Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
malami91 wrote:No ciekawe która będzie następna
. Reni, Jonesey, artemida, u Was się nic nie święci?
U mnie raczej nie, bardzo rzadko miewam jakiekolwiek bóle póki co, także coś czuje że chyba przenoszęnajbardziej tylko się boję wywoływania no ale jak będzie trzeba to trudno
-
Jonesey wrote:U mnie raczej nie, bardzo rzadko miewam jakiekolwiek bóle póki co, także coś czuje że chyba przenoszę
najbardziej tylko się boję wywoływania no ale jak będzie trzeba to trudno
Mam takie same odczuciabardzo chciałabym żeby już ruszyło ale nic tego nie zapowiada..
Jonesey lubi tę wiadomość
-
Godzina 2:40 a ja dalej nie spie...
Maly czasem kopnie, zgaga daje o sobie rowno ostro znac... Maz spi ... a ja sie męcze... juz niech ten maly Szkrab wychodzi bo chociaz bede " tylko "niewyspana... a tak to mam niewyspanie + wszystkie atrakcje
12/02/2019
SZYMEK
-
MałaMała wrote:Godzina 2:40 a ja dalej nie spie...
Maly czasem kopnie, zgaga daje o sobie rowno ostro znac... Maz spi ... a ja sie męcze... juz niech ten maly Szkrab wychodzi bo chociaz bede " tylko "niewyspana... a tak to mam niewyspanie + wszystkie atrakcje
Wiem, co przeżywasz kochana, atrakcje pełna para... A tylko chce wytrzymać jeszcze do wizytypotem zaczynam się seksic i pić herbatkę z liści malin
-
nick nieaktualnyU mnie też ciężka noc. Już w pewnym momencie nie wiedziałam, czy to skurcze, czy pachwiny, czy jelita, czy mi się to śni. Biodra bolą, tyłek boli,ehh. Jeszcze mam strasznie dużo sluzu.
Edit: na zatoki sinupret można?? Bo mam wyleczyć katar przed cięciem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2019, 06:33
-
nick nieaktualny
-
Dołączam do nocnych marków mąż wstawał do pracy więc się obudziłam i już nie śpię od 5...
Na tych majtkach to się zupełnie nie znam :p położna mi tylko mówiła żeby uważać jakie się kupuje, ale jak piszecie że te z canpolu przepuszczają to pewnie tak jest
Ja podkłady na łóżko kupiłam też z seni 60x90 i to tą paczkę 30 szt.jak przyszła przesyłka z Gemini to się przeraziłam jej wielkością
trudno, najwyżej wykorzystam później do przewijania
Nie wiem jak Wy ale ja za każdym razem jak wchodzę na forum to mi ciśnienie skacze bo wiem że lada moment dzieciaczki zaczną pojawiać się na świecie jedno po drugim
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Witam się z rana
Ja już wstałam przed 5 i już czekam w laboratorium. Jeszcze zamknięte a już przede mną 15 osób;/
Ja spakowałam 10 sztuk podkładów poporodowych canpol i 5 podkładów na łóżko seni w razie czego mąż dokupi jakby brakło akurat 3 min od szpitala jest Rossmann i apteka
Jeżeli chodzi o skurcze to łapią mnie tylko w dzień i to takie twardnienia. Mam nadzieję że tym razem będę z dala od wywoływania:(
-
nick nieaktualnyNa forum jest duża rozbieżność między terminami. I to tak grupowo z tego co widzę.
Ja już jutro mam ciaze donoszą, a w czwartek zdejmujemy pessar, objawów praktycznie żadnych, więc czuje że przenoszę. Ale chciałabym urodzic w lutym.
Pączek A allegro jeszcze nie ma A zamawialam w środę takzecstoje z panowaniem. Dzisiaj może skoczę na miasto ale jest mega śnieżyca, mam nadzieję ze sie uspokoi.
Mambella daj znać co u Ciebie.
Kropeczka a u Ciebie? -
mamamajeczki wrote:Witam się z rana
Ja już wstałam przed 5 i już czekam w laboratorium. Jeszcze zamknięte a już przede mną 15 osób;/
Po raz kolejny absurdy polskiej służby zdrowia... Współczuję że musisz tak wcześnie wstawać tylko po to żeby było mniej ludzi przed Tobą w labo
Może poproś pielęgniarki czy mogłabyś wejść bez kolejki? Co jak co ale w tak wysokich ciążach jak my teraz ciężko jest nawet wysiedzieć w zatłoczonych kolejkach nie mówiąc już o staniu...Karola94c lubi tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Pau.Em wrote:U mnie też ciężka noc. Już w pewnym momencie nie wiedziałam, czy to skurcze, czy pachwiny, czy jelita, czy mi się to śni. Biodra bolą, tyłek boli,ehh. Jeszcze mam strasznie dużo sluzu.
Edit: na zatoki sinupret można?? Bo mam wyleczyć katar przed cięciem...Pau.Em lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny weszłam właśnie na forum styczniówek i jedna dziewczyna wczoraj ledwo zdążyła do szpitala jechała już na partych
Której marzy się taki szybki poród?baranosia lubi tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
KaroKaro wrote:Dziewczyny weszłam właśnie na forum styczniówek i jedna dziewczyna wczoraj ledwo zdążyła do szpitala jechała już na partych
Której marzy się taki szybki poród?
Hehe, z jednej strony fajnie, a z drugiej balabym się, że nie zdążę ^^ . Ale marzy mi się bezbolesny haha -
KaroKaro wrote:Dziewczyny weszłam właśnie na forum styczniówek i jedna dziewczyna wczoraj ledwo zdążyła do szpitala jechała już na partych
Której marzy się taki szybki poród?MonisiaK lubi tę wiadomość
-
Ja parte miałam w windzie jak na porodówke jechałam
Także ani ktg nie połączone ani nic i od razu na salę i za 15 min była córka na świecie więc szybko poszło
malami91, baranosia, Ewelcia85, Karola94c, Straciatellaa, Lutyska, bumbum, artemida27 lubią tę wiadomość