Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Straciatellaa nie mow glosno ze chcesz tam pojsc ogladac szpital
ja tez tak mowilam ze EEE PO WEEKENDZIE POJDE TAM ZOBACZYC JAK JEST... i tak ciagle gadalam
az wkoncu tam trafilam
hehehe
Moje re e tez jak serdelkitylko obraczke nosze bo ją nigdy nie sciagam ale innych piersionkow to juz nie zaloze
U mnie w sobote bedzie 39tc !12/02/2019
SZYMEK
-
Ja jeszcze nie puchnę, ale tylko czekam kiedy
Obrączki w domu nie noszę, w ogóle biżuterii, a jak zakładam nawet na cały dzień, to nie ma problemu.
Szwagierce też nogi puchły po znieczuleniu do cc, po paru dniach przeszło.
Ja właśnie kończę śniadanie i będę się zbierać, bo na 12 mam ktg i gbs -
Black Lilith ja też zdjelam juz z dwa miesiące temu bo puchłam juz wtedy. Straciatella i ciążowa Gapsy ja też podobny czas i tez podobnie
Straciatella wpisz nasza Kropeczke na 1 str
Jeszcze tydzień wytrzymaćWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 10:02
Ciążowa_Gapsy lubi tę wiadomość
-
Ja w tej ciąży na szczescie nie puchne, a po pierwszym porodzie zdziwiona byłam jak zobaczyłam swoje szczupłe stopy, bo nie pamietałam, że takie wcześniej były, haha
Prosze o przyjecie mnie do grupy, rano wysłałam prośbe na fb.
Zaczynam na przekor terminowi mowic, ze dzidzia jeszcze sie nie spieszy na swiat, to moze sie pospieszy i nie bedzie wywoływania -
U nas dziś piękne słońce, człowiek wyspany i od razu lepsze samopoczucie
kończę wycierać kurze które ujawniło słońce, odkurzę i zabiorę synka na spacer
Dziś na obiad wymyśliłam lasagne bo po porodzie to pewnie będą tylko zupy bo najszybciej hahaStraciatellaa lubi tę wiadomość
-
Sylllwus wrote:Ja w tej ciąży na szczescie nie puchne, a po pierwszym porodzie zdziwiona byłam jak zobaczyłam swoje szczupłe stopy, bo nie pamietałam, że takie wcześniej były, haha
Prosze o przyjecie mnie do grupy, rano wysłałam prośbe na fb.
Zaczynam na przekor terminowi mowic, ze dzidzia jeszcze sie nie spieszy na swiat, to moze sie pospieszy i nie bedzie wywoływania
a odpowiedziałaś na pytanie przy dołączeniu? bo jest pytanie o nick jak ktoś nie podaje to nie przyjmuje do grupymam z 4 takie osoby
-
nick nieaktualnyPapapatka, u mnie nogi też były opuchnięte, ale dziś już widzę różnicę, jest sporo mniejszy obrzęk. Czytałam, że po porodzie to normalne.
Co do karmienia to ja bym jednak próbowała przystawiać małą, myślę, że jest na tyle wcześnie, że laktacja dopiero ruszy, ale mały ssak musi być regularnie podpinany. U mnie pierwsze 2 doby mały praktycznie w ogóle nie ssał, bo nie umiał uchwycić brodawki, a teraz mimo wszystko mleczko jest
.
-
baranosia wrote:U nas dziś piękne słońce, człowiek wyspany i od razu lepsze samopoczucie
Dziś na obiad wymyśliłam lasagne bo po porodzie to pewnie będą tylko zupy bo najszybciej hahau mnie dzis za to zupa (robiona wczoraj wieczorem
) i nalesniki na zapchanie
Jakaś taka spokojniejsza jestem. Dziś mam chyba dobry dzienW końcu co ma być to będzie, nic już nie zależy ode mnie
Pije kawe i zajadam się małymi murzynkami próbując ignorować ćmienie brzuszka -
Ja dziś zaczynam 40 tydzień.
no i nic nie zapowiada porodu .. :p A tak bym chciała żeby zaczęło się samo !. Brzuch pobolewa na miesiączke, bardzo delikatnie.. więc no ..
Ps. Pierścionki i obrączke zdjęłam już dawno.. A wogole w nocy jak idę do toalety i myje potem ręce to bardzo swędza mnie palce..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 10:34
Ewelcia85, Pepper, MałaMała lubią tę wiadomość
-
Straciatellaa wrote:a odpowiedziałaś na pytanie przy dołączeniu? bo jest pytanie o nick jak ktoś nie podaje to nie przyjmuje do grupy
mam z 4 takie osoby
O widzisz, a ja na laptopie sie dodalam i nie wyskoczylo zadne pytanie a z tel w ogole nie znajduje mi tej grupy, pozniej wlacze kompa to poprawie. -
Ja obrączki nie noszę od 2 tyg. Bo tak zaczełam puchnąć... Jeszcze troche i założę
Dobrze że kupiłam buty o rozmiar wieksze bo i one już sie robia ciasne :p
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Pamiętam jak mnie usypiali do łyżeczkowania to czułam jakby mi ktoś głaz na klatce położył, a twarz przez chwilę piekła jakbym się pieprzem natarła.
Palce już od jakiegoś czasu mam jak parówki z rana. Później jest lepiej, ale obrączki już nie zdejmę raczej...
U nas piękne słońce od rana, aż się chce iść na spacer. -
baranosia wrote:U nas dziś piękne słońce, człowiek wyspany i od razu lepsze samopoczucie
Dziś na obiad wymyśliłam lasagne bo po porodzie to pewnie będą tylko zupy bo najszybciej hahaczyli z pulpetami i warzywami
też
później wyskoczę na spacer z Alą i do biblioteki bo książki do oddania