Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
baranosia wrote:Boże, a ja dalej nie spakowana! Czy tylko ja sierota zostałam?
mi kilka rzeczy brakuje. No ale cóż, jutro wizyta, mam nadzieje, że wszystko jest okej
.
Lutyska wrote:Cos czuje ze tak samo zareaguje.niby bym chciala miec to za soba i zeby zaczelo sie szybciej a tak naprawde boje sie i kazdy skurcz kazdy bol twierdzę ze to straszaki i pewnie tak do konca bede mowic ;p
Ja to samo.. Każdy ból uważam za straszaki.. Młody się tak kręci, napiera itp.. śluzu mam dużo, biegunkę miałam.. także o ..
Chcę chociaż wytrzymać do końca miesiąca.
-
-Mamunia- wrote:Straciatella...
Bardziej przypomina sluz rozciagliwy z wodą, w kazdym badz razie nie ma tego tyle co wczesniej.
u mnie czop (bynajmiej tak mi się wydaje) odchodzi od kilku dni w postaci śluzu.. ciągnącego.. Tylko, że ja nie współżyję bo mnie bardzo boli.. -
Kochane, jutro idę na wykład o pierwszym roku życia noworodka, ale może Wy coś podpowiecie wcześniej i lepiej
) - będziecie kłaść dzieci do spania w śpiworkach? Jak rozwiązujecie układanie dziecka w pozycji do snu (na boczku)? Co z otulaczami? Układacie dzieciątka na klinie, żeby nie było refluksu?
-
Wszystkie mamusie, które czeka niespokojna noc - kciuki!
Kropeczka, kochana. Może łatwo mi się mówi, ale spróbuj podejść zadaniowo - za jednym zamachem, tak jak zrestą piszesz. Szybko się z tym lekarze uporają i wrócisz do dzieciątka, które przy okazji zbuduje mocną więź ze swoim tatą.Kropeczka85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKropeczka trzymam kciuki, głowa do góry, Będzie dobrze!
Mnie boli jak na okres, czuje ciepło w podbrzuszu. Znowu jakieś straszaki.
Mamunia, na pocieszenie dodam, że ja mam tak cały czas- bardzo gęsty śluz plus jakby trochę wody. Ale u mnie to nie wodypo prostu taki śluz.
Zdj mogę jeszcze raz wrzucić ale to już jutro, bo spróbuję zasnąć teraz choć będzie ciezko;/ -
Ja też jeszcze nie jestem spakowana
Może w przyszłym tygodniu albo na weekend coś ogarnę.
Mamunia, to daj znać co tam na IP.
Ciążowa Gapsy, do snu chciałbym, żeby młody spał w tuliku (czy on będzie chciał, to druga sprawa), jak nie to spróbujemy śpiworka. Pozycja na plecach.
Klin zdecydowanie nie. Poczytaj tu http://mamafizjoterapeuta.pl/2018/06/26/poduszka-klin/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mamunia powodzenia!
Pau em ślicznie, takie hm sensualneWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 06:20
-
Karola94c wrote:Nie mogę spać.. Stresuję się jutrzejszą wizytą troszkę
hehehe hihi... damy rade
musimy !!! Bedzie dobrze !
Karola94c, bumbum lubią tę wiadomość
12/02/2019
SZYMEK