Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
meraja90 wrote:Wow, ale wieści z rana
Mamunia gratulacje!
Trzymajcie się cieplutko z mężem i maluszkiem
Ja miałam ciężką noc, ciągle mi się śniły jakieś porody i szpitale, chyba zaczynam powoli się stresowaćByłam dziś z rana na pobraniu krwi przed jutrzejszą cesarką. Przez te ostatnie prawie 39 tygodni temat porodu był jakoś z tyłu głowy, trochę nieosiągalny, a teraz chyba wreszcie zaczyna do mnie dochodzić, że to faktycznie już jutro. Zleciało
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiejsze czy nadchodzące.
Miłego dzionkabędzie dobrze
meraja90 lubi tę wiadomość
-
-Mamunia- wrote:Dziewczyny nie jestem pewna ale chyba mi sie wody sączą. Z poczatku myslałam ze to sperma, bo dzisiaj pierwszy raz sie kochaliśmy. Ale tego chyba jest za dużo
MałaMała, Lady_E, bumbum, Straciatellaa, Black_Lilith, Nadzieja22, MonisiaK lubią tę wiadomość
-
Mamunia Gratulacje:) Zdrówka dużo:*
U nas cisza. Uspokoiło się. W nocy żadnych boli. Teraz jak leżę jeszcze cis już ćmi Ale to mała się kręci pewnie znowu się wciskato był raczej fałszywy alarm
bumbum lubi tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
nick nieaktualny
-
Lutyska wrote:moje dziecko mnie stresuje i nie chce się ruszac, zjadlam sniadanie nic, zjadłam pół pięterka ptasie mleczka to 2 razy delikatnie się ruszyła
co jeszcze zrobić żeby się poruszała?
-
Lutyska wrote:moje dziecko mnie stresuje i nie chce się ruszac, zjadlam sniadanie nic, zjadłam pół pięterka ptasie mleczka to 2 razy delikatnie się ruszyła
Najlepiej się połóż, u mnie wtedy młody najwięcej się rusza.
Ja dziś rano miałam podobnie, też malutki był jakiś ospały. Popukałam lekko w brzuch, tam gdzie ma plecki, to od razu się zaczął ruszać oburzony, ze go budzę
-
PoczekaćDzieciaczki przysypiają o różnych porach, mój maluszek w sobotę też się od rana do 13 prawie nie ruszał, wróciliśmy z zakupów to jak zaczął to nie chciał przestać. Daj sobie trochę czasu i obserwuj, jak będziesz już mocno zaniepokojona to śmigaj na ip.
malami91 lubi tę wiadomość
-
Mamunia gratulacje dzielna kobieto! Dziękujemy, że się odezwałaś, a teraz odpoczywajcie i cieszcie się sobą z maleństwem
Mnie wczoraj coś przez kilka minut wieczorem jakby zakłuwało i ciągnęło, ale ja to się wszystkiego już doszukuję bo nic się kompletnie nie dziejePrzeszło max po 10 minutach... Liczę, że skoro kłuło to jednak powoli coś tam się rusza, skraca, rozwiera, oby
Ja jestem ciekawa na ile seksy rzeczywiście coś przyspieszają, a raczej czy to nie zależy od sytuacji. Jak ktoś nie musiał pościć przed ciążą donoszoną tylko sobie regularnie korzystał z tej przyjemności to coś mi się zdaje, że to może nie mieć takiego wpływu jakbym chciałaAle oby nie, na wszelki wypadek trenujemy...
Córka, ciąża naturalna, 02.2019
Aniołek, ciąża naturalna, 04.2021 13 tc
Córka, in-vitro, urodzona 09.2024 -
Mamunia gratulacje!!!!!
Ja wczoraj cały dzień biegunka i skurcze ale pod wieczór cisza więc uspilam dziewczyny i stwierdziłam że odkładam tel i idę się wyspać ostatnie 2 noce. Schudłam znowu więc już nie mogę się doczekać cc i żeby wszystko było okPepper lubi tę wiadomość
25.01.2019 cc