Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Malami trzymam kciuki!
Makowa, u mnie z tego co pamiętam, to pajac od mamy ginekolog i pajac 50 smyk identyko rozmiarTakże ja też biorę za dobry rozmiar ten od mg.
-
malami91 wrote:Wczoraj wieczorem miałam mocne kłucie w dole brzucha, promieniujące trochę jakby na plecy, ale poleżałam z pół godzinki w wannie i wszytko ucichło
. Czekamy grzecznie do lutego
.
-
baranosia wrote:Malami powodzenia kochana! Aż cofnęłam się żeby zobaczyć czy miałaś jakieś objawy tego rozwarcia!
Chyba nie było żadnych objawów przynajmniej nie mogę sobie przypomnieć
Ja na ostatnim KTG miałam rozwacie na 1 palec ciekawe co bedzie w sobotę... -
nick nieaktualnyDziewczyny, objawów w sumie nie było. Jedynie wczoraj wieczorem kłucie w dole brzucha, ale po kąpieli minęło. Ja myślałam, że gin jaja sobie ze mnie robi jak wyjechał z tymi 4cm... Generalnie skurczy zero, więc nie wiem jak to się rozwinie, oxy mi raczej nie dadzą, bo to 37tc dopiero.
Póki co skaczę sobie na piłce i oglądamy serial, niedługo będziemy się zbierać na IP. Jak kazał jechać to jedziemy, powiedział, że na jego oko to jutro rodzimy. Zobaczy się.
Aaa i dzięki za kciuki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:47
Kropeczka85, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
Malami a rób sobie kółka biodrami na piłce i Ty lub najlepiej mąż niech drażni sutki
Wczoraj fizjo nam mówiła, że często taki zestaw robi fajne rozwarcie.
Pepper, Ewelcia85, 83xxx lubią tę wiadomość
-
Ja po wizycie, lekarz powiedział, że to czop sluzowy mi odchodzi, ale nie ma żadnego rozwarcia itp. Więc nie zanosi się na akcje, młody waży około 3400g
. W następnym tyg mam sobie iść na ktg :p
Ps. Jeśli nie urodze to 13 lutego wizyta..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 19:07
ruda90, Pau.Em, Pepper, Ewelcia85, Kropeczka85, Black_Lilith, MałaMała, Straciatellaa, Nadzieja22, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
Ja po wizycie
WSZYSTKO OK !
A tak mnie nastraszyli w szpitalu... maly Zartownis ma 3200g
Gin mowil zebym sie tak nie martwila bo oni w szpitalach i porodowkach w wiekszosci strasza te pacjentki
Wiec juz jestem spokojna
Usciski DziewczynyPau.Em, Pepper, Ewelcia85, Lady_E, baranosia, Kropeczka85, Mila_85, artemida27, Karola94c, bumbum, Black_Lilith, KaroKaro, Nadzieja22, EBa, Dorota3, Lutyska, Ciążowa_Gapsy, -Mamunia- lubią tę wiadomość
12/02/2019
SZYMEK
-
Malami Kciuki zaciśnięte ! Szybkiego porodu:)
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka