Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamunia sprawdź pH jeśli masz jak koniecznie.
Dziękuję Wam Dziewczyny za wsparcie, jesteście kochane!!!!! ♥️
U mnie niestety to nie są "tylkk" kamienie tylko już wodniak, a to zupełnie inna sytuacja. Z kamieniami można walczyć jeszcze na inne sposoby. Z wodniakiem nie. Zobaczymy co będzie jutro po dokładnym USG przez specjalistę, badaniach z krwi i konsultacji z chirurgiem. W poniedziałek chce się skonsultować jeszcze z innym chirurgiem bardzo doświadczonym żeby poznać dwa niezależne zdania. Jeśli nie będzie wątpliwości, że trzeba to usunąć to zdecydowanie wolę to zrobić od razu niż czekać jakiś czas, tym bardziej , że to się może zezlosliwic i narobić już w ogóle problemu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2019, 20:15
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Kropeczka dobrze że konsultujesz z dwoma lekarzami. Trzymam kciuki.
Mnie trochę przeczysciło. Ogolnie od 2 dni lepiej sie zalatwiam, tak męczyło mnie zatwardzenie. Mam trochę śluzu różowego. Od 2 dni miałam taki gesty więc to pewnie był czop. Skurczy brak, także odpoczywam zbieram siły czuje że już co raz bliżej.mka87 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny miałam skurcze. Teraz mam takie momentalnie kłucie. Jakby mała się wciskała w kanał. I to już mega boli. Ale to chyba nie skurcze bo jak zmieniam pozycję jest lepiej. Najgorzej jak wstaje albo leżę.... kąpieli jeszcze nie brałam. Jezu coś czuję że nie zasnę dzisiaj. Mąż już chodzi wystraszony :p Najlepiej mi na piłce. Więc tak siedzę i skacze
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLady E mam nadzieje ze u Ciebie sie akcja rozkreci, ja osobiscie wolałabym miec skurcze a mialam dzisiaj regularne, ale przeszly. I teraz te wody. Poki co sie pakuje o ile tak to mozna nazwac bo jestem roztrzesiona. Papierkow lakmusowych nie mam. Do apteki musze jechac albo od razu na izbe i tam mnie zbadaja.
Dziewczyny ja jeszcze psychicznie nie jestem gotowa. -
Kropeczka ja miałam być w podobnej sytuacji bo na początku miałam duży torbiel i miałam go mieć usuwany w trakcie porodu. Poczułam się jak Ty dzisiaj ale z biegiem czasu pomyślałam, że skoro tak trzeba bo tak będzie lepiej to widocznie tak musi być. A z dzidzia i tak będę chwile później. Dr mi wytłumaczył ze dzieciaczki potem i tak śpią do 16 godzin wiec i tak wstałabym wtedy kiedy dzidzia.
Torbiel się wchłonela pięknie sama ale wiem co czujesz. Kochana jutro wstaje nowy dzień. Inaczej na to spojrzysz.
Kropeczka85 lubi tę wiadomość
-
Widze ze sie dzieje. U mnie Mala bardzo sie rozpych i czuje ogromny ucisk w dole, chyba na szyjke, nie moge wtedy stać, siedzieć i na lezaco tez bolo. Ale to nie jest bol jak na miesiączke tylko ogromne napieranie. Maz chodz jak na szpilkach i ja tez nie wiem co sie dzieje. Podobno kobieta wie kiedy to juz a ja nie wiem cholera.
-
Wcale nie wie. Ja nie wiedziałam
jak pojechałam na ktg to już miałam podobno skurcze i rozwarcie.
Lady kłucie to napór główki na szyjkę a skakaniem możesz złagodzić bol ale i przyspieszyć akcje
Mamunia ja też nie jestem gotowa i chyba jie będępojechalabym na IP żeby zrobili ktg i sprawdzili czy są skurcze macicy
Straciatellaa lubi tę wiadomość
-
SiSi111 wrote:Widze ze sie dzieje. U mnie Mala bardzo sie rozpych i czuje ogromny ucisk w dole, chyba na szyjke, nie moge wtedy stać, siedzieć i na lezaco tez bolo. Ale to nie jest bol jak na miesiączke tylko ogromne napieranie. Maz chodz jak na szpilkach i ja tez nie wiem co sie dzieje. Podobno kobieta wie kiedy to juz a ja nie wiem cholera.
Skoro nie wiesz, że to już, to znaczy, że to jeszcze nie jużTak słyszałam
malami91, Ewelcia85 lubią tę wiadomość
-
Pepper wrote:Wcale nie wie. Ja nie wiedziałam
jak pojechałam na ktg to już miałam podobno skurcze i rozwarcie.
Lady kłucie to napór główki na szyjkę a skakaniem możesz złagodzić bol ale i przyspieszyć akcje
Mamunia ja też nie jestem gotowa i chyba jie będępojechalabym na IP żeby zrobili ktg i sprawdzili czy są skurcze macicy
Boję się jak cholera Ale chce miec ją już przy sobie
Pepper lubi tę wiadomość
04.02.2019 Jest Blanka
-
nick nieaktualnybaranosia wrote:Boże, a ja dalej nie spakowana! Czy tylko ja sierota zostałam?
Nie, ja tez dalej nie mam spakowane torby. Był plan, ze zrobię to dzis, ale jakos sie nie zmotywowałam, ale ja to mam jeszcze czas
Widzę, ze atmosfera robi sie u nas gorącatrzymam kciuki za te co chcą juz rodzic zeby sie szybko rozwijało, a za te co chcą jeszcze zostać w dwupakach zeby sie uspokoiło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2019, 22:10
Karola94c lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lady_E wrote:Dziewczyny miałam skurcze. Teraz mam takie momentalnie kłucie. Jakby mała się wciskała w kanał. I to już mega boli. Ale to chyba nie skurcze bo jak zmieniam pozycję jest lepiej. Najgorzej jak wstaje albo leżę.... kąpieli jeszcze nie brałam. Jezu coś czuję że nie zasnę dzisiaj. Mąż już chodzi wystraszony :p Najlepiej mi na piłce. Więc tak siedzę i skacze
Lady_E lubi tę wiadomość
-
Ja jutro muszę dokupić do torby woda jakieś przekąski żeby zjeść po porodzie i dla męża żaby miał co przekąsić. Cały czas kłucie jak mała się rusza. W między czasie skurcze ale nieregularne. Mam nadzieję że szyjki się skraca. Wizyta za tydzień we wtorek ciekawe czy dotrwamy czy tojednak już
Mąż twierdzi że mała przyjdzie w tym tygodniu iu. Szwagierka miała wracać teraz do domu do Niemiec Ale stwierdziła że zostaje do końca stycznia bo ma 600km i nie wiadomo kiedy teraz przyjedzie bo sama jest na początku ciąży. Ciekawe czy zdąży zobaczyć swoją bratanice
Do ta ja idę spać będę pisać jutro czy się uspokoiło czyjestem na porodówce :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2019, 22:41
04.02.2019 Jest Blanka