Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelcia85 wrote:Mamunia jaki śliczny słodziak
Ja po ktg i oczywiście zapis idealny ( czytaj nie ma skurczy) e tam myślałam że chociaz jakieś sporadyczne się zapiszą ...
Ewelcia,któraś z dziewczyn tu pisała, że miała skurcze porodowe, które się nie zapisywały. Także nigdy nie wiadomo -
Mamunia ! Ale cukiereczek !!
Sliczny !!!
Jakuby to fajne chlopaki
Dziewczyny !!!
Noooo wkoncu sie wyyyyspaaalalam !!
Ale cuuuuudnie !!
Od 1:00-10:00 !!!
Pelna dzis sil jestem
Pozdrawiam !!
-Mamunia-, baranosia, Pepper lubią tę wiadomość
12/02/2019
SZYMEK
-
nick nieaktualny
-
Black_Lilith wrote:Ewelcia,któraś z dziewczyn tu pisała, że miała skurcze porodowe, które się nie zapisywały. Także nigdy nie wiadomo
juz przy pełnym rozwarciu na ktg prawie nic się nie pisało i położna stwierdziła ze na tych skurczach nie urodzę
( Ala po 30 minutach była na świecie ) a z Oliwią znowu było na odwrót skurcze pisały się na KTG a ja ich nie czułam:-D
-
Ewelcia85 wrote:Ja pisałam
juz przy pełnym rozwarciu na ktg prawie nic się nie pisało i położna stwierdziła ze na tych skurczach nie urodzę
( Ala po 30 minutach była na świecie ) a z Oliwią znowu było na odwrót skurcze pisały się na KTG a ja ich nie czułam:-D
Ale w drugą stronę to chyba już większy hardcore. Ze są a ich się nie czuje :oEwelcia85 lubi tę wiadomość
-
MonisiaK wrote:Ja tak samo. Miałam skurcze krzyzowe które nie pisały się na ktg
Ale w drugą stronę to chyba już większy hardcore. Ze są a ich się nie czuje :oWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2019, 11:51
-
nick nieaktualnyWrzucam na chwilkę, nie cytujcie proszę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2019, 13:54
83xxx, baranosia, Moniiiikaaaa, -Mamunia-, bumbum, EBa, ej_est, Nadzieja22, KaroKaro, artemida27, MonisiaK, Ciążowa_Gapsy, ruda90, Ewelcia85, Black_Lilith, Lady_E, Lutyska, Kropeczka85, Pau.Em, Papapatka, Karola94c, Makowa_Panna, Pepper, Rose7, Sylllwus, MałaMała lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny