Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Papapatka Boze to jakies "zarty" ! W takim stanie ma auto prowadzic??!! Porypani !!! !
Do alkoholika pojada a do NAPRAWDE CHOREGO nie... ??!! Co za swiat !
Ja we wrzesniu2018 (juz wiadomo w ciazy) trafilam do szpitala mega ostry bol brzucha !!
Mielismy auto zepsute , maz na pogotowie zadzwonil nie wiedzial co robic ja sie z bolu wiłam i wymiotowalam bardzo silnie (godzina 23:00) a oni nie chcieli przyjechac!! Maz dzwonil 2razy! Uslyszal ze nie ma karetki bo jezdza do napitych ludzi !!!!
Szwagier 30km przyjechal specjalnie po mnie, i wyobrazcie sobie ze mnie odsylali od szpitala do SORu (4razy) a ja po chodnikach wymiotowalam na kolanach nie chcieli mnie przyjąc! Maz zrobil im burde, dopiero SOR wielce sie zdecydowal, male tego uslyszalam ze mam byc cicho i nie jęczec bo sa tez inni pacjenci !!!! Zart! Polozyli mnie dopiero o 5:30!!!! Bo pani łaskawie musiala dokumenty wypisac !!! Myslalam ze sama tam usiade i za nią wklepie do kompa co trzeba! A jak krzyknelam gdzie lekarz to byla oburzona ze PRZECIEZ LEKARZ IDZIE !!
...wiec widzicie... POLSKA SLUZBA ZDROWIA...
Papatka mam nadzieje ze Twoja Maz lepiej sie juz czuje ...
Wspolczuje...12/02/2019
SZYMEK
-
Ciążowa Gapsy współczuje ale ja niestety jestemz drugiej strony barykady tzn. ja chrapię w ciąży. W tej co prawda niewiele bo mąż się nie skarży ale w ciąży z Alą była masakra od jakiegoś 28 tc spałam w pokoju Oliwki ( Oliwka z mężem ) bo tak bardzo chrapałam ze nie dawał rady - przeszło po porodzie
-
Już zabrali panią na cc.
Ewelcia nie chciałam żeby to brzmiało agresywnie,tym bardziej ze ta pani miała dziś cesarkę nie chciałam jej budzić, raz czy dwa przepraszała przez sen... Tylko z t wenflonem do którego wracała krew i z milczeniem położnych poczułam mega samotność i bezsilność
I lęk o synka -
Wyjątkowo spałam całą noc, szok. Po 23 się położyłam i dopiero wstałam.
Ciążowa Gapsy, spokojnie kochana. Nie stresuj się tak wszystkim, to naprawdę nie pomaga. Nie jest już tak skrajnie wcześnie, jakby co to maluch da sobie radę.
Papapatka, co za służba zdrowia, współczuję... Jak teraz ma się mąż?
Pau Em, jak u Ciebie skurcze?Ciążowa_Gapsy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiałam gdzieś do 4 te skurcze, co 13 min, Co 10, znów co 13 i tak sobie macica pocwiczyla, Ale stwierdziłam że pierdole nie liczę idę spac bo nieregularne;D zasnelam i teraz siedzę w kiblu
oszaleje ..
Gapsy-Współczuję współlokatorki dobrze,że już pojechała na cc. O twardjieniu brzucha możesz powiedzieć i tak wyjdzie w KTG. -
Gapsy połóż się choć teraz na chwilę jak jesteś już sama. Wydaje mi się że jak coś się dzieje to jednak mimo wszystko być w szpitalu pod fachową opieką- mimo że wiem jak to męczy
Pau.Em dobrze że się trochę wyciszyło ale ewidentnie Twój organizm się szykuje
Ja dziś wyjątkowo spałam. Obudziłam się tylko raz na siku. Niestety synek rozpoczął dzień o 6 no ale cóż zrobisz...
-
Gapsy śpij ile możesz też w ciągu dnia. Mi udawało się drzemac po obchodzie i po obiedzie. Ktg będziesz miała pewnie niebawem to zobaczysz czy są skurcze. U mnie były 3 potem już nie i wszystko ładnie się uspokoiło. Trzymam kciuki.
Pau Em jak znowu będą skurcze wejdź do wody ona trochę wycisza. Ja tak robię jak nie daje sobie rady z twardnieniem.Ciążowa_Gapsy, Karola94c lubią tę wiadomość
-
Wody mi odeszły. Trzymajcie kciuki
Pepper, baranosia, MałaMała, patuniek86, ruda90, EBa, Papapatka, Kropeczka85, Straciatellaa, Black_Lilith, amir, Sylllwus, kjt91, Ewelcia85, Pau.Em, symbolica, Nadzieja22, artemida27, Mambella, Jonesey, Ciążowa_Gapsy, Lutyska, Lady_E, Karola94c lubią tę wiadomość
-
Papatka współczuję
szkoda słów na to co się dzieje w naszej służbie zdrowia...
Ciążowa_Gapsy może teraz w ciągu dnia się trochę zdrzemniesz i odpoczniesz, ja jak byłam w szpitalu to też prawie nie spałam mimo że miałam pojedynczą salę...
Pau.em jeszcze tylko do jutra musisz nogi zaciskać
Będzie dobrze dziewczyny!
Ja niby spałam w nocy ale przebudzałam się dużo bo miałam delikatne bóle miesiączkowe i twardnienia brzucha a Heli nie w głowie było spanie więc dała popalić🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Mila trzymam kciuki za Was :*
Ja zaraz się wybieram na KTG.
Gapsy trzymaj się dzielnie, jesteś silną kobietą :*Ciążowa_Gapsy lubi tę wiadomość
Córka, ciąża naturalna, 02.2019
Aniołek, ciąża naturalna, 04.2021 13 tc
Córka, in-vitro, urodzona 09.2024 -
papapatka z doświadczenia wiem, że lepiej w takim przypadku nagiąć rzeczywistość i powiedzieć, że mąż stracił przytomność. Niestety u nas tak jest, że do normalnego człowieka z wielką łaską przyjadą o ile w ogóle, a do żuli bez problemu przyjeżdżają.
Mila85 kciuki!
ja nie miałam żadnych skurczy, w ogóle ostatnio nawet mało straszaków mamale za to mała strasznie się pcha do kanału rodnego i mam wrażenie, że zaraz głowa jej wyjdzie przez to parcie. Strasznie dziwne uczucie.
-
Mila_85 powodzenia
Ja o dziwo też dziś miałam lepsza noc spałam prawie do 8 z jedną pobudka ale brzuch twardy troche pobolewa, także dziś dzień oszczędzania musimy wytrzymać do czwartku w dwupaku
Papatka co do migren mój mąż kilka lat temu też takie napady miewał, rezonans głowy badanie dna oka nic nie znaleźli.. ja obstawiam że to w dużej mierze jest związane ze stresem teraz mamy bardziej ustabilizowane życie i odpukać nie pamiętam kiedy ostatnio na ból głowy narzekał