Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny piesze tak na szybko żeby zdać relacje. Otóż minioną noc u mnie ponownie pod wpływem wymiotów. Zero snu o jedzenia wiec ponownie na oddział bo juz nie wiedziałam jak się nazywam.
Na ktg skurcze. Dr po badaniu stwierdził że szyjka miękka i zgładzona. Dostałam 4 kroplowki i zastrzyk na płuca dla dziecka i u mnie wszystko może być już możliwe. Takze okazało się, że bóle i skurcze żołądka rozbujaly mi trochę akcję.
Teraz juz jest dużo lepiej po tych kroplowkach. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pepper, Kropeczko trzymam kciuki żeby maluszki wytrzymały jednak do 37 tygodnia :*
Kropeczka85, malami91 lubią tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Aaa dziewczyny trzymajcie się dzielnie!! Oby w razie czego obu wam zrobili cc bez problemów tak jak planowano!!
Edit: w sumie to może bzdury gadam bo już nie pamiętam czy kropeczka się nastawiala na CC??
Ja mam takie głupie pytanie o biżuterię. Noszę zawsze łańcuszek i bransoletkę na ręce których nie ściągam ani do kąpieli ani spania, myślicie że lepiej je ściągnąć przed porodem? Czy w sumie to bez znaczenia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2019, 15:48
-
Byłam w Pepco i dorwałam w promocji pajaca takiego cieplejszego 56 i na wiosnę ten różowy kombinezon futerkowy w rozm. 62 z 29.99 na 9.99
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2bfe9f692b8e.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2019, 15:48
ruda90, Lutyska, malami91, Jonesey, -Mamunia-, Dorota3, Paulaa25, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Czy na wyjście ze szpitala starczy body z długim rękawem, ten jasny pajac, śpiworek i kocyk na to? Zakładając, że pogoda będzie podobna do obecnej.
Jonesey też się nad tym zastanawiam. Tylko, ze u mnie może być ciężko ze ściągnięciem obrączki... Jak miałam robioną histeroskopię w lekkiej narkozie to nie kazali mi nic ściągać, ale to w prywatnej klinice. Trochę tam mają inne podejście.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2019, 15:52
-
Lutyska tylko, że w kombinezonie nie powinno się dziecka przewozić w foteliku. Zawsze można jeszcze wtedy kocyki albo otulacze okryć.
Wydaje mi się, że ten mój powinien zakryć dobrze dzidzię
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bd708998c9b3.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2019, 16:19
-
Makowa_Panna wrote:Czy na wyjście ze szpitala starczy body z długim rękawem, ten jasny pajac, śpiworek i kocyk na to? Zakładając, że pogoda będzie podobna do obecnej.
Planuje taki sam zestawewentualnie gdyby było chłodniej to na bawełnianego pajaca założę jeszcze jeden polarowy taki cieniutki.
Lutyska co do odkrytych ramionek w spiworku to zawsze można najpierw okryć szczelnie kocykiem a dopiero później zasunąć/zapiąć śpiworekWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2019, 16:22
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Jonesey wrote:Ja mam takie głupie pytanie o biżuterię. Noszę zawsze łańcuszek i bransoletkę na ręce których nie ściągam ani do kąpieli ani spania, myślicie że lepiej je ściągnąć przed porodem? Czy w sumie to bez znaczenia?
To chyba zależy czy są mocno dopasowane czy luźne. Nam na szkole mówili, żeby obrączkę i pierścionki koniecznie zdjąć, na wypadek nagłej cesarki, bo pod wpływem narkozy można spuchnąć i z obrączką martwica palca gotowa.Jonesey lubi tę wiadomość
-
Makowa_Panna wrote:Lutyska tylko, że w kombinezonie nie powinno się dziecka przewozić w foteliku. Zawsze można jeszcze wtedy kocyki albo otulacze okryć.
Wydaje mi się, że ten mój powinien zakryć dobrze dzidzię
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bd708998c9b3.jpg
Cooo a dlaczego nie można w kombinezonie w foteliku??? O niee to co samym kocykiem zakryć?
O pierścionki to ściągnę na pewno bo nawet na codzień już mnie wnerwiaja jak mi dłonie puchnaresztę chyba zostawię bo jakoś tak ładniej się czuję jak mam choć trochę biżuterii na sobie