Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Kropeczka dobrze, że już po. Nogę pewnie da się masowaniem wyprostować, takie maluszki są bardzo "plastyczne"
Odpoczywajcie
Makowa ja już kilka miesięcy smaruję usta lano maścią z zaji, tą co do sutków i mam usta w zdecydowanie lepszej kondycji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2019, 20:26
Kropeczka85 lubi tę wiadomość
-
Ja tez mam teraz bardzo sucha skore, ale kupiłam sobie oliwke dziecieca i codziennie pod prysznicem na mokra skore uzywam i juz po kilku takich zabiegach w koncu czuje roznice. Na dloniach mam egzeme, to na to pomaga mi tylko emolientowy krem dla niemowlat.
Karola94c lubi tę wiadomość
-
Moje szczęście na chwilkę. Nie cytujcie proszę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2019, 22:31
MałaMała, EBa, artemida27, Pepper, bumbum, MonisiaK, Moniiiikaaaa, baranosia, Ciążowa_Gapsy, Lutyska, -Mamunia-, ruda90, malami91, Pau.Em, Sylllwus, Black_Lilith, Straciatellaa, Karola94c, 83xxx, KaroKaro, ej_est lubią tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
baranosia wrote:Dziś byłam w mega szoku bo para nastolatków (na oko 16-17 lat) stała przede mną w kolejce i dziewczyna gdy mnie zobaczyła szturchnęła chłopaka że z tyłu stoi Pani w ciąży i trzeba ją puścić. Brawa rodzicom za wychowanie i oby więcej takich nastolatków
Też miałam kilka sytuacji, w których młodzież (właśnie taka 16-18 lat) przepuszczała, także nadzieja jest w narodzie. Moim zdaniem prędzej Cie przepuści młodzież niż facet po 50tce
baranosia, Lutyska, Karola94c lubią tę wiadomość
-
Kropeczka,cudny chłopak! Ja też już tak bardzo tęsknię za swoim, ale niech jeszcze siedzi, niech siedzi... Brawo Ty!
O tak, zdecydowanie faceci kolo 50 najgorsi. Przepraszam za stereotyp ale mam w głowie gościa z diagnostyki co fuczal ze dzieci mają dzieci.Karola94c, Kropeczka85, bumbum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bumbum wrote:Dziewczyny, boli mnie przy chodzeniu i przewracaniu się w pachwinach. Do tego przy końcu dnia chodzę jak kaczka - czy to może oznaczać ból spojenia łonowego? U jakiego lekarza można to zbadać? Czy zgłosić to do gina przy wizycie?
bumbum, Karola94c lubią tę wiadomość
-
kropeczko gratulacje!!
Moich znajomych synek też miał problem z nóżką, urodził się ze szpotawą stópką. Włożyli mu w gips w szpitalu, a z 3tyg później jak pojechali prv do ortopedy to ten powiedział, że niepotrzebnie i że wystarczyłyby ćwiczenia - od razu ściągał. Nóżka już super, a maluch ma 3m
Jeny jak ja patrzę na te małe buźki to wierzyć mi się nie chce, że zaraz będę miała taką koło siebieKropeczka85, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
Kropeczko jakie Przemuś ma śliczne oczęta
Co do nóżki to córeczka mojej znajomej miała problem z przekrzywioną stópką właśnie z powodu małej ilości miejsca w brzuszku i wszytko wróciło do normy po kilku tygodniach więc u Was też tak będzieKropeczka85 lubi tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Dziękuję Dziewczyny za wszystkie miłe słowa!!!
Nie wycinali mi bo po konsultacji kazali to na razie mamy to zostawić bo stan może być gorszy spowodowany ciążą, także wszystko okaże się po.
Z dziwnych rzeczy Dziewczyny przed CC. We wcześniejszych cięciach tak nie miałam, a lekarze mówili, że tak może się zdążać więc Wam napiszę ku spokojowi. Przy wkłuwaniu do kręgosłupa silne rozpieranie i prądy do nóg. Po położeniu duże rozpieranie w klatce piersiowej i szczególnie w obu ramionach. Swędzenie twarzy. Wiadomo nie jest powiedziane , że to Was spotka, ale warto wiedzieć, że takie rzeczy mogą wystąpić a mimo to się żyje
Aktualnie zeszło mi znieczulenie i jest moment najgorszych boli, podobno po każdym kolejnym CC ból jest gorszy bo narusza się większe obszary. Tłumaczę sobie, że od jutra będzie tylko co raz lepiej
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Gratuluje dzisejszym dzielnym Mamusiom, Kropeczka z nozka napewno bedzie ok, niestety to czesto sie zdarza ale najwazniejsze ze zdrowy:)juz wam zazdroszcze bo dzis ja jestem po ktg i dr powiedziala ze książkowo, skurczy brak, chciałbym mieć porod za soba juz:) tez niemam fb
Kropeczka85 lubi tę wiadomość
-
Kropeczka85 wrote:Dziękuję Dziewczyny za wszystkie miłe słowa!!!
Nie wycinali mi bo po konsultacji kazali to na razie mamy to zostawić bo stan może być gorszy spowodowany ciążą, także wszystko okaże się po.
Z dziwnych rzeczy Dziewczyny przed CC. We wcześniejszych cięciach tak nie miałam, a lekarze mówili, że tak może się zdążać więc Wam napiszę ku spokojowi. Przy wkłuwaniu do kręgosłupa silne rozpieranie i prądy do nóg. Po położeniu duże rozpieranie w klatce piersiowej i szczególnie w obu ramionach. Swędzenie twarzy. Wiadomo nie jest powiedziane , że to Was spotka, ale warto wiedzieć, że takie rzeczy mogą wystąpić a mimo to się żyje
Aktualnie zeszło mi znieczulenie i jest moment najgorszych boli, podobno po każdym kolejnym CC ból jest gorszy bo narusza się większe obszary. Tłumaczę sobie, że od jutra będzie tylko co raz lepiej -
Straciatellaa wrote:jezuuu... nie panikowałaś? bo ja bym pewnie zaczela sie dusić z nerwów. Mam tak i bez znieczulenia, a co dopiero jakby coś mnie w klacie rozpierało :o
Dziewczyny powiem Wam tak. Wiele różnych rzeczy dziać się może, ale nad nami naprawdę są fachowcy, którzy dbają o to żeby odpowiednio i szybko zareagować, więc musimy im zaufac, współpracować i być dobrej myśliStraciatellaa, Karola94c, Ewelcia85 lubią tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc