Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Makowa_Panna wrote:A mnie jakiś dół dopadł...
Niewyspanie, ociężałoś i to, że ciągle coś boli chyba dają się już za bardzo we znaki...
Na końcówce ciąży to podobno normalne.. Od jakiegoś czasu już mam na zmianę to spadek nastroju to przypływy entuzjazmu..
Dziś to już jakieś apogeum płaczu, totalnie nie mogę się ogarnąć, co chwilę coś mnie albo wkurza albo wzrusza.
Jak u Was teraz z apetytem? U siebie zauważyłam, że dużo mniej jem, nie odczuwam tak głodu.. Zastanawiam się czy to normalne na tym etapie czy to stres tak się objawia? -
Dziewczyny, ale szalejecie
Trzymam kciuki za szczesliwe rozwiazania;-*
kjt91 lubi tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Lutyska
masz racje... ja tam do warty nic nie mam bo wiadomo... firma moja cos musiala krecic bo kase pobierali z wyplaty a warta ich nie otrzymywala... ale swistki z wyplat są wiec im nie daruje... bo planowalam za to z mezem Malemu cos kupic czy to pieluszki czy cokolwiek innego...
12/02/2019
SZYMEK
-
baranosia wrote:Ginekolog uczulał mnie teraz bardzo na liczenie ruchów. Mam zrobić tabelkę i zapisywać 3x dziennie ile poczuję ruchów w danej godzinie.
Jakie są normy ? Ile musi być ruchów w ciągu godziny ?
Ja ostatnio pytałam swojego lekarza o ruchu to powiedział że może być ich mniej bo dzidzia ma już mało miejsca... -
Makowa Panna mam to samo. Cały dzień spędzony na tym cholernym lewym boku w łóżku... czwarty po powrocie ze szpitala. I jeszcze sześć takich do wizyty. Nie da się cały czas czytać. Boje się ze mnie ten nastrój zaleje całkowicie. Telefonów nie odbieram nie mam siły na rozmowy z ludźmi
-
Dziękuję Dziewczyny za kciuki!!!
O 17:30 będę miała CC bo brak anestezjologa na chwilę obecną, także jeszcze chwilkę muszę poczekać.
Boli jak cholera, więc mam nadzieję , że się nic nie opóźni.EBa, Ewelcia85, Karola94c, MałaMała, Nadzieja22, -Mamunia-, Ciążowa_Gapsy, bumbum, baranosia, Pepper, kjt91, Jonesey, Black_Lilith, ej_est, Anet85, Mambella, MonisiaK, malami91, Papapatka, Sylllwus lubią tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
A ja już mam dość, dziś jestem po prostu, jak chodząca bomba... wszystko mnie irytuje, córka wyprowadza mnie z równowagi.. i to okropnie, czemu jak mam zły dzień, to moja córeczka musi mieć jeszcze gorszy ?
-
Kropeczka trzymam kciuki, juz niedługo
Mała zobacz na pierwszej stronie jest napisane o fb
Ja aktualnie jestem podłączona do inhalatora... Katar mi spływa i kaszle od nocyCiekawe jak jutro wyleżę na ktg te 40 min.
MałaMała, Kropeczka85 lubią tę wiadomość
-
Dziękujemy za wszystkie kciuki Tamarka od 12.45 jest z nami waży 3980 i ma 55 cm
Ja czuje się bardzo dobrzezdjęcie wrzucę jak wstane.
artemida27, Straciatellaa, EBa, Kropeczka85, KaroKaro, Kolorowaola, bumbum, MałaMała, Lutyska, Moniiiikaaaa, baranosia, Nadzieja22, Pepper, Pau.Em, patuniek86, Karola94c, Jonesey, Black_Lilith, Ewelcia85, Ciążowa_Gapsy, ej_est, -Mamunia-, Anet85, Mambella, MonisiaK, symbolica, malami91, Papapatka, Sylllwus, 83xxx lubią tę wiadomość
-
MałaMała wrote:Kropeczka85 juz niedlugo kurcze extra!!! Trzymam kciuki z Szymciem:) !!! Ale extra
Dziewczyny ta grupa na fb to jak sie nazywa? Chcialabym dolaczyc do Was tam
Później Was nadrobiedziś mam jakąś śpiączkę, do tego byliśmy u naszej okulistki dziecięcej i młodsza chyba będzie musiała mieć zabieg na oko. masakra
MałaMała, Karola94c, Ewelcia85 lubią tę wiadomość
-
ruda90 wrote:Jakie są normy ? Ile musi być ruchów w ciągu godziny ?
Ja ostatnio pytałam swojego lekarza o ruchu to powiedział że może być ich mniej bo dzidzia ma już mało miejsca...Ewelcia85 lubi tę wiadomość
-
baranosia wrote:Kjt ogromne gratulacje :*
Straciatella, a co się dzieje z oczkiem?
kjt gratki
DZIŚ STWORZĘ NOWĄ GRUPĘ NA FB. BĘDZIE JAKO ZAMKNIĘTA PRZEZ 2DNI,WIĘC BEDZIE MOŻNA JĄ WYSZUKAĆ I SIĘ DODAWAĆ. PÓŹNIEJ ZROBIE JĄ JAKO TAJNAKTO BĘDZIE CHCIAŁ TO DOŁĄCZY
MałaMała, Karola94c, amir, kjt91, Ewelcia85, Nadzieja22, Mambella, Sylllwus lubią tę wiadomość
-
Lutyska wrote:Jak ja Cie rozumiem
dzieci wyczuwaja nasze emocje i chyba sobie z tym nie moga poradzic i wtedy zachowuja sie okropnie. Ja wtedy staram sie albo uspokoic albo udaje ze mnie nie wkurza zachowanie dziecka choc czuje ze za chwile wybuchne. Jak ja jestem spokojniejsza to dziecko tez
u nas hormony nie pomagaja ale musimy to przetrwac Karola
u mnie dziala dobrze poszukanie jakiejs zabawki ktora dawno sie nie bawil,jak juz tym zaintetesuje to jets spoko bo potem sie sam bawi,pomaga tez ciastolina i malowanie farbami albo wycinanie ale wiadomo ze potem wiecej do posprzatania...
Straciatella a co sie stalo ze zabieg konieczny?
Kjt gratulacje!
Masz racje.. po prostu chyba padnę na twarz i nie wstanę, już wymyśliłam jej zabawę to godzinę posiedziała.. ale w tym czasie nawet po łóżku skakała jejku.. czasami mam wrażenie, że moja Kornelcia ma robaki w tyłku. (Robione badania, wszystko okej haha).. Nie usiedzi w miejscu, nawet jak jej bajkę włączę, musi albo machać nogami albo coś