Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU nas nie zdjęli właśnie. Odcinali kawałek kikuta z tym klipsem czy jakoś go odpinali? U nas odciąć się nie dało, bo za krótko odcięli pępowinę i nie ma jak tam podejść nożyczkami. Zastanawiam się czy da się go odpiąć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 13:18
-
nick nieaktualnymalami91 wrote:U nas nie zdjęli właśnie. Odcinali kawałek kikuta z tym klipsem czy jakoś go odpinali? U nas odciąć się nie dało, bo za krótko odcięli pępowinę i nie ma jak tam podejść nożyczkami. Zastanawiam się czy da się go odpiąć.
malami91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
malami91 wrote:Mamunia, może i tak. Ale wkurza mnie ten plastik nieźle.
Jak szczepicie dzieciaczki w 2 miesiącu życia? Skojarzone szczepionki? Coś z poza kalendarza?
My będziemy szczepić tak jak starszego - 6 w 1. Zastanawiam się, które pneumokoki wybrać, czy te refundowane czy płatne, bo to jest inna szczepionka. I na pewno rotawirusy, starszego też szczepiliśmy i jeżeli już jakieś rota przechodzi to bardzo łagodnie. -
Ja już jestem w domu, pranie ogarnięte, ale muszę odespa'ć
malami91, Black_Lilith, Pau.Em, MałaMała, KaroKaro, kjt91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas z klipsami normalnie wypuszczają i moje obie dziewczyny miały klipsy
do dziś je mam schowane na pamiątke
My długo leczyliśmy się hematologicznie i prof polecał nam bardziej prevenar.
Ale się dziś narobiłamfaworki upiekłam drugi raz w życiu i kluski śląskie lepiłam
Teraz leżę z zieloną herbatką i mała szaleje i skacze po szyjce -
Moniiiikaaaa wrote:MonisiaK, suwak pokazuje Ci 39 tc. Masz 39 skończone czy 39 w trakcie? Mi dziś położna mówiła żeby już zaczac kochanie ale mam dylemat czy to nie za wcześnie.
Wiesz ja mam dwa terminy, z OM mam 12 luty, ale z USG 20 i takie wymiary się utrzymują całą ciąże także suwak mam na ten wcześniejszy termin a teoretycznie skończyłam 38 tydzień...
Ja już miesiąc posuchy mam i brakuje mi nie powiem... Mój mówi że się boi że urodzę a ja właśnie chcę już urodzić hehe -
nick nieaktualny
-
MonisiaK wrote:Wiesz ja mam dwa terminy, z OM mam 12 luty, ale z USG 20 i takie wymiary się utrzymują całą ciąże także suwak mam na ten wcześniejszy termin a teoretycznie skończyłam 38 tydzień...
Ja już miesiąc posuchy mam i brakuje mi nie powiem... Mój mówi że się boi że urodzę a ja właśnie chcę już urodzić hehe
To jesteś na tym etapie co jaU mnie 38.2. Z usg na 17.02 A z OM 20.02.
-
nick nieaktualnyMoniiiikaaaa wrote:Pamiętam właśnie o Tobie Mamunia I stąd ten dylemat. Nie chce przedobrzyc :p
Moniiiikaaaa lubi tę wiadomość