Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mila powodzenia
Dorota pewnie już niedługo będzie po
Reni jak u Ciebie? -
Mila powodzenia
Worek się rozwiązał, codziennie rodzi się maluszek
Ciekawe jak dziewczyny po CC
Moj mam wrażenie że już siedzi w kanale bo czuje mega jego nogi na górze a na dole to tak mniej, takie przytłumione. Ma zakaz wychodzenia na weekend, bo córka ma dwie imprezy urodzinoweKaroKaro lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dalej nic.. Szyjka miękka ale jeszcze całkiem się nie skrócila. Główka jeszcze wysoko.
Miałam też ktg- wszystko ok, niby jakieś 3 skurcze się zapisały ale nic więcej nie wskazuje na poród w najbliższym czasie..
Chyba będę pierwszą u której będzie wywoływany..
Ogólnie ten tydzień to jedna wielka karuzela nastrojów.. Z każdym dniem mam coraz bardziej dość. -
Urodziłam moją keólewne o 9:55
Poszło szybko. Teraz odpoczywamy.KaroKaro, Pau.Em, baranosia, artemida27, Papapatka, patuniek86, Black_Lilith, Sylllwus, Moniiiikaaaa, Pepper, Mambella, 83xxx, bumbum, SiSi111, Ciążowa_Gapsy, -Mamunia-, EBa, kjt91, Kolorowaola, Kropeczka85, Ewelcia85, Agnessa, Straciatellaa, Nadzieja22, BeOptimistic, MałaMała, MonisiaK, Lutyska, Lady_E, Karola94c lubią tę wiadomość
-
Mila to rzeczywiście szybko poszło! Gratulacje i dużo zdrówka dla Was
mka87 lubi tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
nick nieaktualny
-
Miła, Gratulacje!
nic tylko życzyć nam takich szybkich porodów
Papatka biedactwo, ale musiałaś się nerwów najeść przez to wszystko. Niestety przypadki takiej znieczulicy w służbie zdrowia są na każdym kroku.
Ja też na SORze 2 lata temu z plusem 250 musiałam czekać na korytarzu pomimo że dwoch wolnych lekarzy siedziało w gabinecie. A to już bezpośrednie zagrożenie życia A panowie woleli dokumenty wypełniać. Mąż zrobił awanturę że pół szpitala słyszało to wtedy łaskawie wyszli.
Strasznie współczuję I Tobie I mężowi. Migrena to straszna przypadłość I czesto medycyna jest bezradna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 11:37
-
Mila, brawo!!! Dobrze, że tempo było oszczedne:)
Kochane każdej z Was należy się medal za nocne wspieranie mnie. Jesteście cudowne! Pepper i MalaMala za wspieranie mnie z autopsji, i wszystkie inne, za serce. Dziękuje!!!
Spałam rano 2h.za chwilę druga porcja sterydów i spotkanie z ginekologier - interpretacja KTG i badanie. Jest szansa, że dziś pójdę do domu. Ale nie zapeszajmy.
baranosia, bumbum, KaroKaro, EBa, Pepper, Black_Lilith, Nadzieja22, MałaMała, Sylllwus lubią tę wiadomość