Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Straciatellaa wrote:DZIŚ STWORZĘ NOWĄ GRUPĘ NA FB. BĘDZIE JAKO ZAMKNIĘTA PRZEZ 2DNI,WIĘC BEDZIE MOŻNA JĄ WYSZUKAĆ I SIĘ DODAWAĆ. PÓŹNIEJ ZROBIE JĄ JAKO TAJNA
KTO BĘDZIE CHCIAŁ TO DOŁĄCZY
Straciatellaa to jak będziesz miała chwilkę to podaj jakieś namiary -
Kjt gratuluję
Straciatella oby zabieg nie był konieczny.kjt91 lubi tę wiadomość
-
Kjt91 gratulacje!
Straciatellaa przykro mi z powodu zabiegu córeczki ale na pewno wszystko będzie dobrze!kjt91 lubi tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
nick nieaktualny
-
18:04 Przemcio przyszedł na świat.2840g i 51cm do kochania. Ma pokrzywioną nóżkę, bo nie miał miejsca, a tak wszystko ok 10ptk.
Trzecia CC bardzo ciężka. Straciłam bardzo dużo krwi, trzeba było podawać specjalistyczne leki i spadało mocno ciśnienie, ale damy radęteraz wisi przy cycusiu i pije aż miło słuchać
Dziękuję W wszystkie za kciuki i trzymam za Was!!!
Pepper, bumbum, Pau.Em, ruda90, KaroKaro, baranosia, artemida27, Lady_E, Moniiiikaaaa, Kolorowaola, Ewelcia85, MałaMała, Mambella, Anet85, Nadzieja22, Jonesey, Sylllwus, Karola94c, kjt91, EBa, MonisiaK, Lutyska, patuniek86, Papapatka, -Mamunia-, malami91, Black_Lilith, 83xxx, SiSi111, Rose7, Kleopatra, Mila_85, ej_est lubią tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Kropeczko gratulacje! Niech sobie Przemcio ciumka cyca i cieszcie się sobą
Kropeczka85 lubi tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Kropeczka Gratulacje:***
My po wizycie. Kluska waży 3500gSzyjka trzyma. Przepływy ok. W pon na KTG. Następną wizyta 12.02 w termin. Lekarz mówi że ma nadzieję że mnie nie zobaczy już na tej wizycie
No ale zobaczymy. Mówi że jak nie urodze do 18.02 szpital i wywołujemy.
Mam nadzieję że malutka wyjdzie niedługo:)baranosia, Pepper, Ewelcia85, Kropeczka85, Nadzieja22, EBa, Lutyska, Ciążowa_Gapsy, -Mamunia-, malami91, Black_Lilith lubią tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
nick nieaktualny
-
Kropeczko gratulacje ! Buziaki dla Przemcia od forumowej cioci
a ty kochana odpoczywaj i nabieraj sił
Lady no to rzeczywiście z Blanki niezły kawałek kobietkiJa mam wizytę w piątek ale pewnie tez nic się samo nie ruszy
Dziewczyny nie wiem co się ze mną dzieje ale jestem tak wysuszona że szok , ręce aż mi pękają i nie idzie tego niczym na dłużej natłuścića i jak na początku ciąży czuje gule w gardle i mam przez to dyskomfort przy jedzeniu i piciu ...
Kropeczka85, Lady_E lubią tę wiadomość
-
Dziś byłam w mega szoku bo para nastolatków (na oko 16-17 lat) stała przede mną w kolejce i dziewczyna gdy mnie zobaczyła szturchnęła chłopaka że z tyłu stoi Pani w ciąży i trzeba ją puścić. Brawa rodzicom za wychowanie i oby więcej takich nastolatków
Ewelcia85, Kropeczka85, Nadzieja22, KaroKaro, Karola94c, MałaMała, Lutyska, SiSi111, Mila_85 lubią tę wiadomość
-
Kropeczka wracaj do sił! O jej, ale będzie wszystko ok z tą nóżką?
Lady_E kawał panny
Ewelcia ja od dłuższego czasu nie mogę sobie dać rady z wysuszonymi ustami. Smaruje ciągle pomadkami nawilżającymi i nic nie pomagają.Ewelcia85, Kropeczka85, Lady_E lubią tę wiadomość