Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
MałaMała miałaś prawdziwą próbę generalną więc jak zacznie się właściwa akcja to musi być już z górki
MałaMała lubi tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
a i jeszcze Wam pokażę
Znalazłam resztki materiałów i wczoraj wieczorem na szybko uszyłam młodej rożek
ale się namęczyłam żeby starczyło. i jest
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/12de82b7b667.jpgKaroKaro, Pepper, artemida27, Lady_E, Nadzieja22, MonisiaK, Mambella, Karola94c, -Mamunia-, baranosia, EBa, Black_Lilith, Mila_85 lubią tę wiadomość
-
Straciatella jaki piękny ten materiał w kwiaty
Bumbum biorę cały czas Prenat Duo i wczoraj się śmiała do Małej, że ma jeszcze 6 dni i ma wychodzić bo mi się witaminy kończą a nis chce kolejnych kupować
-
KaroKaro mam nadzieje ze prob juz nie bedzie
a "oficjalne wystąpienie" sie zacznie
hihi
no byl stres ale ja JUZ TERAZ bym Go chciala miec !!!
Straciatella ale BOSSSSSSKI rożek!
Nooo masz smykalke ! Kurcze tez bym chciala tak szyc ! Przepiekny!!!!12/02/2019
SZYMEK
-
Straciatella piekny
PauEm trzymamy kciuki żeby wszystko było dobrze.
Artemida, MałaMała czekam z Wami
Ruda może się już zacznie dzisiaj.
Bumbum ja nie biorę juz żadnych witamin. Wyniki mam dobre wiec nic nie suplementuje. -
Pau.Em, powodzenia i odwagi! Ruda, dużo siły
)) Makowa Panna, nie martw się prenatal duo można jeść przez cały okres karmienia piersią. Straciatella rożek cudowny, zazdroszczę talentu.
Spałam 10 godzin, do 11. Nocą męczył mnie ból pachnwin i miednicy, jakby ktoś wbija mi sztylet... teraz przeszło. Co to jest? -
Ciążowa_Gapsy wiem, ale chciałam Zuzię jakoś zmotywować do wyjścia
Mnie miednica też boli w nocy i biodro na którym akurat leżę. I później się chwilę zbieram zanim się obrócę. Może się wszystko rozluźnienia do porodu? -
Ja tak jak ruda nie biore witamin tylko olej.
Straciatella Jaki piękny!!! Masz talentChyba sobie kupie maszynę do szycia :p
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Ciążowa Gapsy jeśli to taki kłujacy ból szyjki to maleństwo może główka napierac.
W tym czasie zwiększa się też ilość relaksyny i stawy szczególnie w okolicy miednicy są wrażliwe na rozciąganie i uciski. Stąd dyskomfort
Póki nie ma boli jak na miesiączkę i boli w krzyżu to jeszcze chyba nie to.Ciążowa_Gapsy lubi tę wiadomość
-
Ciążowa_Gapsy w aptece płaciłam chyba 70 zł a na Gemini 42. Dobrze, że się zorientowałam w miarę szybko, że taka maja dobrą cenę tam. One mają zmetylowany kwas foliowy a ja muszę taki brać.
Byłam w sklepie chwilę temu i skurcz mnie złapał. Chyba z minutę trzymało. Nie mogłam kroku zrobić nawet. Zaczyna się straszenie...Ciążowa_Gapsy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Papapatka nieładnie Cię tam traktowali... Że ich tam nie pogryzłaś! Najważniejsze, że mała już z Tobą
Pau Em jak u Ciebie?
Straciatella piękny rożek
Bumbum ja cały czas biorę Prenatal Duo i będę kontynuować w trakcie kp.
Ja w środę mam ktg i gbs
Dzisiaj zaczynamy 36 tydzień dopiero, ale jeśli cc, to na pewno mniej niż miesiąc nam zostało -
Ciążowa_Gapsy wrote:Dziękuję Wam za wiadomości. To takie bóle jakby ktoś dzgal nożem... a krzyże mnie pobolewaja, ale nieregularnie.
Makowa myślałam że chodzi ci o cenę. Bo to ogromnie drogie witaminy, przynajmniej na naszą kieszeń.Jakby mi ktś nóż wbijał. Jak dłużej siedziałam szło na plecy. Normalnie jakby mi miało miednice rozsadzić. Pomagało jedynie leżenie. No i byłam na ip i okazało się że mała ciśnie na nerwy gdzieś z tyłu. Nie na szyjke niestety. Lekarz mówił że trzeba wytrzymać. Bolało 3 dni i przeszło. Jeszcze czasem jak się mała za bardzo poruszy to mnie zgina w pół.
Ciążowa_Gapsy lubi tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiążowa_Gapsy wrote:Malami,jak inne jest to domowe życie? Jestem tego bardzo ciekawa.
Gapsy, w szpitalu miałam problem z przystawieniem małego do piersi. On dużo spał, nie wykazywał zainteresowania jedzeniem, moje brodawki nie są zbyt "chwytliwe", co dodatkowo utrudniało sprawę... Położne przewijały się różne i każda mówiła mi co innego, nie wiedziałam kogo słuchać, kto ma rację, bałam się, że zagłodzę dziecko, a nikt nie potrafił nam fachowo pomóc. Męczyłam się bardzo żeby chociaż kilka kropel wypił, dokarmiałam go trochę mlekiem modyfikowanym w końcu. Wróciłam do domu, wyluzowałam się i Jasiek jest tylko na piersi.
Ciążowa_Gapsy lubi tę wiadomość