Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Proszę nie cytujcieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 15:26
Makowa_Panna, ruda90, Sylllwus, Straciatellaa, malami91, Black_Lilith, baranosia, artemida27, Kolorowaola, KaroKaro, Mila_85, bumbum, Jonesey, Ewelcia85, Ciążowa_Gapsy, Karola94c, MałaMała, Pepper, symbolica lubią tę wiadomość
-
baranosia wrote:Kurde chyba powiew na paciorkowce wyszedł mi pozytywny
pisze w warunkach tlenowych wyhodowano STREPTOCOCCUS AGALACTIAE co teraz?!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 13:39
-
nick nieaktualny
-
Dziwne to wszystko. Próbkę zaniosłam w poniedziałek po 11. Dziś przed 12 były wyniki na necie. Nic oprócz że wyhodowano nie pisze a wyczytałam że jak jest dodatni to właśnie wyniki są nawet po 7dniach i jest podane jaki antybiotyk działa. No nic może uzupełnią to jeszcze
-
Kjt91 - jakie ma włoski czarne, cudna pyzunia
Baranosia, nie martw się gbs, dostaniesz wenflon na łapkę i antybiotyk. Dużo dziewczyn ma, w tym ja, to nie jest groźne.
Dziewczyny, ja już po wizycie, dotarłam do domu, w Warszawie straszna śnieżyca od rana.
Mały 3200, szyjka 4,6 cm, wszystko ok.
baranosia, Mila_85, kjt91, Ciążowa_Gapsy, Pepper, MałaMała, Mambella, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
baranosia wrote:Dziwne to wszystko. Próbkę zaniosłam w poniedziałek po 11. Dziś przed 12 były wyniki na necie. Nic oprócz że wyhodowano nie pisze a wyczytałam że jak jest dodatni to właśnie wyniki są nawet po 7dniach i jest podane jaki antybiotyk działa. No nic może uzupełnią to jeszcze
Nie martw się, też mi wyszedł GBS+, lekarz kazał się tym totalnie nie przejmować.baranosia lubi tę wiadomość
-
Moja córcia w nocy przespała ciągiem trochę ponad 4 godz od 5 do 9 a ja z nią
wcześniej spala od 2 do 4 i ja również. Między 4 a 5 było karmienie. Czuje się taka wypoczęta a to ok 6h,gdzie normalnie potrzebuje po 7-8
Ciążowa_Gapsy, Pepper, Mambella lubią tę wiadomość
-
Kjt91 śliczna Perełka
Ja dziś mam totalnie rozchwiany dzień, od rana bym tylko płakała i sama nie wiem dlaczego... Aż się boję co będzie po porodzie jak hormony zaczną jeszcze bardziej szaleć ehhkjt91 lubi tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Moja mała je i śpi a jak nie śpi to grzecznie się rozgląda chyba czuje, że przez to że nikt nie może nas odwiedzić musi być grzeczna żeby mama dała radę
Ja już chodzę trochę ciągnie w miejscu cięcia, ale myślę że jutro już będzie dużo lepiej.
Trzymam kciuki za kolejne maluszki, żeby pojawiły się na świecie w odpowiednim terminie
Staram się nadrabiać w miarę na bieżąco.MałaMała, Mambella lubią tę wiadomość
-
KaroKaro trzeba być gotowym na baby blues, pojawia się najczęściej w 4 dobie po porodzie kiedy hormony się zmieniają a adrenalina odpuszcza. Najważniejsze pamiętać, że to normalne, a nie że tylko my nie dajemy rady i jesteśmy złymi matkami. Najlepiej uczulić też wcześniej partnera, że coś takiego może wystąpić
KaroKaro lubi tę wiadomość
-
Black_Lilith wrote:Kjt91 - jakie ma włoski czarne, cudna pyzunia
Baranosia, nie martw się gbs, dostaniesz wenflon na łapkę i antybiotyk. Dużo dziewczyn ma, w tym ja, to nie jest groźne.
Dziewczyny, ja już po wizycie, dotarłam do domu, w Warszawie straszna śnieżyca od rana.
Mały 3200, szyjka 4,6 cm, wszystko ok.
kto wizytuje w tym i przyszłym tyg? -
No u mnie się niestety pojawił baby blues tak ok 5 doby po porodzie i nadal trzyma.. Pierwsze dni były fatalne, teraz troszkę lepiej ale psychicznie powiem wam że ciężko..
momentami się zastanawiam czy to tylko baby blues czy już depresja
-
Jonesey wrote:No u mnie się niestety pojawił baby blues tak ok 5 doby po porodzie i nadal trzyma.. Pierwsze dni były fatalne, teraz troszkę lepiej ale psychicznie powiem wam że ciężko..
momentami się zastanawiam czy to tylko baby blues czy już depresja
Jeśli myślisz, że to depresja to warto z kimś o tym porozmawiać bo to wcale nie rzadkie. U mnie gdyby nie pomoc małża, mamy, taty, rodzeństwa - nie wiem czy dałabym rade. -
Straciatella ja
, 07.02 o 18.20.
Moja szyjka na poprzedniej wizycie też miała prawie 5 cm i to chyba był pierwszy raz jak nie cieszyłam się, że dalej taka długa.
Jonesey, ale Ty chyba tak miałaś, że na wizycie szyjka długa a za chwile Artuś był na świecie?!
Oj baby blusa też się boję...Straciatellaa lubi tę wiadomość