Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana moc uścisków ode mnieKropeczka85 wrote:Dzięki Dziewczyny :*
Na ktg regularne skurcze, także zostaje od razu. Jutro decyzja kiedy CC.
Dorota jedz! Mi tutaj powiedzieli , że stan po dwóch CC to nie przelewki i inaczej się traktuje, a Ty chyba też w takiej sytuacji, dobrze kojarzę?
dobrze że jesteś pod opieką lekarzy daj znać jutro jaka decyzja . A teraz jak się czujesz ?
Karola94c lubi tę wiadomość
-
Jeju dziewczyny, jeszcze trochę i będziemy wszystkie się rozpakowywac z tych dwupaków. Ja właśnie robię mężowi kanapeczki do pracy i będę sprzątać kuchnię. W sobotę w końcu może mąż złoży łóżeczko, bo w niedzielę zaproszeni do teściowej na obiad (z okazji Dnia babci), więc wypada jechać, a to 40km w jedną stronę i tak nie wiem, czy mi się chce.. I żeby nie przyspieszać sobie porodu jeszcze, to zakupy zrobię, pod koniec następnego tygodnia, jeśli chodzi o resztę rzeczy (apteka), zrobię już zakupy stacjonarnie w gemini, no mam nadzieję, że cenowo się nie różni zbytnio ..
-
Ja jeszcze chyba ani razu nie zrobiłam mężowi kanapek do pracyKarola94c wrote:Jeju dziewczyny, jeszcze trochę i będziemy wszystkie się rozpakowywac z tych dwupaków. Ja właśnie robię mężowi kanapeczki do pracy i będę sprzątać kuchnię. W sobotę w końcu może mąż złoży łóżeczko, bo w niedzielę zaproszeni do teściowej na obiad (z okazji Dnia babci), więc wypada jechać, a to 40km w jedną stronę i tak nie wiem, czy mi się chce.. I żeby nie przyspieszać sobie porodu jeszcze, to zakupy zrobię, pod koniec następnego tygodnia, jeśli chodzi o resztę rzeczy (apteka), zrobię już zakupy stacjonarnie w gemini, no mam nadzieję, że cenowo się nie różni zbytnio ..

malami91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelcia85 wrote:Ja jeszcze chyba ani razu nie zrobiłam mężowi kanapek do pracy

Ja codziennie
. Mój mąż ma dwie lewe ręce do robienia kanapek 
Mój mąż pracuje tylko na pierwsze zmiany, więc zawsze robię wieczorem i wrzucam do lodówki (zapakowane), rano jak jedzie do pracy to zabiera
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2019, 21:03
-
nick nieaktualny
-
Karola94c wrote:Ja codziennie
Mój mąż pracuje tylko na pierwsze zmiany, więc zawsze robię wieczorem i wrzucam do lodówki (zapakowane), rano jak jedzie do pracy to zabiera
U nas tak samo
-
Tez bym spala... no ale ze nie moge
zgaga i bezdech hehehe
to jakos zajmuje sobie czas hehehe 
Ja mialam TP zawsze na 12luty, a ostatnio po mierzeniu wyszlo na 28styczen... juz ledwo zyje brzuch oparty i lezy na nogach hehehe jak siedze...
12/02/2019 
SZYMEK
-
-Mamunia- wrote:Mi mąż zawsze robił kanapki do pracy

A ja szykowalam naszego rozrabiake do szkoły.
Właśnie sobie uświadomiłam ze na karcie ciąży mam termin z om na 09.02 A nie tak jak mi belly wyliczył na 06.02....
Mamunia mam to samo
z miesiączki na belly mam na 06.02, a na karcie ciąży i wszędzie mam na 09.02
także idziemy łeb w łeb
. Ciekawe która pierwsza haha.. ile twój młody waży?
-Mamunia- lubi tę wiadomość
-
No zdarzają się tacy mężowieKarola94c wrote:Ja codziennie
moj tata taki jest i szwagier też ale mi się trafil podszkolony egzemplarz
-
nick nieaktualny
-
Zebys wiedzialamalami91 wrote:MałaMała, na tym etapie termin z USG nic nie znaczy. Po prostu dziecko jest raczej z tych większych.
czuje sie jak Orka
hahaah maz mnie w nocy przeklada na rozne strony bo ja juz na leząco nie mam jak
hahaha taka kluseczkę tam mam
Szymek juz sie tam tak wierci ze szok i ledwo oddycham
12/02/2019 
SZYMEK
-
Ewelcia85 wrote:No zdarzają się tacy mężowie
moj tata taki jest i szwagier też ale mi się trafil podszkolony egzemplarz 
Podszkolony to mój jest ale z gier komputerowych i na PlayStation 4 .. czasami mam ochotę wyrzucić wszystko przez okno haha.