Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJonesey wrote:Nie no narazie się z tym wstrzymam, te skurcze nie były zbyt bolesne i im więcej teraz o tym czytam tym bardziej mi się wydaje że to mogą być skurcze przepowiadajace. No będę się miała na baczności w każdym razie
Ewelcia tu bardziej chodzi o termin porodu zeby wiedzieć kiedy pojsc do szpitala w razie przenoszenia. Ale bardziej trzeba kierować się terminem z karty ciazy.Jonesey lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
-Mamunia- wrote:To są skurcze przepowiadajace. Ale podobno jest jakaś aplikacja na te skurcze, żeby mierzyć co ile się ma takze sprawdź sobie.
Ewelcia tu bardziej chodzi o termin porodu zeby wiedzieć kiedy pojsc do szpitala w razie przenoszenia. Ale bardziej trzeba kierować się terminem z karty ciazy.mi lekarz wypiszę skierowanie pewnie na następnej wizycie
-
nick nieaktualnyPau.Em wrote:Mamunia ale po co Ci luteina teraz? Jesteś w bezpiecznym terminie. Generalnie po 34 tygodniu skończonym lekarz nie może już nic dac na podtrzymanie ciąży. Możesz brać magnez czy nospe w razie potrzeby.
Nie ja zdecydowałam ale ginekolog, dzięki niemu jestem teraz tu gdzie jestem, więc się wymadrzac przy nim nie będę. Fakt ostatnio myslalam ze juz mi więcej recepty na luteine nie da Ale jak widać przezorny ubezpieczony... lepiej dac o jedno opakowanie za dużo A nizeli o jedno za mało. -
nick nieaktualny
-
Pau.Em wrote:No tak, tylko napisałaś że sama zaczęłaś brać na własną rękę i będziesz brać do soboty, mimo, że lekarz kazał odstawić.
Ja też brałam trochę dłużej bo do 35+1.Pau.Em lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStraciatellaa wrote:zazwyczaj lekarze właśnie każą odstawić najpóźniej w 36tc
I pani od usg mówiła, że lekarz już nie może mi wypisać recepty po 34+0, bo ciąży się już na siłę po tym tyg nie utrzymuje. -
Pepper, Kropeczka85 trzymam za Was kciuki :*
Magda88 co u Ciebie?
Ja też dzisiaj wizytuje, właśnie czekam przed gabinetem, jest trochę poślizgu już, ale pewnie w godzinę załatwię. Ciekawe czy to będzie ostatnia wizyta.
Napisze Wam później jak poszło.Jonesey, Dorota3, Papapatka, kjt91, MałaMała, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
Córka, ciąża naturalna, 02.2019
Aniołek, ciąża naturalna, 04.2021 13 tc
Córka, in-vitro, urodzona 09.2024 -
nick nieaktualnyPau em
Napisałam że zmniejsze dawkę do jednej tabletki, bo biorę dwie. I mówił żeby brać do skonczonego 37 tyg. Czyli do soboty. Nie chce z dnia na dzień odstawić, bo się trochę boję.
Fakt moja wina źle ujelam to przy poście.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 09:01
-
Papapatka wrote:Karola94c ja według mojej aplikacji na telefonie tez dzisiaj 38 tydz zaczynam
według suwaka jutro. OM była 3.05 nie wiem skąd te roznice są. W karcie ciąży mam przez polozna wpisane 9.02, belly 6.02 -.-...
No ja miałam miesiączki 02.05 więc o , no cóż tak już to licząbyle do terminu !
-
nick nieaktualny-Mamunia- wrote:Pau em
Napisałam że zmniejsze dawkę do jednej tabletki, bo biorę dwie. I mówił żeby brać do skonczonego 37 tyg. Czyli do soboty. Nie chce z dnia na dzień odstawić, bo się trochę boję.
Fakt moja wina źle ujelam to przy poście.
Ja za tydzień będę odstawiac nospe i magnez, też bardzo się boję. Bo w pierwsz3j ciąży odstawiłam nospe i mg w sobotę A w poniedziałek wieczorem odeszły wody i poszły zaraz skurcze i szybki poród. No boję się jak będzie teraz.-Mamunia- lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj miałam sen że miałam podawaną oxy i mała nie chciała wyjść. Leżałam na porodówce tylko z mężem i płakałam że ja nie chcę cc... Jezu.
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Dorota3 wrote:Z OM popatrzyłam na kalendarz i od 28.04 przeliczyłam 40 x sobota i wyszło 2.02 i u gina tak samo więc troszkę dziwne że terminy z OM różne Wam wychodza
Dorota3 lubi tę wiadomość
-
a mnie dziś brzuch na okres boli
ale to chyba z nerwów.
Dziś stresujący dzień, a i zaczęłam myśleć czy mąż zdąży dojechać jak się zacznie a on będzie w pracy bo czasami 3h potrafi wracać w szczycie.
Co ja z dziećmi wtedy zrobie itpstrach zaczyna nade mną dominować