Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamunia ogromne kciuki!
Ja synka na początku kładłam spać w rożku raz na jednym boku raz na drugim. Bałam się całkowicie na plecach żeby w razie ulania sie nie zakrztusił. Później bardzo lubił spać w tuliku. Jak będzie teraz zobaczymy wszystko zależy od dziecka. Tulik w razie czego czeka w szafieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 07:23
-
nick nieaktualnyUrodziłam!!!
Mam nadzieje ze nie będziecie zle jak pozniej zdam relacje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 07:35
Papapatka, Pepper, KaroKaro, patuniek86, Karola94c, Pau.Em, Ewelcia85, Kropeczka85, ej_est, Lutyska, Black_Lilith, baranosia, bumbum, symbolica, MałaMała, Lady_E, amir, Straciatellaa, malami91, artemida27, Sylllwus, Mambella, kjt91, Nadzieja22, EBa, Dorota3, Makowa_Panna, Agnessa, Mila_85, MonisiaK, Kolorowaola, Kleopatra, Rose7, Paulaa25 lubią tę wiadomość
-
Ale nam tu napięcie rośnie!
Mamunia powodzenia!
Edit: gratulacje!!!Super że się odezwałaś, odpoczywajcie sobie a my cierpliwie czekamy na więcej szczegółów :*
Lady_E jak tam sytuacja?
Kropeczko wszystko będzie dobrze, tak jak piszą dziewczynyDobrze że będziesz konsultowała się z innym lekarzem, zawsze to dwie opinie a nie jedna
a narkozy się nie bój! Ja byłam usypiana już 3 razy i to naprawdę nic strasznego, anestezjolog wie co robi ani się obejrzysz i będzie po wszystkim :*
Ja miałam wczoraj fatalne popołudnie, problemy rodzinne, nie będę Was tu zanudzac szczegółami ale do tego wszystkiego doszły chyba moje hormony i nie dawałam sobie rady z tym wszystkim. .. siedziałam cały wieczór bez męża bo jak się coś dzieje i ktoś coś chce to wszyscy do niego dzwonią bo nagle się okazuje że nikt nie potrafi nic załatwić ani gęby odezwać we własnej sprawie tylko jego ciągają, a ja przesiedzialam cały wieczór sama wyjac do poduszki...
Mam nadzieję że dzisiejszy dzień będzie o niebo lepszy
Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty bo podobno jest ich sporo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 07:48
Kropeczka85 lubi tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
nick nieaktualny
-
Mamunia gratulacje
ale fajnie, że już po wszystkim I jesteś z dzieciątkiem
Pau Em niesamowite zdjęcia. Genialne!
Ja się rzadko odzywam ale czytam Was codziennie. U nas termin na 17-20.02 Więc jeszcze chwila. W niedzielę będzie donoszona. Po niedawnej wizycie w szpitalu raz dwa spakowałam torbę. Ale na szczęście teraz cisza i spokój.
Kropeczko trzymam kciuki żeby szybko I bezpiecznie zrobili cesarskie cięcie I od razu zabieg. Będziesz miała z głowy I będziesz mogła skupić się na dziecku
I oczywiście powodzenia dla wizytujących!Kropeczka85 lubi tę wiadomość
-
Wow, ale wieści z rana
Mamunia gratulacje!
Trzymajcie się cieplutko z mężem i maluszkiem
Ja miałam ciężką noc, ciągle mi się śniły jakieś porody i szpitale, chyba zaczynam powoli się stresowaćByłam dziś z rana na pobraniu krwi przed jutrzejszą cesarką. Przez te ostatnie prawie 39 tygodni temat porodu był jakoś z tyłu głowy, trochę nieosiągalny, a teraz chyba wreszcie zaczyna do mnie dochodzić, że to faktycznie już jutro. Zleciało
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiejsze czy nadchodzące.
Miłego dzionkaEwelcia85, Pepper, Lutyska, symbolica, KaroKaro lubią tę wiadomość