co mi powie
Ja mam wizytę 23.01 i do tej wizyty chce wytrzymać, a potem mogę już rodzić. Wykorzystam męża na wszystkie sposoby haha...
-
nick nieaktualny