Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Papapatka dzielna jesteś! Tacyy ludzie jak opisujesz nie powinni pracować w służbie zdrowia, bo człowiek w bólu i chorobie potrzebuje empatii i zaopiekowania a nie 'szklanych kul'... Najważniejsze że Zosia jest już bezpieczna na świecie, szybko wynagrodzi Ci wszystko
Pau.em świetny artykuł! Najważniejsze że nie chodzi w nim o to żeby nawrzucac mamom których maluszki postanowiły urodzić się w 37tc więc nie ma co wpędzać się w poczucie winy dziewczyny! Natura wie co robi, i jednocześnie lekarze decydując się na wcześniejsze rozwiązanie ciąży też wiedzą co jest bardziej słuszne
Trzymaj się kochana i koniecznie daj znać jeśli będziesz miała chwilkę, powodzenia!
Ewelcia85 trzymam kciuki żeby Alusia szybko uporała się z bolącymi dziasełkami
Pepper ja też jestem zmęczona po nocy, nie potrafię mocno zasnąć tylko tak jakby mi się włączył już tryb czuwania a do tego toaleta zaliczona chyba z 4 razy...
Co do daty urodzin to mój brat który będzie ojcem chrzestny Heli bardzo liczy że urodzi się w jego urodziny, mnie pasuje bo to dopiero za miesiac
Baranosia powodzenia na wizycieja też idę dziś ale dopiero wieczorem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 08:56
Pepper, Ciążowa_Gapsy lubią tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Pepper wrote:Baranosia trzymam kciuki za wizytę
Kjt91 Kochana no to wielki dzień. Powodzenia. Oby wszystko poszło po Twojej mysli. Tylko koniecznie napisz jak to u Ciebie wyglądało bo ja nic o cc nie wiem z autopsji
Postaram się odezwać jak najszybciejPepper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny2-3 cm rozwarcie
Skurcze co ok 10 min na 70%.
Mam kolejne ktg, jeśli znów będą to dziś cc.
Wzięli na cito badania. Trzymajcie kciukikjt91, -Mamunia-, Sylllwus, baranosia, bumbum, Lutyska, Ewelcia85, artemida27, Pepper, Mambella, Kropeczka85, Ciążowa_Gapsy, Nadzieja22, Black_Lilith lubią tę wiadomość
-
Pau.Em wrote:2-3 cm rozwarcie
Skurcze co ok 10 min na 70%.
Mam kolejne ktg, jeśli znów będą to dziś cc.
Wzięli na cito badania. Trzymajcie kciuki
Kciuki mocno zaciśniete! Wszystko będzie dobrze🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
nick nieaktualny
-
Papapatka gratulacje!!! Wspaniale, że masz Zosię już po tej stronie
Pau.Em trzymam kciuki za Was :*
U mnie od wczoraj niewiele nowego. Wczoraj popołudniu byliśmy jeszcze u teściów, bo ja spragniona kontaktu z ludźmi, ale jak mnie wytrzęsło w samochodzie to sobie plułam w brodę za tę eskapadę. Zdaje mi się, że mała się jakoś przekręciła bo inaczej się ruszała wczoraj i brzuch był krzywy w inną stronę, mam nadzieję, że nadal jest główką w dół. Doszłam do wniosku, że koniec już z eskapadami, tylko do lekarza we środę jeszcze i już bez szaleństw. Dzisiaj od rana brzuszek dość spięty, ale nie jakoś mocno. Nic specjalnego nie zauważyłam, chociaż po trochu jakieś tam delikatnie inne odczucia siebie mam. Ciekawe czy to cokolwiek znaczy.
Udanych wizyt i spokojnego dnia dla Was.Córka, ciąża naturalna, 02.2019
Aniołek, ciąża naturalna, 04.2021 13 tc
Córka, in-vitro, urodzona 09.2024 -
Pau.Em powodzenia, trzymam kciuki, wszystko bedzie dobrze.
Od rana sie ojezdziłam to tu, to tam. Odebrałam wynik gbs- ujemny, ochodziłam sie za białymi eleganckimi rajstopkami dla corci na przedstawienie z okazji dnia babci i dziadka, i drugimi błekitnymi do stroju kucyka pony Rainbow Dash. Musze Jej wszystko zorganizowac bo czuje ze w srode na wizycie dostane skierowanie do szpitala na poczatek lutego, przez to moje nadcisnienie. Lekarz powiedzial ze mimo ze teraz mam uregulowane to choroba we mnie jest. Chciałabym chociaz ze 2 tyg w domu jeszcze pobyc i popracowac nad naturą. -
Papapatka nic bardziej mnie nie irytuje jak głupie komentarze pesonelu. W takich chwilach trzeba się starać zreelaksować, a nie oni denerwują człowieka.
Pau.Em trzymaj się dzielnie. Wszystko będzie dobrze i może już dziś poznasz swojego szkraba.
Nasza Zuza ominęła już urodziny mojego taty 21.01 i teściowej 26.01. Teraz jeszcze teściowa ma imieniu 02.02 i mój mąż obstawiam tą datę.
Dziś na 16.00 i jadę na KTG.
Noc koszmarna. Chyba z 5-6 razy byłam siku. Gorąco mi chociaż śpię pod kocem, pić mi się ciągle chce i tak błędne koło pije i sikam a później nie mogę zasnać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 10:20
-
Powodzenia dziewczyny!! Trzymam kciuki.
U nas dalej cisza.. Przez cały wczorajszy dzień miałam dosłownie kilka pojedynczych skurczy, niemal bezbolesnych.
Agatce się nie śpieszy, już się z tym pogodzilam i nastrój mi się poprawił. Co będzie to będzie, muszę czekać.. -
artemida27 wrote:Powodzenia dziewczyny!! Trzymam kciuki.
U nas dalej cisza.. Przez cały wczorajszy dzień miałam dosłownie kilka pojedynczych skurczy, niemal bezbolesnych.
Agatce się nie śpieszy, już się z tym pogodzilam i nastrój mi się poprawił. Co będzie to będzie, muszę czekać..jeśli nadal siedzi w brzuszku to widocznie ma jakiś powód
oh piękne imie
artemida27 lubi tę wiadomość