Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Kropeczka85 wrote:Dzięki Dziewczyny :*
Na ktg regularne skurcze, także zostaje od razu. Jutro decyzja kiedy CC.
Dorota jedz! Mi tutaj powiedzieli , że stan po dwóch CC to nie przelewki i inaczej się traktuje, a Ty chyba też w takiej sytuacji, dobrze kojarzę?dobrze że jesteś pod opieką lekarzy daj znać jutro jaka decyzja . A teraz jak się czujesz ?
Karola94c lubi tę wiadomość
-
Jeju dziewczyny, jeszcze trochę i będziemy wszystkie się rozpakowywac z tych dwupaków. Ja właśnie robię mężowi kanapeczki do pracy i będę sprzątać kuchnię. W sobotę w końcu może mąż złoży łóżeczko, bo w niedzielę zaproszeni do teściowej na obiad (z okazji Dnia babci), więc wypada jechać, a to 40km w jedną stronę i tak nie wiem, czy mi się chce.. I żeby nie przyspieszać sobie porodu jeszcze, to zakupy zrobię, pod koniec następnego tygodnia, jeśli chodzi o resztę rzeczy (apteka), zrobię już zakupy stacjonarnie w gemini, no mam nadzieję, że cenowo się nie różni zbytnio ..
-
Karola94c wrote:Jeju dziewczyny, jeszcze trochę i będziemy wszystkie się rozpakowywac z tych dwupaków. Ja właśnie robię mężowi kanapeczki do pracy i będę sprzątać kuchnię. W sobotę w końcu może mąż złoży łóżeczko, bo w niedzielę zaproszeni do teściowej na obiad (z okazji Dnia babci), więc wypada jechać, a to 40km w jedną stronę i tak nie wiem, czy mi się chce.. I żeby nie przyspieszać sobie porodu jeszcze, to zakupy zrobię, pod koniec następnego tygodnia, jeśli chodzi o resztę rzeczy (apteka), zrobię już zakupy stacjonarnie w gemini, no mam nadzieję, że cenowo się nie różni zbytnio ..
malami91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelcia85 wrote:Ja jeszcze chyba ani razu nie zrobiłam mężowi kanapek do pracy
Ja codziennie. Mój mąż ma dwie lewe ręce do robienia kanapek
Mój mąż pracuje tylko na pierwsze zmiany, więc zawsze robię wieczorem i wrzucam do lodówki (zapakowane), rano jak jedzie do pracy to zabieraWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2019, 21:03
-
nick nieaktualny
-
Karola94c wrote:Ja codziennie
. Mój mąż ma dwie lewe ręce do robienia kanapek
Mój mąż pracuje tylko na pierwsze zmiany, więc zawsze robię wieczorem i wrzucam do lodówki (zapakowane), rano jak jedzie do pracy to zabiera
U nas tak samoKarola94c lubi tę wiadomość
-
Tez bym spala... no ale ze nie moge
zgaga i bezdech hehehe
to jakos zajmuje sobie czas hehehe
Ja mialam TP zawsze na 12luty, a ostatnio po mierzeniu wyszlo na 28styczen... juz ledwo zyje brzuch oparty i lezy na nogach hehehe jak siedze...12/02/2019
SZYMEK
-
-Mamunia- wrote:Mi mąż zawsze robił kanapki do pracy
A ja szykowalam naszego rozrabiake do szkoły.
Właśnie sobie uświadomiłam ze na karcie ciąży mam termin z om na 09.02 A nie tak jak mi belly wyliczył na 06.02....
Mamunia mam to samoz miesiączki na belly mam na 06.02, a na karcie ciąży i wszędzie mam na 09.02
także idziemy łeb w łeb
. Ciekawe która pierwsza haha.. ile twój młody waży?
-Mamunia- lubi tę wiadomość
-
Karola94c wrote:Ja codziennie
. Mój mąż ma dwie lewe ręce do robienia kanapek
Mój mąż pracuje tylko na pierwsze zmiany, więc zawsze robię wieczorem i wrzucam do lodówki (zapakowane), rano jak jedzie do pracy to zabieramoj tata taki jest i szwagier też ale mi się trafil podszkolony egzemplarz
Karola94c lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malami91 wrote:MałaMała, na tym etapie termin z USG nic nie znaczy. Po prostu dziecko jest raczej z tych większych.
czuje sie jak Orka
hahaah maz mnie w nocy przeklada na rozne strony bo ja juz na leząco nie mam jak
hahaha taka kluseczkę tam mam
Szymek juz sie tam tak wierci ze szok i ledwo oddycham
12/02/2019
SZYMEK
-
Ewelcia85 wrote:No zdarzają się tacy mężowie
moj tata taki jest i szwagier też ale mi się trafil podszkolony egzemplarz
Podszkolony to mój jest ale z gier komputerowych i na PlayStation 4 .. czasami mam ochotę wyrzucić wszystko przez okno haha.