Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorota pięknie! Wracaj spokojnie do foemy i ciesz się synkiem.
Plan porodu moim zdaniem bardzo warto!
Dziewczyny wychodzę! !!Pau.Em, KaroKaro, MałaMała, Pepper, Nadzieja22, Papapatka, artemida27, Ewelcia85, bumbum, Sylllwus, Black_Lilith, Kropeczka85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCiążowa_Gapsy wrote:Dorota pięknie! Wracaj spokojnie do foemy i ciesz się synkiem.
Plan porodu moim zdaniem bardzo warto!
Dziewczyny wychodzę! !!czyli profilaktycznie dostałaś sterydy i już się nic nie martw
Już mnie szlag trafia jak to mieszkanie wygląda. Idę prać i odkurzac. I nikt mnie nie powstrzyma :pCiążowa_Gapsy lubi tę wiadomość
-
Pau.Em wrote:Już mnie szlag trafia jak to mieszkanie wygląda. Idę prać i odkurzac. I nikt mnie nie powstrzyma :p
Mam dokładnie tak samo, nie mogę patrzeć na syf dookoła, mąż stara się ogarnąć ale wiadomo jak to facet nie zawsze zrobi tak jak ja bym to zrobiła. Miałam leżeć a co chwila wstaje i wstawiam pranie albo wypakowywuje zmywarkę. Mąż wstanie po nocy to mi pewnie zrobi awanturę ale ja też się powstrzymać nie mogę🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Ja się zbieram do zrobienia planu porodu i zebrać się nie mogę...
Ciążowa_Gapsy super! Teraz jakby się coś działo to dzidzia jest zupełnie bezpieczna.
A ja dziś się tak dziwnie czuję...Ciążowa_Gapsy lubi tę wiadomość
-
Makowa_Panna wrote:Ja się zbieram do zrobienia planu porodu i zebrać się nie mogę...
Ciążowa_Gapsy super! Teraz jakby się coś działo to dzidzia jest zupełnie bezpieczna.
A ja dziś się tak dziwnie czuję...
http://www.rodzicpoludzku.pl/Plan-Porodu/Plan-porodu.htmlbumbum lubi tę wiadomość
-
Straciatellaa wrote:a ja planu nie robie
dla mnie najwazniejsze to- niech robią wszystko żeby nie naciąć krocza, a było to bezpieczne dla bobo
Straciatellaa lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny, przepraszam, że tak wchodzę z butami, ale czy jest u Was mama z Krakowa, która urodziła/ bądź będzie rodzić przez cc w szpitalu na Kopernika? Szukam aktualnych informacji, ale ich jak na lekarstwoZałożyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Lutyska wrote:Dorota i Mila wielkie gratulacje!
Ciazowa_gapsy super ze wychodzisz czyli z malenstwem jest ok bo inaczej by nie puscili:)
Bylam u lekarza no i lipa. Rozwarcie sie nie zmienilo.tak jak bylo na 1 palec a szkoda.mowi ze male szanse ze urodze wciagu tygodnia a w zwiazku z tym ze jestem po cc plan jest taki ze po terminie czyli 4.02 przyjezdzam na czczo do szpitala na wywolywanie,ale tylko 1 proba oxy jak nic nie pomoze to 5.02 cc
Chcialabym zeby jednak sie samo zaczelo ale chyba nic na mnie nie dziala... -
Straciatellaa wrote:a seksy? poprzytulac sie i zanim się pójdziesz ogarnąć pod prysznic poczekac z 20minut, niech natura podziała na szyjkę
dodatkowo pomasuj porządnie brzuszek i sutki (albo sutki zostaw mężowi
)
Straciatellaa, MałaMała lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZrobiłam 2 prania, trzecie w pralce, odkurzylam, ogarnęłam, właśnie jem naleśniki i jak zjem to rozwiesze pranie i nastawie ostatnie już na dzisiaj. No i łazienka do ogarnięcia jest jeszcze, Ale to szybko,bo małą jest, jeszcze dobrze nie wykończona (nie mamy szafek luster itp;D) więc aby przetrzeć i będzie lux.
No i jak skończę to mogę jechać w poniedziałek spokojnie do szpitalaA na weekend jedziemy do moich rodziców i córka i maz już zostaje aż wrócę że szpitala u nich. Tylko koty będzie przyjeżdżał karmić. Plan doskonały.
Ewelcia85, Ciążowa_Gapsy, KaroKaro lubią tę wiadomość
-
Jeju jak fajnie mamy już 7 dzieciaczków na świecie
No u mnie nieciekawie byłam wczoraj u ginekologa i okazało się że wszystkie szwy mi puściłynie zaleca mi ponownego szycia, po prostu musi się samo zrosnac i już. Dużo dłużej to potrwa ale trudno, już się przyzwyczailam do tego bólu ehh
wziął mi posiew z rany, dostałam amoksiklav ma początek i jakaś maść, mam się podmywac szarym mydłem i wietrzyć ranę, narazie nic więcej nie da się zrobić