Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Kolorowaola, możliwe, ale zależy jak dużo tego jest? Jeśli śladowe ilości, to chyba spoko, ale jeśli więcej, to pojechałabym sprawdzić na IP.
Lutyska lubi tę wiadomość
-
Patka śliczna Zosienka ♥️
Ola możliwe jest plamienie jak najbardziej
Czop też prawdopodobny
My koło 13 idziemy do domku! Jupiiiii ♥️♥️♥️Nadzieja22, Lutyska, Pepper, baranosia, ej_est, Sylllwus, Black_Lilith, MałaMała, KaroKaro, bumbum, artemida27, malami91, Kolorowaola, Dorota3 lubią tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualnyKolorowaola wrote:Cześć, powiedzcie mi czy możliwe jest krwawienie po badaniu szyjki dość bolesnym, które miałam wczoraj? Czy raczej to czop? Śluz z krwią
Tak jak nadzieja napisala jeśli sladowe ilosci to jest to bardzo prawdopodobne ze po badaniu tym bardziej że bylo bolesne. Czop tez moze byc
Jednak jezeli to krwawienie jest mocne to koniecznie szpital.
Kropeczko super ze wychodzicie do domku. A jak Ty sie czujesz po cc?
A mnie co raz czesciej brzuch boli ale nic regularnego poki co.na jutro zaprosilam gosci synkowi mam nadzieje ze jednak zdolam ich przyjac i chociaz tort zrobic. Miesem i salatkami maz sie zajmie a babcie maja jakies ciasto upiec. Jednak te bole daja mi nadzieje na sn -
http://zdrowie.gazeta.pl/Zdrowie/1,101460,15356401,Moda_na_witamine_D_zdecydowanie_na_wyrost__Zdrowi.html
Tak jak że wszystkim. Poziom należy najpierw sprawdzić potem zdecydować o dawce. Warto przeczytać bo akurat wit D działa podobnie jak hormon.
Paula i Kropeczka macie cudne skarby które świetnie sobie radzą. Znam przypadki, że przenoszone ciąże wykazywały cechy wcześniaków a moja koleżanka urodziła w 36 tc I jej mały świetnie sobie radził bez cech wczesniaczych. Także to zależy od wielu innych czynników. Nie tylko od długości donoszone ciąży.
Głowa do góry. Jak juz ktoś napisał
Kolorowaola może być i czop i tez wydzielina po badaniu skoro miałaśtrudno powiedzieć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 10:00
Kropeczka85 lubi tę wiadomość
-
Cześć Mamusie! Gratulacje dla rozpakowanych i kciuki za kolejne szczęśliwe rozwiązania.
Poniżej wklejam linka do ogłoszenia, w razie gdyby któraś Mama z Warszawy była zainteresowana uzupełnieniem wyprawki o dwa super kombinezony:-)
https://www.olx.pl/i2/mojolx/active/?from_details=1
-
Mambella wrote:Daje 1000j.
Dziewczyny muszę się wygadac. ;-(
Mamy problem z naszym 2,5 latkiem. Starałam się przygotować go na rodzeństwo jak umiałam choć kilku tyg nam zabrakło. Wiem że to 9lbrzymie zmiany dla niego. Dziecko, spałam z nim a teraz śpi z tata. Poczatki były ok. A teraz zrobił się tak niegrzeczny że sił mi brakuje. Ewidentnie widac że próbuje zwrócić na siebie uwagę.
Non stop mówimy jak go kochany, jakim jest wspaniałym bratem, jaki jest mądry itp. poświęcamy tyle czasu ile tylko mamy, wczoraj z bezsilności cały wieczór przeplakalam, bo z jednej strony bardzo mi go szkoda i robię wszystko co moge żeby było dobrze a z drugiej mam dosyć jego zachowania. Nie wiemm co tu robić...
Kochana mi jest trudno powiedzieć bo mam teraz jedynkaka i przyznam Ci, że sama się boje jak to będzie.
Robisz wszystko z serca dla lepszej adaptacji. Na pewno czas tez swoje robi. Każde dziecko też radzi sobie ze zmianami na swój sposób. -
Dziękuję Dziewczyny :*
Powiem Wam, że trzecie CC to już naprawdę nie przelewki! A każde następne to już w ogóle. Tutaj u mnie w szpitalu była już piąta i siódma cesarka u jednej kobiety.
Lutyska dziekuje, powiem Ci, że różnie. Wczoraj walczylam że strasznym zespołem popunkcyjnym, na szczęście po kroplówkach przeszło i mam nadzieję, że już nie wróci. Po poprzednich nie miałam kompletnie nic. Wszyscy chodza i mówią o matko jaką wielką ma Pani ranę...no mam niestety. Dlatego też miałam dren a szwy mam do wyciągnięcia, nie te rozpuszczalne. Anemia na maxa po tym mocnym krwawieniu. Do tego wszystkiego mam mega nasilenie astmy i leki średnio działają, a chyba nie muszę mówić jak wygląda ból podczas kaszlu...i właśnie dlatego coś pozytywnego, bo przez to, że przy kaszlu boli jak cholera to ogólnie niewiele co czuje i od drugiej doby jestem bez jakichkolwiek leków p/bólowych i chodzę wyprostowana
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
Karola94c wrote:Ja mam pytanie do mamuś, które już mają większe dzieciaki. Czy dajecie witaminę D swoim szkrabom, jeśli tak to ile takie 3latce ?
Ja sama biorę 2000jKarola94c lubi tę wiadomość