Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamunia ogromne kciuki!
Ja synka na początku kładłam spać w rożku raz na jednym boku raz na drugim. Bałam się całkowicie na plecach żeby w razie ulania sie nie zakrztusił. Później bardzo lubił spać w tuliku. Jak będzie teraz zobaczymy wszystko zależy od dziecka. Tulik w razie czego czeka w szafieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 07:23

-
nick nieaktualnyUrodziłam!!!

Mam nadzieje ze nie będziecie zle jak pozniej zdam relacje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 07:35
Papapatka, Pepper, KaroKaro, patuniek86, Karola94c, Pau.Em, Ewelcia85, Kropeczka85, ej_est, Lutyska, Black_Lilith, baranosia, bumbum, symbolica, MałaMała, Lady_E, amir, Straciatellaa, malami91, artemida27, Sylllwus, Mambella, kjt91, Nadzieja22, EBa, Dorota3, Makowa_Panna, Agnessa, Mila_85, MonisiaK, Kolorowaola, Kleopatra, Rose7, Paulaa25 lubią tę wiadomość
-
Ale nam tu napięcie rośnie!

Mamunia powodzenia!
Edit: gratulacje!!!
Super że się odezwałaś, odpoczywajcie sobie a my cierpliwie czekamy na więcej szczegółów :*
Lady_E jak tam sytuacja?
Kropeczko wszystko będzie dobrze, tak jak piszą dziewczyny
Dobrze że będziesz konsultowała się z innym lekarzem, zawsze to dwie opinie a nie jedna
a narkozy się nie bój! Ja byłam usypiana już 3 razy i to naprawdę nic strasznego, anestezjolog wie co robi ani się obejrzysz i będzie po wszystkim :*
Ja miałam wczoraj fatalne popołudnie, problemy rodzinne, nie będę Was tu zanudzac szczegółami ale do tego wszystkiego doszły chyba moje hormony i nie dawałam sobie rady z tym wszystkim. .. siedziałam cały wieczór bez męża bo jak się coś dzieje i ktoś coś chce to wszyscy do niego dzwonią bo nagle się okazuje że nikt nie potrafi nic załatwić ani gęby odezwać we własnej sprawie tylko jego ciągają, a ja przesiedzialam cały wieczór sama wyjac do poduszki...
Mam nadzieję że dzisiejszy dzień będzie o niebo lepszy
Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty bo podobno jest ich sporo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 07:48
Kropeczka85 lubi tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
nick nieaktualny
-
Mamunia gratulacje
ale fajnie, że już po wszystkim I jesteś z dzieciątkiem 
Pau Em niesamowite zdjęcia. Genialne!
Ja się rzadko odzywam ale czytam Was codziennie. U nas termin na 17-20.02 Więc jeszcze chwila. W niedzielę będzie donoszona. Po niedawnej wizycie w szpitalu raz dwa spakowałam torbę. Ale na szczęście teraz cisza i spokój.
Kropeczko trzymam kciuki żeby szybko I bezpiecznie zrobili cesarskie cięcie I od razu zabieg. Będziesz miała z głowy I będziesz mogła skupić się na dziecku
I oczywiście powodzenia dla wizytujących!
Kropeczka85 lubi tę wiadomość
-
Wow, ale wieści z rana
Mamunia gratulacje!
Trzymajcie się cieplutko z mężem i maluszkiem 
Ja miałam ciężką noc, ciągle mi się śniły jakieś porody i szpitale, chyba zaczynam powoli się stresować
Byłam dziś z rana na pobraniu krwi przed jutrzejszą cesarką. Przez te ostatnie prawie 39 tygodni temat porodu był jakoś z tyłu głowy, trochę nieosiągalny, a teraz chyba wreszcie zaczyna do mnie dochodzić, że to faktycznie już jutro. Zleciało 
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiejsze czy nadchodzące.
Miłego dzionka
Ewelcia85, Pepper, Lutyska, symbolica, KaroKaro lubią tę wiadomość