Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Kropeczka85 wrote:Kropek Kropeczki
https://zapodaj.net/e1613d05acd66.jpg.html
Nadgonil wiekiem i jest tylko 3 dni młodszy niż z OM , serduszko wali jak dzwon 140u/min . Na USG widać małe nóżki i rączki no cudo!Kropeczka85 lubi tę wiadomość
-
bumbum wrote:A co myślicie o sprawdzaniu płci w czasie prenatalnych? Ja mam prenatalne 6 sierpnia i zastanawiam się czy to jest w standardzie, czy trzeba poprosić?
A nie macie Dziewczyny przeczuć? Mnie dwukrotnie nie myliło, ciekawe jak będzie tym razem...
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Odkąd dowiedziałam się, że jestem w ciąży w głowie mam cały czas; będzie córeczka.
Nie do końca jednak jestem przekonana co do własnych odczuć: moja mama będąc w ciąży z młodszym bratem, też była przekonana, że urodzi córkę ( czuła się tak samo jak w ciąży ze mną). Jakie było zaskoczenie gdy urodził się chłopiec... -
Kropeczka85 wrote:U mojej corci na prenatalnych jeszcze wystawało między nóżkami (to normalne do pewnego momentu) także standardowe sprawdzenie nie. Można skorzystać z teorii NUB jeśli dany lekarz potrafi. U mnie w 15tc zawsze już było jasne co będzie.
A nie macie Dziewczyny przeczuć? Mnie dwukrotnie nie myliło, ciekawe jak będzie tym razem... -
Baranosia wiedziałam że będzie serducho!
Ej_jest trzymaj się tam dzielnie! Najważniejsze że jesteś pod dobra opieka a dziewczynki jak się trochę za mama stesknia to będą jak aniołki grzeczne z radości jak wrócisz:)
Co do przeczuc ja jakoś od początku myślę że będzie chłopiec, mój mąż też tak czuje no a jak będzie to się okaże to moja pierwsza ciąża więc nie wiem czy mam dobra intuicję
Jeju ale się cieszę, tyle dzisiaj strachu i wizyt wśród nas i na szczęście obyło się bez strasznych wieści (poza krwiakiem ej jest, ale będzie dobrze wiem to!) -
nick nieaktualny
-
Na początku miałam tak w głowie , że będzie dziewczyna , mąż przekonany i pewny, że musi być chłopak ;p . A teraz jakoś mieszane mam uczucia . W pierwszej ciąży od samego początku jakoś widziałam, że będzie dziewuszka14.01.2016r - 3580g, 58cm -g.15.00
14.02.2019r - 3970g, 59cm -g.00.45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Straciatellaa wrote:Mam dwie córki i mi obojetnie, serio nie nastawiam się. Bardzo bym chciala, aby ta ciąża się utrzymała i fasol był zdrowy - to będzie pełnia szczęścia. Póki co nie wiem na czym stoje, w poniedziałek przed wizytą chyba zwymiotuje z nerwów.
-
Straciatellaa wrote:ja żurek i ogórki małosolne/kiszone mogłabym jeść i jeść
Ewelcia85 nie pamiętam jak u Ciebie sytuacja wygląda, ale u mnie był tylko pusty pęcherzyk ostatnio, bez ciałka żółtego nawet. Teraz to będzie usg decydujące o wszystkim.
Straciatellaa musi być okej ! Czekamy wszyscy na serduszko !
14.01.2016r - 3580g, 58cm -g.15.00
14.02.2019r - 3970g, 59cm -g.00.45