Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelcia85 wrote:Malami91 kochana gratulacje i witamy Jasia na świecie
Pai.Em i Ciążowa Gapsy mam nadzieję że jeszcze trochę wytrzymacie w dwupaku
Monisiak 9 to nie jest tak źle ale rozumiem twoje nerwy
Kjt tez byłam w zeszłym tygodniu na sali zabaw z dziewczynami ale ja po 1,5 h byłam tak wypompowana ze szok a jak u ciebie ?
Też odczuwam szczególnie teraz jak położyłam się do łóżka ból kręgosłupa promieniujacy na prawy pośladek. -
nick nieaktualnymalami91 wrote:Urodziłam! Hardcore to mało powiedziane, ale daliśmy radę sn mimo jak się okazało złego ułożenia. Jasio waży 3200g i mierzy 55cm
Wielkie gratulacje i super ze się udalo
Dobrze ze się odezwalas a teraz przespanych nocy i zdrowka dla Was -
Mała Mi gratulacje
Czyli passa nickow/imion na M trwa
Dzięki dziewczyny za pocieszenie, właśnie tak czytałam że 9 to nie jest tragicznie, ale nie wiem czemu on mnie tak nastraszyl. Może przez tą główkę która podobno jest 4 tyg. Do tyłu?
Zaraz na spokojnie przejrzę poprzednie USG. -
nick nieaktualny
-
Malami Wielkie gratulacje!!! Niech Jasio zdrowo rośnie!
Mała, Monisia, Mila, Makowa strzeżcie się , bo wychodzi teraz pora na którąś z WasMajera jeszcze w natarciu, nie zapomniałam o ktorejs na M?
Ciekawe jak Reni? Odezwij się jak będziesz mogła, trzymamy kciuki!!!
Kanwę wtorek mam wyprawić w sali zabaw urodziny córki...ale chyba jednak tylko mąż pojedzie, ja ogarnęłam wszystko , a on ładnie da z siebie wszystko na miejscu fizycznie... Mam nadzieję
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Malami91 ogromne gratulacje
tulcie się do woli a jak już dojdziecie do siebie to czekamy na więcej szczegółów
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
MonisiaK wrote:Ja to mogę teraz
a nawet bym chciała...
Chyba to ten pomiar: BPD: 8.27cm
Dla porównania z 19.12 :7.44 cm...
u nas z wczoraj to BPD 9,13Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 22:14
MonisiaK lubi tę wiadomość