Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja już po szpitalu. Ktg super. Skurczy nie ma. Szyjka pozamykana. Mała nie napiera na szyjkę tylko z tylu na kręgosłup z tad ten ból. Paracetamol i leżeć jedyne wyjście. We wtorek lekarz zobaczymy ile młodzież waży coś czuję że już klocek jak mnie tak boli.... czekamy dalej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 14:16
malami91, Dorota3, artemida27, Lutyska, Nadzieja22, Pepper, MałaMała, Ciążowa_Gapsy, meraja90, Kropeczka85, Pau.Em, MonisiaK lubią tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Ja na poczatku schudlam 6 kg, potem przytylam 7 kg, a dzisiaj sie wazylam i jest -2 kg, wiec tylko 5 kg przybrałam do tej pory. To chyba ta dieta cukrzycowa i czeste a małe posiłki tak na mnie działaja:) Mam i tak nadwage, wiec sie ciesze, a dzidzius rośnie. Z corką w pierwszej ciaży przytylam 15 kg
-
Pau.Em przytyłam 8 kg, ale najpierw schudłam 3kg, co daje +5 kg względem początkowe wagi.
Reni paranoja. A co jakbyś rodziła? Odsyłają do innego?
Lady_E to Cię młoda nastraszyła.
Straciatella jeśli się sprawdzi to waga do progu idealna -
Ja też mam +9 kg i miesiąc do terminu jeszcze
Reni, życzę dużo siły!
Lady_E, to dobre wieści. Jak szyjka zamknięta, można się seksem cieszyć
Straciatella, super:) Waga chyba taka akurat?
Artemida, współczuję, to już naprawdę ostatnie chwile... Dlatego też się tak przestraszyłam, że u mnie te przepowiadające objawy są już!
Mam jeszcze teorię, że sama podrażniłam sobie szyjkę luteiną rano, bo wkładam na pół śpiąco i może tym razem było mało delikatnie? -
Tego nie ogarniesz. Wszystkie w rozmiarze 56. Od lewej H&M, F&F Tesco, Smyk, Mamaginekolog, Pepco.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/30aa7ab30a99.jpgMonisiaK, Pepper, Lutyska, Moniiiikaaaa, Nadzieja22, Ciążowa_Gapsy, Straciatellaa, Pau.Em, Rose7, Karola94c, KaroKaro lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy po wizycie, rozwarcie na 2palce, jedziemy po torbę i do szpitala.
Kropeczka85, Straciatellaa, EBa, Ewelcia85, Lutyska, Pau.Em, Nadzieja22, artemida27, Makowa_Panna, Pepper, patuniek86, Dorota3, bumbum, meraja90, Moniiiikaaaa, baranosia, Sylllwus, Mila_85, MałaMała, MonisiaK, Karola94c, Mambella, Lady_E, KaroKaro, Black_Lilith, 83xxx, kjt91, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
Melami kciuki zaciśnięte!!! Powodzenia!
Tak właśnie pomyślałam, że tylko Jonesey była nie na M w nicku z rozpakowanych...
Najpierw Mambella, potem Magda, Mamunia i teraz Melami pewnie zaraz...ha ha i Mała w między czasie z akcją na maxa
Mila teraz Ty?
Fajnie teraz się wchodzi na wątek, ciągle jakieś atrakcjeWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 17:28
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
Malami91 trzymam kciuki żeby akcja szybko się zaczęła i już niedługo będziesz trzymać swoje maleństwo.
Kropeczka to może ja
Straciatella tylko, które są właściwym 56?! Mam nadzieję, że te od mamaginekolog. Mam nadzieję, że akurat oni rzetelnie oddali rozmiar.