Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja już po szpitalu. Ktg super. Skurczy nie ma. Szyjka pozamykana. Mała nie napiera na szyjkę tylko z tylu na kręgosłup z tad ten ból. Paracetamol i leżeć jedyne wyjście. We wtorek lekarz zobaczymy ile młodzież waży coś czuję że już klocek jak mnie tak boli.... czekamy dalej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 14:16
malami91, Dorota3, artemida27, Lutyska, Nadzieja22, Pepper, MałaMała, Ciążowa_Gapsy, meraja90, Kropeczka85, Pau.Em, MonisiaK lubią tę wiadomość

04.2013 - Początek starań (5cs z clo
)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Ja na poczatku schudlam 6 kg, potem przytylam 7 kg, a dzisiaj sie wazylam i jest -2 kg, wiec tylko 5 kg przybrałam do tej pory. To chyba ta dieta cukrzycowa i czeste a małe posiłki tak na mnie działaja:) Mam i tak nadwage, wiec sie ciesze, a dzidzius rośnie. Z corką w pierwszej ciaży przytylam 15 kg
-
Pau.Em przytyłam 8 kg, ale najpierw schudłam 3kg, co daje +5 kg względem początkowe wagi.
Reni paranoja. A co jakbyś rodziła? Odsyłają do innego?
Lady_E to Cię młoda nastraszyła.
Straciatella jeśli się sprawdzi to waga do progu idealna
-
Ja też mam +9 kg i miesiąc do terminu jeszcze

Reni, życzę dużo siły!
Lady_E, to dobre wieści. Jak szyjka zamknięta, można się seksem cieszyć
Straciatella, super:) Waga chyba taka akurat?
Artemida, współczuję, to już naprawdę ostatnie chwile... Dlatego też się tak przestraszyłam, że u mnie te przepowiadające objawy są już!
Mam jeszcze teorię, że sama podrażniłam sobie szyjkę luteiną rano, bo wkładam na pół śpiąco i może tym razem było mało delikatnie? -
Tego nie ogarniesz. Wszystkie w rozmiarze 56. Od lewej H&M, F&F Tesco, Smyk, Mamaginekolog, Pepco.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/30aa7ab30a99.jpg
MonisiaK, Pepper, Lutyska, Moniiiikaaaa, Nadzieja22, Ciążowa_Gapsy, Straciatellaa, Pau.Em, Rose7, Karola94c, KaroKaro lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy po wizycie, rozwarcie na 2palce, jedziemy po torbę i do szpitala.
Kropeczka85, Straciatellaa, EBa, Ewelcia85, Lutyska, Pau.Em, Nadzieja22, artemida27, Makowa_Panna, Pepper, patuniek86, Dorota3, bumbum, meraja90, Moniiiikaaaa, baranosia, Sylllwus, Mila_85, MałaMała, MonisiaK, Karola94c, Mambella, Lady_E, KaroKaro, Black_Lilith, 83xxx, kjt91, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
Melami kciuki zaciśnięte!!! Powodzenia!
Tak właśnie pomyślałam, że tylko Jonesey była nie na M w nicku z rozpakowanych...
Najpierw Mambella, potem Magda, Mamunia i teraz Melami pewnie zaraz...
ha ha i Mała w między czasie z akcją na maxa
Mila teraz Ty?
Fajnie teraz się wchodzi na wątek, ciągle jakieś atrakcje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 17:28

Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
Malami91 trzymam kciuki żeby akcja szybko się zaczęła i już niedługo będziesz trzymać swoje maleństwo.
Kropeczka to może ja
Straciatella tylko, które są właściwym 56?! Mam nadzieję, że te od mamaginekolog. Mam nadzieję, że akurat oni rzetelnie oddali rozmiar.

starsza miala 3460, mlodsza 3330g wiec w tych widelkach jak sie zmieści to bedzie ideolo